Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنعلی اصغری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، دلیل استقبال کم دانش‌آموزان از بازگشایی مدارس را فعال بودن شبکه آموزشی شاد دانست و افزود: اغلب دانش آموزان عضو شبکه شاد بوده و برنامه‌های درسی را از طریق این شبکه دنبال می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت مدارس روستایی، اظهار داشت: در بازدیدهای به عمل آمده طی روزهای گذشته شاهد حضور کمتر از۱۰ درصد دانش‌آموزان شهری و ۲۰ درصدی دانش‌آموزان روستایی در کلاس‌های درس هستیم و این عده به دلیل نداشتن امکانات زیر ساختی و شبکه اینترنت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضور مستمر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری خاطر نشان کرد : این کلاس‌ها به صورت اختیاری است و دانش‌آموزان استان قزوین که دسترسی به اینترنت و گوشی همراه هوشمند ندارند می‌توانند از این فرصت پیش‌آمده در راستای رفع اشکالات درسی خود بهره لازم را ببرند.

این مسوول تاکید کرد: مراقبان سلامت مدارس و کارشناسان مراکز بهداشتی و درمانی در مدارس حضور دارند و دانش آموزان با خاطر آسوده در کلاس درس خود شرکت کنند.

وی افزود: به هیچ عنوان مدارس تعطیل نیست و تا پایان خرداد کلاس‌های درس برای رفع اشکال دانش آموزان دایر است.

اصغری یادآور شد: دانش آموزان  چنانچه نیاز به رفع اشکال دارند همکاران هر روز در مدرسه هستند و آمادگی پاسخگویی را دارند.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است و ۱۶ هزار فرهنگی کار آموزش این دانش آموزان را برعهده دارند.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا استان قزوین مدارس ویروس کرونا استان قزوین دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی