Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی بازگشایی قطارشهری و فعالیت تمام خطوط اتوبوسرانی مشهد از ۶ خرداد  از ساعت ۶ صبح تا ۹ شب در شورای شهر تصویب شد.

مجتبی بهاروند، امروز، ۲۹ اردیبهشت ماه، در نود و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در جریان تصویب این  لایحه اظهار کرد: اگر ما در موضوع بحران کرونا در مشهد به مرحله تثبیت رسیدیم، بخش اعظمی مدیون تعطیلی و مدیریت حمل و نقل عمومی در مشهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر مشهد بیان کرد: بازگشایی بقیه خطوط اتوبوس از ۶ صبح تا ۹ شب خواهد بود. وضعیت مترو خاص بوده و آلودگی آن به شدت بالا است، بنابراین چندان موافق نبودیم، اما قرار شد که تصمیم‌گیری در خصوص آن منوط به نظر و تایید ستاد کرونای استان و دانشگاه علوم پزشکی باشد. متروی برخی کلان‌شهرها از جمله شیراز هنوز هم تعطیل است.

در ادامه وحید مبین‌مقدم، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد، عنوان کرد: بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و ستاد کرونا، پروتکل مناسبی برای قطار شهری مشهد تعبیه شده و آمادگی بازگشایی داریم. اقدامات فاصله‌گذاری اجتماعی انجام و داخل مترو علامت‌گذاری شده است‌. ضد عفونی و فروش ماسک در ایستگاه‌ها نیز انجام می‌شود. کارگاه تولید مواد ضد عفونی سطوح در این مدت راه‌اندازی شده است.

 متن این لایحه به شرح زیر است:

«ماده واحده-به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، نظر به ضرورت سرویس‌دهی خطوط حمل و نقل همگانی به صاحبان مشاغل و اصنافی که حضور آنان در محل کار اجتناب‌ناپذیر است و با عنایت به ضرورت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، درخصوص ساعت و نحوه فعالیت کلیه ناوگان حمل و نقل همگانی (اتوبوسرانی و مینی‌بوسرانی (خطوط روزانه و شبانه) و خطوط قطار شهری) از تاریخ ۱۳۹۹/۳/۶، ضمن هماهنگی با ستاد مقابله با کرونا، مطابق نظر شهردار مشهد اقدام نماید.

تبصره ۱- به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، با توجه به بحران شغلی و اقتصادی پیش‌آمده حاکم بر کشور به علت شیوع ویروس کرونا (که عمدتا متوجه قشر کم‌درآمد و آسیب‌پذیر است)، بهای خطوط قطار شهری را از تاریخ ۱۳۹۹/۲/۳ لغایت ۱۳۹۹/۳/۱۵، به ماخذ سال ۱۳۹۸ دریافت نماید.

️تبصره ۲- شهرداری مشهد مقدس موظف است آثار مالی ناشی از اجرای این مصوبه را در اصلاح بودجه سال ۱۳۹۹ پیش‌بینی نماید.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حمل و نقل عمومی قطار شهری حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال

سید محمد مهدی تقوی مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین گفت: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.

تقوی بیان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

وی عنوان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب در کرمانشاه
  • فعالیت قطار مشهد-سرخس با چهار رام قطار در روز