Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@08:04:45 GMT

تولید پارچه نفوذناپذیر برای تولید ماسک‌های تنفسی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۹۲۰۹

تولید پارچه نفوذناپذیر برای تولید ماسک‌های تنفسی

مدیر عامل شرکت فن آفرینی آلتون گفت: فعالیت مهمی که اکنون در حال انجام آن هستیم، در زمینه تحقیق، توسعه و خط تولید پارچه ملت بلون (Melt Blown) است که مهم‌ترین مصرف این نوع پارچه برای ماسک‌های تنفسی است.

امیرعلی شریفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه شرکت فن آفرینی آلتون یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان است، اظهار کرد: ما از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان آغاز کرده و در سال ۱۳۹۲ شرکت خود را ثبت کردیم؛ فعالیت اصلی شرکت، طراحی و ساخت تجهیزات در زمینه صنایع مختلف مانند فولاد سیمان و صنعت نفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روی صنعت نفت متمرکز هستیم؛ در زمینه پالایشگاهی و پتروشیمی به صورت تخصصی بر روی تجهیزات مربوط به پمپ‌ها و کمپرسورها فعالیت داریم و با شرکت‌های مختلفی مانند پالایش نفت اصفهان و بندرعباس، شرکت‌های پتروشیمیایی مختلف مانند پتروشیمی مبین و خارک، همکاری داریم.

مدیر عامل شرکت فن آفرینی آلتون با توضیح اینکه یکی از فعالیت‌های مهمی که در این سال‌ها انجام دادیم در زمینه بومی سازی است، تصریح کرد: تا کنون بیش از ۸۰ ردیف قطعه را از خرید خارج تبدیل به ساخت داخل کرده و توانستیم آن‌ها را بسازیم.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از این قطعات مانند شیرهای چند راهه یا "منیفولد ولو" (Manifold Valve) جزو قطعات ویژه محسوب می‌شوند؛ از جمله فعالیت‌های مهم در زمینه بومی سازی طراحی و ساخت شیرهای چند راهه یا همان منیفولد ولو است و یک مدل از منیفولد ولو را که در فشار کاری ۴۰۰ بار قرار است کار کند را تولید کرده‌ایم.

شریفیان با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که قبلاً برای شیرهای منیفولد ولو با آن درگیر بودیم، این بود که شیرها از خارج وارد می‌شد، تست شده بود و حتی برگه گارانتی هم داشت که نشان دهنده تست شیر مبنی بر این اینکه شیرها نشتی ندارند، بود، افزود: دستگاه تستی برای این شیرها در کشور وجود نداشت، یکی از کارهای مفیدی که انجام دادیم، این بود که همان موقع که می‌خواستیم شیرهای چند راهه را بسازیم، یک دستگاه تست هم برای آن طراحی کردیم؛ ساخت این دستگاه مورد تأیید پالایش نفت اصفهان هم است.

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۸۰ پروژه در زمینه پروژه‌های بومی سازی داشته‌ایم، اضافه کرد: فعالیت مهمی که اکنون در حال انجام آن هستیم، در زمینه تحقیق، توسعه و خط تولید پارچه ملت بلون (Melt Blown) است که مصارف بسیار زیادی دارد و مهم‌ترین مصرف این نوع پارچه، برای ماسک‌های تنفسی است؛ از ویژگی‌های مهم این پارچه ظرافت الیاف و قدرت نفوذناپذیری بالای آن است که تقریباً کار طراحی آن تمام شده و وارد مراحل اجرایی و ساخت شده است.

کد خبر 424328

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ماسک طبی ماسک صورت خط تولید ماسک پارچه تولید ماسک شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد

