Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه یک سیما با پخش سریال «پرگار» از شهرام شاه‌حسینی قرار است رویه جذب مخاطب حداکثری را با جدیت بیشتری دنبال کند و پس از چند مجموعه طنز و کمدی سراغ یک ملودرام خانوادگی خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، پس از پخش چند سریال موفق در ماه‌های اخیر در کنداکتور شبکه یک سیما، این شبکه دوباره دست روی سریالی گذاشته که می‌‎تواند نوار موفقیتش را در جذب مخاطب ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زودی قرار است «پرگار» که ملودرامی خانوادگی از شهرام شاه‌حسینی است رنگ و بوی آنتن رمضانی سیما را تغییر دهد و از سه‌شنبه، ۶ خرداد در دستور پخش قرار گیرد.

شاه‌حسینی تجربه ساخت سریال‌های همچون «هشت و نیم دقیقه» و «همه‌چیز آنجاست» و حتی فیلم سینمایی پرحاشیه «خانه دختر» را در کارنامه فیلم و سریال‌سازی خود دارد که در جذب مخاطب نیز موفق بوده‌اند.

نکته جالب مسیری است که شبکه یک سیما طی ماه‌های اخیر در تولید و پخش سریال‌های شبانه خود در پیش گرفته و توانسته در جذب مخاطب و میزان رضایتمندی، از تولیدات سایر شبکه‌ها جلو بزند.

در نیمه دوم سال قبل مجموعه‌هایی همچون «به رنگ خاک»، «زیر همکف»، «جلال» و «سرگذشت» روی آنتن این شبکه رفتند و در سال جدید نیز «پایتخت 6»، «نون. خ 2» و «زیرخاکی» در کنداکتور پخش قرار گرفتند که اتفاقا هر سه نیز با اختلاف توانسته‌اند جذب مخاطب کنند و حتی انحصار گرایش بیننده را حتی از شبکه سه متعلق به خود کنند.

شبکه یک به واسطه مأموریت خود باید سراغ موضوعات ملی و کلان‌تری برود و بالتبع کمتر می‌تواند مخاطبان جوان و حتی گروه‌های کودک و نوجوان را با پخش برنامه‌های کودکانه و مسابقات ورزشی جذب کند.

با این‌حال این شبکه  به نظر با برنامه‌ریزی درستی که در پیش گرفته است، سعی دارد این خلأ را در کنار برنامه‌های روتین و گفتگومحور خود، با سریال‌های نمایشی نیز پر کند و چه بسا عقب‌گردی البته مثبت به سالیان قبل خود داشته باشد.

در عین اینکه تنوع‌طلبی در قصه‌ها و تزریق سریال‌هایی در ژانرهای مختلف ماجرایی است که می‌تواند به طور جدی‌تری در جدول پخش سیما مدنظر قرار گیرد و احتمالاً این مورد با پخش سریال «پرگار» که روایتی ملودرام و خانوادگی دارد، سر و شکل می‌یابد.

سریال‌های شبانه همیشه پاشنه آشیل برنامه‌ریزی‌های مناسبتی و ایام معمول سال محسوب می‌شوند. با این‌حال  در شرایطی که با شیوع کرونا مواجه هستیم، ساخت چنین سریال‌هایی به شکل جالب و مقبول‌تری در دستور کار  شبکه‌هایی مثل یک قرار گرفته و احتمالاً باید شاهد مجموعه‌های متنوع‌تر از سایر سریال‌سازان روی آنتن باشیم.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: شبکه یک سیما صداوسیما سریال تلویزیونی سریال ایرانی سریال پرگار جذب مخاطب شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟

آفتاب‌‌نیوز :

در حالی که سریال افعی تهران به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی به نیمه‌های راه رسیده و با دنبال کردن سوژه جنجالی یک قاتل سریالی جایگاه ویژه‌ای میان مخاطبان شبکه نمایش خانگی پیدا کرده است به خلاصه‌ای از ویژگی‌های مثبت یا منفی که واکنش‌ها و بازتاب‌های فراوانی میان منتقدان و مخاطبان پر و پا قرص سریال‌های ایرانی شبکه نمایش خانگی داشته است، اشاره می‌کنیم:

یکی از نکاتی که همزمان با شروع این سریال میان نظر کاربران دیده شد؛ افتتاحیه سرد و معمولی سریال بود بسیاری از مخاطبان بر این باور بودند که با تماشای قسمت اول به سختی تصمیم گرفته‌اند تا انتها آن را دنبال کنند. داستان برایشان گنگ بود و به طور کلی انگار داستان برای آن‌ها جز یک پیمان معادی (آرمان بیانی) جدی، تلخ و عصبی و کلوزآپ‌هایی از سحر دولتشاهی چیز بیشتری نداشت. حتی برخی به سکانس‌های متروسواری و پیاده روی در خیابان و موسیقی گوش دادن معادی هم خرده گرفته بودند که چرا بخش زیادی از سریال باید صحنه‌هایی مشابه و از این دست را ببینیم. البته برخی منتقدان معتقدند افتتاحیه شورانگیز این روز‌ها تبدیل به یک شگرد تبلیغاتی و تکراری در سریال سازی شده و باید منتظر بود و دید این سریال در قسمت‌های بعدی دست پری برای جذب مخاطب دارد یا نه.

در ادامه و با پخش قسمت‌های بعدی کم کم تکلیف مخاطب با سبک و سیاق قصه پردازی در سریال مشخص شد و اینکه بیشتر از یک ماجراجویی جنایی قرار است لایه‌هایی از زندگی شخصی کاراکتر آرمان بیانی به عنوان یک منتقد، نویسنده و مدرس سینما که در تب و تب ساخت اولین فیلم زندگی‌اش است را ببینید. جدایی از همسر و زندگی جدید با پسر خردسالش، خانه نیمه تاریک و کتابخانه پر و پیمانش، موسیقی‌هایی که گوش می‌دهد و بخش مهم تر؛ کودکی گزنده و آزاردیده و رابطه‌های ناکام عاطفی اوست. اینکه بیانی در شمایل یک کارگردان روشنفکر کتاب خوان، فرهیخته و امروزی نگاه از بالا به پایینی که به همه اطرافیانش دارد با بازی درست پیمان معادی انگار برای مخاطب جا افتاده و باورپذیر شده است. ترند شدن سکانس‌هایی از سریال به خصوص سکانس مونولوگ پیمان معادی مقابل سحردولتشاهی در اتاق درمان، نشان دهنده مسیر درستی بود که سریال افعی تهران برای قصه گویی انتخاب کرده است.

هر چند همچنان یکی از نکات آزاردهنده که میان نظر منتقدان و مخاطبان به چشم می‌خورد نما‌های کلوزآپ (نمای نزدیک) از همه آدم‌ها و شخصیت‌های قصه افعی تهران است که در برخی قسمت‌ها به نظر می‌رسد کارکرد سینمایی و روایتی ندارد و بیشتر برای از دست ندادن مخاطب است.

نکنه دیگر، بلاتکلیفی مخاطبان با کاراکتر سحر دولتشاهی در نقش تراپیست پیمان معادی (آرمان بیانی) در این سریال است که اگرچه به لحاظ فیزیک، چهره و گریم، جذابیت تصویری دارد، اما کارکرد خود را روی صندلی یک تراپیست و روانکاو حرفه‌ای از دست داده است، اینکه آرمان بیانی مدام می‌خواهد با او وارد رابطه عاطفی شود، اما او گنگ و مبهم پاسخ می‌دهد نقد منفی مخاطبان را به دنبال داشته است. این نکته که چرا یک درمانگر گاهی به شدت به بیمار یا مراجعش نزدیک می‌شود گاهی همه جا برای او دیوار می‌کشد گاهی جواب نگاه‌های عشق خواهانه‌اش را می‌دهد گاهی نگاهش را می‌دزدد و بیشتر از حرفه درمانگرانه‌اش سعی می‌کند حواس مراجعش را پرت کند در میان نقد‌ها دیده می‌شود.

این نکته تا آنجا پیش رفت که سکانس وایرال شده اتاق درمان پیمان معادی و سحر دولتشاهی در کنار سکانس معروف اتاق درمان سریال مطرح خانواده سوپرانو (۱۹۹۹) The Sopranos مقایسه شد. باورپذیری تراپیست در این سریال خارجی حتی در نگاه کردن جدی و حرفه‌ای خانم تراپیست هم دیده می‌شود، اما در افعی تهران مخاطب نمی‌داند با یک مدل و ستاره سینما روبروست که به دنبال پرت کردن حواس مراجعش است یا گوش دادن به حرف‌های او به عنوان یک تراپیست.

این نقد با وجود انتشار تیزر قسمت هفتم که خبر از شروع یک رابطه عاشقانه میان این دو نفر می‌دهد هم همچنان در میان نظرات به قوت خود باقیست. برخی گفته‌اند که از ابتدا هم معلوم بود که تراپیست می‌خواهد با آرمان بیانی وارد رابطه شود پس دلیل رفتار‌ها و جواب‌های منفی و دوپهلوی او به پیمان معادی چه بود. در میان البته برخی منتقدان هم به این نکته اشاره و پیش‌بینی می‌کنند که احتمالا تراپیست هم کاراکتر متعادل و نرمالی ندارد و این نشانه‌ها به دلیل بروز اتفاقات دیگری در زندگی آرمان بیانیست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بالاگرفتن نقدها به سریال‌های رمضانی/ هیس هیچی نیس!
  • تلویزیون این آخر هفته چه فیلم هایی به روی آنتن خواهد برد؟
  • پایان فصل پنجم نون خ مشخص شد
  • افزایش مخاطبان رسانه ملی
  • تسخیر «سینمای ایران» با کمدی اتفاق خوبی نیست
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • فصل جدید برنامه «چرخ» در راه آنتن شبکه چهار
  • بازگشت مجله هنری بوم به آنتن شبکه دو سیما
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی