Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@00:46:44 GMT

هزینه درمانی بیماران کرونایی در کردستان رایگان شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۲۷۵۰

هزینه درمانی بیماران کرونایی در کردستان رایگان شد

هزینه درمانی بیماران کرونایی در استان کردستان رایگان شده و خانواده‌ها هیچ نگرانی در این‌خصوص نداشته باشند. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، انور اسماعیلی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه طبق تبصره‌های ماده واحده قانون بودجه سال 99 کشور، تمامی سازمان‌های بیمه‌گر پایه درمان مؤظف شده‌اند تا ظرف مدت یک‌ماه طرح نسخه‌های الکترونیکی را عملیاتی کنند، اظهار داشت: با وجود شیوع کرونا ویروس، این طرح در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه خوشبختانه استان کردستان جزو استان‌های پیشتاز در اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی است، افزود: بر اساس این طرح شورای عالی بیمه مکلف شده تا پرداخت هرگونه ارائه خدمت به صورت الکترونیکی انجام پذیرد. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، با ذکر اینکه بیمه سلامت حق هیچ‌گونه پرداختی غیرالکترونیکی را ندارد، تصریح کرد: بیمه سلامت بر پایه اهداف کلانی هم‌چون خرید راهبردی خدمات سلامت، استقرار راهنمایی‌های بالینی، استقرار کامل سازمان الکترونیک و پوشش اجباری بیمه سلامت فعالیت های خود را در راستای اجرای 100 درصدی نسخه‌نویسی الکترونیکی در کردستان دنبال می‌کند. 

ثبت یک‌صد هزار نسخه الکترونیکی در طول یک‌ماه

اسماعیلی در ادامه با ابراز خرسندی از اینکه در یک‌سال اخیر 70 درصد مطب‌های پزشکی فعال در سطح استان به سامانه الکترونیکی وصل شده‌اند، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان به صورت صد درصدی عملیاتی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه با اجرایی‌شدن این طرح، بار مراجعه به مراکز درمانی پایین آمده و در مقابل صرفه‌جویی در وقت و هزینه لحاظ خواهد شد، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته از ابتدای اردیبهشت ماه جاری تمامی داروخانه‌ها، پزشکان، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی استان فعالیت ارائه خدمات خود را برخط کرده و نسخه کاغذی حذف شده است. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اذعان به اینکه 400 هزار نسخه الکترونیکی از ابتدای اردیبهشت امسال تا کنون در کشور صادر شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد بالغ بر یک‌صدهزار نسخه مربوط به استان کردستان است.

وی با ذکر اینکه 27 روز از بلاغ این طرح سپری شده است، بیان کرد: تاکنون 54 هزار ویزیت الکترونیکی در استان صادر شده و همسو با اجرای این طرح بالغ بر 90 درصد داروخانه‌ها و مراکز درمانی به چرخه ثبت الکترونیکی نسخه‌ها متصل گردیده‌اند. 

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استفاده از طرفیت مجازی باعث افزایش 5 درصدی دسترسی با وجود محدودیت‌های قرنطینه‌ای کرونایی شده است، گفت: شفافیت مالی، کاهش خطاهای پزشکی نسخه‌ای، حذف کاغذ به عنوان انتقال‌دهنده ویروس کرونا، صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری از خدمات بیمه، پرداخت زودهنگام سررسیدها، به‌حداقل رساندن میزان تخلف و سوءاستفاده، مدیریت هدفمند از دیگر مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است. 

وی با اعلام اینکه استان کردستان به دلیل ظرفیت‌های خوبی IT در حوزه نسخه‌نویسی الکترونیکی جزو استان‌های پیشرو است، تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد مطب پزشکان، 100 درصد داروخانه‌ها و مراکز عکس‌برداری فعالیت‌های خود را بر اساس نسخه الکترونیکی ارائه در پیش گرفته و خوشبختانه تا به امروز 90 درصد نسخ تجویز شده پرواخته شده است.

مردم نگران هزینه درمانی بیماران کرونایی نباشند

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هزینه بستری بیماران مشکوک به کرونا هم‌چون سایر استان‌ها، در کردستان نیز رایگان است، اظهار داشت: مردم نگران تأمین هزینه‌های درمانی بیماران کرونایی خود نباشند. 

وی با اعلام اینکه هزینه درمان کرونا ویروس رایگان است، توضیح داد: با توافق‌های صورت گرفته 90 درصد هزینه‌ها توسط بیمه و مابقی از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان پرداخت خواهد شد.

کسب‌وکارهای آسیب دیده از کرونا برای دریافت تسهیلات چه وثیقه بیاورند؟کاهش شیب ابتلا به کرونا در استان البرز/ 140 هزار واحد صنفی در طرح فاصله‌گذاری خودجوش مشارکت کردند

اسماعیلی در خصوص افراد مبتلا به کرونا که فاقد هرگونه بیمه درمانی هستند نیز گفت: برای این افراد به صورت 24 ساعته و بدون معطلی دفترچه بیمه سلامت صادر خواهد شد و نگرانی از این بابت نداشته باشند. 

تعرفه‌های پزشکی سال 99 بیمه سلامت اعلام شد

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود به مقوله تعرفه‌های پزشکی سال 99 اشاره کرد و در این خصوص توضیح داد: بر اساس تصویب هیأت وزیران در خصوص تعرفه‌های ویزیت سرپایی پزشکان و پیراپزشکان، تشخیصی و درمانی با بیان اینکه در سال‌جاری، سقف تعرفه‌ها در استان شامل ویزیت پزشکان و دندان‌پزشکان عمومی با دفترچه بیمه مبلغ 219 هزار و 700 ریال و به صورت آزاد 324 هزار ریال، ویزیت پزشکان و دندان‌پزشکان متخصص مبلغ 361 هزار و 800 ریال با دفترچه و مبلغ 492 هزار ریال به صورت آزاد حساب می‌شود، هم‌چنین ویزیت پزشکان فوق تخصص و دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ  با دفترچه بیمه مبلغ 466 هزار و 500 ریال و مبلغ 624 هزار با تعرفه آزاد بوده و در نهایت ویزیت پزشکان متخصص روان‌پزشکی 498 هزار و 800 ریال با دفترچه و مبلغ 655 هزار ریال به صورت آزاد محاسبه می‌شود. 

اسماعیلی با ذکر اینکه ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشکی و دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ مبلغ 546 هزار و 390 ریال با دفترچه بیمه و مبلغ 743 هزار ریال به صورت آزاد دریافت می‌شود، خاطرنشان کرد: ویزیت بخش خصوصی در خصوص کارشناسان ارشد پروانه دار 264 هزار ریال و کارشناسان پروانه دار 228 هزارریال خواهد بود. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه امسال تمدید دفترچه به صورت مشارکتی صورت می‌پذیرد، گفت: این بدان معناست که میزان نیازمندی فرد در خصوص هزینه‌ها سنجیده می‌شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته برای 45 هزار نفر کردستانی استعلام وسع‌سنجی لحاظ شد، خبر داد: از این تعداد  برای 50 درصد آنان دفترچه درمانی صادر شد که 40 درصد آن به صورت رایگان بود. 

اسماعیلی با ذکر اینکه بیمه‌شدگانی که توانایی پرداخت حق بیمه را نداشته باشند و بر اساس وسع سنجی انجام شده جزو اقشار مستحق باشند به‌صورت رایگان از این نوع خدمات بهره‌مند خواهند شد، تصریح کرد: خوشبختانه مطالبات طرف قرارداد داروخانه و بسیاری از دیگر مراکز پرداخت شده و از این بابت نگرانی وجود ندارد. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با تأکید بر اینکه شماره تلفن 1666 به‌عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان بیمه سلامت به صورت 24 ساعته فعال است، تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود سئوالات خود در زمینه مشکلات، پیشنهادات و یا احیاناً انتقادات خود را از حوزه بیمه سلامت و هم‌چنین سئوالاتی خاص بیماری کرونا ویروس را از طریق این شماره با کارشناسان در میان بگذارند.

انتهای پیام/483/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان درمانی بیماران کرونایی نسخه نویسی الکترونیکی ویزیت پزشکان صورت آزاد دفترچه بیمه هزار ریال تعرفه ها خواهد شد هزینه ها طرح نسخه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه

احمد قویدل، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رئیس سازمان غذا و دارو در اطلاع رسانی اخیر خود در رابطه با داروی امیسیزومب، فقط به اثربخشی بسیار بالای آن نسبت به داروهای موجود اشاره کرد، در صورتی که این دارو علاوه بر اثربخشی بالا، برای بیماران هموفیلی با کمبود فاکتور ۸ که مبتلا به مهار کننده شدید هستند، برای دولت نیز کاملاً صرفه اقتصادی دارد. بی تردید اشاره رئیس سازمان غذا و دارو به این مزیت دارو می‌تواند در ایجاد انگیزه در شورای عالی بیمه جهت تحت پوشش قرار دادن این دارو به شدت مؤثر باشد.

وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید گردیده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی نموده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری های متعدد رها می‌نماید.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو را شاهد نیستیم. اختصاص بودجه‌های دارویار را این سازمان در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند. اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می‌نماید.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر نماید و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری نماید.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال نموده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام اول باید از محل بودجه‌های داروهای عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم!؟ واقعاً دور از انصاف است برای دارو هایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می‌نماید و بی تردید کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد، فرانشیز پرداخت نمایند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف نموده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری نماید. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه اول بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره مند شدند.

کد خبر 6085801 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند