Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@20:13:33 GMT

تجهیز 562 روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۴۳۴۰

تجهیز 562 روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‎شرقی گفت: در سال گذشته دسترسی ۵۶۲ روستای استان به اینترنت پرسرعت روستایی برقرار و پوشش همراه در ۳۴ روستای استان از محل اعتبارات USO ( طرح توسعه خدمات عمومی و اجباری روستایی ) ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی، محمد فرزاد در دیدار با امام جمعه تبریز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل و سایر ادارات زیرمجموعه وزارت ارتباطات در استان، به اقدامات انجام شده در ایام شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و  اظهار داشت: اداره کل ارتباطات استان با همکاری دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی طرح وفاداری بیماران بهبود یافته به قرنطینه را در دست اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان آمار میزان استفاده از پهنای باند در استان، افزود: با توجه به تحلیل های انجام گرفته از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت آذربایجان شرقی، در تعطیلات نوروزی امسال با توجه به اینکه اکثر خانواده ها در خانه ها مانده و از سفر خودداری کردند، پهنای باند مصرفی در استان به بالاترین حد خود در دو سال گذشته رسید.

فرزاد با اشاره به اجرای پروژه ارتقای تکنولوژی سایت های تلفن همراه در استان،گفت: در همین راستا در سال ۹۸، تکنولوژی سایت های مخابراتی در ۱۵ روستای استان به نسل ۳ ارتقا یافت.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‎شرقی اعلام کرد: در سال گذشته دسترسی ۵۶۲ روستای استان به اینترنت پرسرعت روستایی برقرار و پوشش همراه در ۳۴ روستای استان از محل اعتبارات USO ( طرح توسعه خدمات عمومی و اجباری روستایی ) ایجاد شد.

حجت الاسلام و المسلمین محمد علی آل هاشم امام جمعه تبریز نیز در این دیدار هم با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات و فضای مجازی در دنیای امروز گفت: در دین مبین اسلام نیز تاکیدات فراوانی در مورد اهمیت علم و فناوری شده است و در دنیای امروز نباید از فناوری عقب بمانیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، ضمن قدردانی از عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه فضای مجازی گفت: امروزه با استفاده از فضای مجازی می‌توان مطالبی را که عرضه آن‌ها به طرق دیگر محدود بود، به تمام دنیا در کسری از زمان عرضه کرد.

وی با اشاره به لزوم استفاده از فناوری و فناوری اطلاعات در امور مختلف، بر استفاده از ICT در تحقق اهداف اسلامی و تولید محتوای اسلامی تاکید کرد.

انتهای پیام/60002

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی ارتباطات تلفن همراه تلفن همراه اول ایرانسل روستا خبرگزاری فارس فارس تبریز امام جمعه تبریز نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی فضای مجازی کرونا ویروس محمد فرزاد ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی روستای استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • انتصاب مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • تجهیز ۲۸ بخشداری آذربایجان‌شرقی به فیبرنوری