Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اختتامیه چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز یکشنبه در این مراسم ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران از ماه‌ها قبل در حال تلاش و برنامه‌ریزی برای برگزاری این جشنواره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری اختتامیه این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن به تعویق افتاد و امروز با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی افزود: از ابتدای شروع انقلاب اسلامی تاکنون افراد زیادی با ایثارگری‌ و فداکاری تمام هستی خود را فدا کرده‌اند و امروز وظیفه همه ما قدردانی از این عزیزان و فرزندان آنان است. چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار نیز یکی از همین برنامه‌هاست که برای تجلیل از فرزندان ایثارگرانی که در عرصه‌های علمی و تحصیلی به موفقیت رسیده‌اند، برگزار می‌شود.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تقدیر از دستگاه‌های همکار در برگزاری این جشنواره گفت: جا دارد از همکاری‌های مدیریت حوزه‌های علمیه سراسر کشور، وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این جشنواره تشکر ویژه داشته باشیم.


معاون رییس جمهور در پایان تأکید کرد: برنامه‌ها و جشنواره‌هایی  برای تقدیر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به صورت مستمر برگزار می‌شوند و ان‌شاءالله شاهد درخشش بیش از پیش این عزیزان در سطح کشور باشیم.


حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز درباره چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: این جشنواره برای تقدیر از موفقیت‌های علمی و آموزشی نسلی برگزار می‌شود که بذر بالندگی آن توسط امام خمینی (ره) در ۳۴ سال قبل کاشته شد.


وی افزود: امیدواریم حمایت و تلاش‌های همیشگی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران منجر به ارتقای تحصیلی بیش از پیش جامعه ایثارگری شود و در آینده شاهد حضور چهره‌های بیشتری در این جشنواره باشیم و از حضور این نخبگان در عرصه مدیریت کشور بهره بیشتری ببریم.


بیانیه هیئت داوران این جشنواره نیز توسط محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار قرائت شد.


همچنین پیام‌های تصویری سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی به جشنواره پخش شد.


در پایان این مراسم اسامی ۷۱ برگزیده این جشنواره اعلام و مراسم تقدیر از آنان به صورت مجازی برگزار شد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت رژیم جعلی صهیونیست به جهان نشان داده شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، با حضور سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، برگزار شد.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثار گران گفت: توفیقی است که در این ایام در خدمت مردم غیور بوشهر هستیم. روز ارتش و روز دلاور مردی‌های ارتش جمهوری اسلام برگزار شد. ارتشی که در طول ۸ سال دفاع مقدس حتی اجازه کوچک‌ترین جولانی را به دشمنان نداده است.

وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی بسیاری از عملیات‌ها از همین منطقه بوده و بوشهر تکیه‌گاه نیروی دریایی، هوایی و زمینی ارتش بود.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: همزمان شدن اتفاقات اخیر، در این تقابل تاریخی ملت بزرگ ایران با دشمنان تا دندان مسلح علیه بشریت قابل توجه و تأمل است و این یک برخورد تمدنی بود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد: تمدن غرب یک محصولی درست کرده است با عنوان رژیم صهیونیست که موجودیتش نژاد پرستی و تمامیت خواهی است که خودش را مالک تمام ثروت‌های جهان و دیگران را برده و اسیر خود می‌داند و هیچ مرز اخلاقی قائل نیست و از تمام مرزهای اخلاقی و انسانی عبور می‌کند و این محصولی است که نظام غرب به جهان ارائه کرده است. در مقابل این تمدن، تمدنی قرار دارد که ریشه در توحید و ارزشهای اخلاقی و انسانی دارد، تمدنی با ارزش‌های والای انسانی که ایران اسلامی، محصول این تمدن است.

وی ادامه داد: این دوره ۶ ماهه در غزه، به جهان هویت رژیم جعلی صهیونیست را نشان داد. این قدرت خداوند است که ریاکار به ظاهر متمدن غرب را، به عالم نشان می‌دهد.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: در پاسخ به تمام جنایت‌های رژیم جعلی صهیونیست، دست یداللهی خداوند رحمان از بازوی ملت ایران درآمد و سیلی محکمی به گوش آنها زد در مقابل کسانی که ادعای اسلام دارند و سکوت کردند.

وی ادامه داد: ما باید خدا را شکر کنیم که در دورانی زندگی کردیم که حضور ارزشمند امام (ره) را احساس کردیم و رهنمودهای ایشان ملت ایران را زنده کرد و حیات بخشید.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آیات قرآن در خصوص قوم بنی‌اسرائیل افزود: آنها هم انتخاب شده بودند اما به پیامبران و امامان توحیدی خود پشت کردند و به این وضع دچار شدند که خداوند وعده نابودی آنها را داده است همانطور که رو به اضمحلال و نابودی هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: استان بوشهر در جمیع جهات پیشرفت‌های فوق العاده‌ای داشته است و این همدلی که بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر با سایر دستگاه‌ها ایجاد کرده باعث چنین موفقیت‌هایی شده است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه نماینده ولی فقیه در استان بسیار از عملکرد بنیاد راضی هستند و فرمودند حتی یک نفر هم برای بیان مشکلات به ما مراجعه نمی‌کند، افزود: این نتیجه همت، تلاش و همدلی همه دستگاه‌ها و مسؤولین در استان است.

وی در خصوص اشتغال اظهار کرد: با همت خوبی که در استان انجام شد، صددرصد منابع بخش اشتغال در حوزه ایثارگری جذب شد.

معاون رئیس جمهور افزود: در بخش تسهیلات با کمک دولت و مجلس نیز منابع خوبی دریافت کردیم و به لحاظ جذب منابع دستگاه اول در کشور هستیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح کرد: موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است و به همین علت بنیاد توانست در دو سال اخیر دستاوردهای خوبی داشته باشد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به مسائل فرهنگی تاکید کرد: برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی تا جایی که می‌شود باید حضور مردم را توسعه دهد و بکارگیری ظرفیت‌های مردمی از برنامه‌های جدی بنیاد شهید و امور ایثارگران است و همانطور که ملاحظه می‌کنید تعداد یادواره‌ها و کنگره‌ها چند ده برابر شده است.

کد خبر 6082368

دیگر خبرها

  • هویت رژیم جعلی صهیونیست به جهان نشان داده شده است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • تشکیل پرونده ۹۶ شهید و ۱۲۰ جانباز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • تجلیل رئیس بنیاد شهید از ۳ خانواده شهید ارتش در بوشهر
  • همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید با مراجعه به سامانه سوت‌زنی