علی مرعشی،درباره معاینات حجاج گفت: تقریباً معاینات تمام شده است و ما تقریبا بالغ بر ۸۴ هزار نفر از زائران را معاینه کرده‌ایم و تایید استطاعت جسمی و روانی‌شان انجام شده‌است. همانطور که می‌دانید تعدادی از متقاضیان حج به کمیسیون‌ها معرفی می‌شوند و در کمیسیون‌های تخصصی تایید یا رد می‌شوند و یا نیاز به بررسی بیشتر دارند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد مختصری مراجعه به کمیسیون داشته‌ایم که برای تعیین تکلیف این افراد بررسی بیشتری از سوی پزشکان معاین درخواست شده است و این بررسی‌ها در حال انجام است. در مجموع از بیش از هزار و ۵۰۰ نفر که به کمیسیون معرفی شده‌اند، ۱۵۰ نفر استطاعت جسمی‌شان تایید نشده است و این متقاضیان نمی‌توانند به حج مشرف شوند. این افراد یا دارای بیماری اعصاب و روان هستند یا بیماری قلبی و ریوی این افراد به صورتی بوده است که نمی‌توانستند اعمال سنگین حج را انجام دهند. همچنین افرادی در بین این گروه بودند که سرطان پیشرفته داشتند و تحت درمان هستند. زنان باردار هم بین آنها بود یا افرادی که اعمال جراحی در سه ماه گذشته انجام داده‌اند که باعث منع سفر برای این افراد شده است. 

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تصریح کرد: افرادی که استطاعت جسمی آن‌ها تایید نشده است می‌توانند از اعضای درجه یک خانواده‌شان برای نائب معرفی کنند و حج این افراد را انجام دهند و در نتیجه هر کسی نتواند در این سفر حضور داشته باشد فرد جایگزین وی باید حتما معاینات پزشکی را انجام دهد و استطاعت جسمی و روانی فرد تایید شود. تعدادی از عوامل اجرایی هم هنوز معاینات‌شان تکمیل نشده است. در نتیجه از عموم زائران تقریبا تعداد زیادی تعیین تکلیف شده‌اند و معاینات آن‌ها تمام شده است. 

مرعشی درباره بیماری‌های شایع در حج و توصیه به زائران گفت: هر سال اینگونه است که در حج به دلیل اینکه جمعیت بسیار زیادی از کشورهای مختلف و با بیماری‌های عمومی مختلف حضور دارند، شیوع بیماری‌های تنفسی بسیار شایع است و قدرت سرایت زیادی دارند. هر سال بیشترین بیماری که زائران در حج با آن مواجه می‌شوند بیماری تنفسی و بعد از آن بیماری‌های عضلانی و بیماری‌های گوارشی است. چراکه رژیم غذایی افراد تغییر می‌کند. بنابراین سه گروه بیماری اصلی که هرساله در حج فارغ از بیماری‌های فصلی در بین تمام حجاج شایع می‌شود بیماری‌های تنفسی، عضلانی و گوارشی است. 

وی تصریح کرد: بنابراین پیشگیری از این بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های تنفسی به زائران توصیه می‌شود و زائران باید در آنجا حتما از سجاده شخصی استفاده کنند، همچنین نزدیک بودن صفوف زائران کشورهای مختلف به یکدیگر می‌تواند ضریب ابتلا به بیماری‌های تنفسی را افزایش دهد. بنابراین لازم است زائران از ماسک در تجمعات استفاده کرده و حتما بهداشت فردی را رعایت کنند و مایعات زیاد مصرف کرده تا به سلامت به این سفر رفته و بازگردند. 

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره اعزام پزشکان برای حج تمتع گفت: با اولین پروازی که عوامل اجرایی به حج مشرف می‌شوند پیش پروازهای ما نیز مشرف خواهند شد. البته یک گروه همراه با عمره گزاران برای راه اندازی درمانگاه هایمان اعزام خواهیم کرد تا مقدمات راه اندازی دستگاه‌ها را انجام دهند و دستگاه‌ها را آماده خدمات‌رسانی کنند. 

مرعشی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره حضور تیم پزشکی در عمره مفرده گفت: ما دو گروه پزشکی در عمره مفرده داریم که ۱۶ ساعت در مدینه و ۱۶ ساعت در مکه در درمانگاه خدمات را به زائران در مدت زمان حضور در عمره ارائه می‌کنند. در صورتی که زائری نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی داشته باشد از خدمات سعودی برای او استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به همراه اولین گروه عمره کزار یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام شده است و همراه با گروه بعدی که احتمالا امروز یا فردا اعزام می‌شوند نیز یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/ منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی