Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اقتصاد آلمان از صدور مجوز صادرات تسلیحات بالای این کشور به کشورهای نقض کننده توافقات انجام گرفته در نشست صلح لیبی در برلین خبر داد. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" ، کشور آلمان از زمان برگزاری نشست صلح لیبی در برلین که حدود 4 ماه پیش برگزار شد مجوز صادرات تسلیحاتی به ارزش 331 میلیون یورو به کشورهایی را تصویب کرده است که این اتهام به آن ها وارد است که تحریم های تسلیحاتی لیبی را نقض کرده و از احزاب درگیر در این کشور حمایت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پاسخ وزارت اقتصاد آلمان به یک درخواست "سویم داگدلان "از سیاستمداران حزب چپ این کشور بین 20 ژانویه و 3 ماه می تنها برای کشور مصر مجوز صادرات تسلیحات جنگی و دیگر کالاهای تسلیحاتی به ارزش حدود 308.2 میلیون یورو تصویب شده است.

همچنین دولت آلمان در این دوره زمانی مجوز صادرات تسلیحاتی به ارزش 15.1 میلیون یورو به ترکیه و 7.7 میلیون یورو به امارات را تصویب کرده است.

تسلیم شدن حاکمان نظامی سودان در برابر تهدیدهای امارات؛ اعزام نیروهای بیشتر به لیبیلیبی| درخواست قطع روابط طرابلس با ابوظبی/ امارات باید تحت پیگرد بین المللی قرار گیردگزارشی از تحولات لیبی|نقشه میدانی جبهه‌های جنگ/ اتاق مدیریت شبه نظامیان حفتر در ابوظبی و قاهره استلیبی|دولت الوفاق: جامعه جهانی در قبال جنایات «حفتر» مسئول استابراز نگرانی آلمان درباره تشدید مناقشات در لیبی

کشور لیبی بعد از سقوط "معمر قذافی" در سال 2011 به هرج و مرج کشیده شد. در این کشور پر جمعیت و مملو از ذخایر نفتی بسیاری احزاب برای کسب قدرت و نفوذ بیشتر مبارزه می کنند و اغلب در این درگیری ها از حمایت های خارجی برخوردارند.

دولت آلمان در 19 ژانویه سال جاری میلادی سران کشورهای زیادی را برای شرکت در کنفرانسی برای صلح لیبی به برلین دعوت کرد. در این نشست سران 16 کشور دنیا و بسیاری نهادهای بین المللی توافق کردند تحریم تسلیحاتی علیه لیبی را اجرایی کنند. کشورهای مصر، ترکیه، امارات و روسیه هم از جمله کشورهای تعهد دهنده در این باره بودند.

البته بعدها دبیر کل سازمان ملل این اتهام را به این کشورها وارد کرد که تحریم تسلیحاتی علیه لیبی را نقض می کنند و به توافق انجام شده در کنفرانس برلین پایبند نیستند.

نماینده ویژه سازمان ملل در لیبی هم اخیرا در مصاحبه ای با یک رسانه آلمانی ترکیه و امارات را از اصلی ترین فاکتورهای هرج و مرج در این کشور عنوان کرده است.

"داگدلان از دولت آلمان درخواست کرده است که به صادرات تسلیحات به این کشورهای مداخله کننده در لیبی پایان دهد. وی این دو را با هم متناقض دانست که دولت آلمان از یک طرف نگران تشدید درگیری ها در لیبی بوده و از طرف دیگر همچنان به صورت گسترده به تشدید کنندگان این بحران سلاح تحویل می دهد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,88,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" اخبار "لیبی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار لیبی اخبار آلمان اخبار لیبی مجوز صادرات تسلیحات میلیون یورو دولت آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • آغاز رزمایش چندملیتی «پرچم صحرای ۹» در امارات با مشارکت ۱۰ کشور
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • واکاوی راه‌های توسعه تجارت با آفریقا
  • رشد بی‌سابقه صادرات نفت ایران همزمان با تهدید تحریم‌های جدید غربی
  • دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی موفق عمل کرده است