Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، عباس تابش در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی بازار خودرو گفت: متعاقب تصمیم ستاد تنظیم بازار در مقابله با محتکران خودرو، گشت بازرسی این سازمان ضمن انجام بازرسی‌های هدفمند و مراجعه به پارکینگ‌های عمومی و خصوصی تعداد متنابهی از این قبیل اماکن را که در آنها خودروهای زیادی دپو شده‌اند را شناسایی کرده‌اند که این تیم‌های بازرسی به محض شناسایی خودروهای صفر کیلومتر دپو شده، ضمن تنظیم صورتجلسه بازرسی به متصدیان پارکینگ‌های خودرویی اعلام می‌دارند که به صاحبان خودرو ابلاغ نمایند که ظرف مدت یک هفته نسبت به تعیین تکلیف خودروی پارک شده اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای بدون پلاک درب کارخانه، مصداق احتکار خواهند بود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در صورتیکه ماشین‌های صفر کیلومتر برای استفاده شخصی باشد، باید سریعاً پلاک شده و در غیر این صورت برای فروش به بازار عرضه گردند؛ لذا هرگونه دپوی بلاوجه خودرو صفر کیلومتر در پارکینگ‌ها تخلف محسوب شده و در این راستا پرونده متشکله برای رسیدگی به شعب تعزیرات ارسال خواهد گردید.

وی تصریح کرد: پس از انقضای مهلت فوق، نگهداری خودرو در این مراکز در حکم احتکار بوده و پرونده تخلف تنظیم شده به مراجع تعزیری و قضائی ارسال می‌شود.

به گفته تابش، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان طی ابلاغیه‌ای به شرکت‌های خودروساز اعلام نموده از تاریخ این ابلاغیه، هرگونه تحویل خودرو به خریداران بدون پلاک و یا تحویل دستی پلاک ممنوع و لازم است پلاک مذکور قبل از تحویل خودرو به مشتری بر روی آن الصاق شود؛ در غیر این صورت خودرو مذکور به عنوان مصداق خودرو احتکاری مشمول قانون خواهد شد.

مسئولیت ناشی از تحویل خودروی بدون پلاک با خودروسازان خواهد بود

وی اظهار داشت: مسئولیت ناشی از عدم اقدام به موقع در این زمینه بر عهده شرکت خودروساز ذیربط بود و در صورت وجود و رؤیت خودروهای فاقد پلاک در محل نمایندگی و یا پارکینگ‌های عمومی، به عنوان مصداق احتکار، اقدامات قانونی در این خصوص انجام و شرکت خودروساز به همراه سایر ذینفعان به عنوان معاونت در تخلف به مراجع تعزیری و قضائی معرفی خواهند شد.

تابش با بیان اینکه مطابق تصمیم ستاد تنظیم بازار در موضوع خدمات پس از فروش خودرو، عدم استفاده از خودرو یا مراجعه برای سرویس اولیه باعث لغو گارانتی خودرو خواهد شد، خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان در هنگام تحویل خودرو صفرکیلومتر از شرکت‌های خودروساز، لازم است نسبت به انجام سرویس اولیه خودرو تحویلی، ظرف مدت سه ماه اقدام نمایند؛ لذا در خصوص خودروهایی که در بازه زمانی مشخص شده برای سرویس اولیه مراجعه نکنند، گارانتی آنها از درجه اعتبار ساقط خواهد شد و هیچ‌گونه خدماتی از سوی خدمات پس از فروش خودرو سازان در قالب گارانتی به خودروهای مذکور ارائه نخواهد شد.

وی از مردم درخواست کرد تا در زمان خرید خودرو علاوه بر سایر موارد قانونی، نسبت به موضوع گارانتی خودروها نیز توجه بیشتری صورت دهند تا از هرگونه ضرر و زیان احتمالی جلوگیری شود.

اخطار به مجتمع‌های محل نگرانی خودروهای صفرکیلومتر

این در حالی است که به اتاق اصناف ایران و کلیه سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها دستور داده شده است با هماهنگی شهرداری‌ها نسبت به شناسایی این قبیل پارکینگ‌ها اقدام کنند و به صاحبان این قبیل مجتمع‌ها اخطار داده خواهد شد تا از اجاره دادن این محل‌ها به سودجویان خودداری کرده و نسبت به تخلیه خودروها از این محل‌ها اقدام کنند.

وی اظهار داشت: اگر چنین موضوعی پیگیری نشود، با متخلفین وفق قانون تعزیرات حکومتی و به مصداق احتکار برخورد قانونی انجام خواهد شد؛ ضمن اینکه با توجه به شرایط بازار خودرو، باید تلاشمان بر این مبنا باشد که خودروهای تولید شده به دست مصرف کنندگان واقعی برسد؛ از این رو مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف احتکار خودرو مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ و یا سامانه ثبت شکایات ۱۲۴ به ستادهای خبری این سازمان منعکس نمایند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: خودروسازان بازار خودرو سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند

هیات سرمایه‌گذاری تایلند (BOI) اعلام کرد که چری اتومبیل، شرکت خودروسازی چین کارخانه‌ای در تایلند راه‌اندازی خواهد کرد که خودروهایی را برای بازارهای داخلی و صادراتی تولید خواهد کرد و تولید آن در سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ناریت تردستیراسوکدی، دبیر کل هیئت سرمایه‌گذاری تایلند اظهار کرد که پیش‌بینی می‌شود این تاسیسات ۵۰ هزار خودروی الکتریکی و هیبریدی در فاز اول تا سال ۲۰۲۵  تولید کند و تا سال ۲۰۲۸ تولید را به ۸۰ هزار خودرو افزایش دهد.

هیات سرمایه‌گذاری تایلند عنوان کرد که چری اتومبیل، هشتمین خودروساز چینی خواهد بود که یک کارخانه تولیدی در تایلند راه‌اندازی می‌کند و به سایرین از جمله بی‌وای‌دی، گریت وال موتورز و چانگان موتورز می‌پیوندد.

تایلند یک مرکز مونتاژ و صادرات خودرو منطقه‌ای است که مدت‌هاست تحت سلطه برندهای ژاپنی مانند تویوتا موتورز و هوندا موتورز بوده است اما در سال‌های اخیر، یارانه‌های دولتی و مشوق‌های مالیاتی برای وسایل نقلیه الکتریکی موجی از سرمایه‌گذاری را از چین به راه انداخته است که خودروسازان آن بیش از ۱.۴۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

طبق گزارش رویترز، تایلند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حدود یک سوم تولید سالانه ۲.۵ میلیون خودروی خود را به خودروهای برقی تبدیل کند.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ آغاز شد+ عکس
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود (فیلم)
  • هشدار رادان به پلیس: در توقیف خودروی بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود (فیلم)
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • سایبان خودرو بدون پایه
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران