Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم همفکری و هم‌افزایی خانواده آموزش عالی کشور در راستای توسعه همکاری های علمی- بین‌المللی تاکید کرد و گفت: باید در دوران پساکرونا از تجربه مناسب آموزش‌های مجازی در روابط علمی بین‌المللی و آموزش دانشجویان خارجی نیز استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در نشست مجازی معاونان و مدیران روابط بین‌الملل دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و فناوری کشور، که امروز (دوشنبه) با حضور سفرای کشورهای اتریش، آفریقای جنوبی و قزاقستان و تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها در محل وزارت علوم برگزار شد،در سخنانی با اشاره به فعالیت چشمگیر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در زمینه رشد و توسعه روابط علمی بین‌المللی در چند سال گذشته اظهار داشت: توجه به توسعه ارتباطات علمی و بین‌المللی، یکی از راهبردهای اصلی وزارت علوم بوده و پیشرفت‌های حاصل شده در این زمینه، مرهون تلاش مدیران و مسئولان دانشگاهی و به‌ویژه مدیران روابط بین‌الملل مراکز آموزش عالی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم با بیان اینکه در شرایط کرونایی، روابط و همکاری‌های علمی و بین‌المللی باید به شکل‌ها و روش‌های جدیدی اعمال شوند، گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا که همه کشورهای جهان را درگیر کرده است، هیچ کشوری در این زمینه تجربه خاصی ندارد و تنها کشورهایی می‌توانند در این زمینه موفق‌تر عمل کنند که برنامه‌ریزی مناسب‌تری داشته باشند.

وی افزود: ما در حوزه آموزش مجازی با اینکه آمادگی قبلی کاملی هم نداشتیم، ولی با برنامه‌ریزی و حرکتی مناسب از سیستم آموزش‌های حضوری به طرف آموزش‌های غیرحضوری و استفاده از شبکه‌های مجازی تغییر مسیر دادیم و اکثر دانشگاه‌ها در این زمینه توفیقات چشمگیری داشتند.

دکتر غلامی با تاکید براهمیت گسترش روابط علمی بین‌المللی گفت: در ارتباطات و انجام پروژه‌های مشترک بین‌المللی نباید هیچ وقفه‌ای ایجاد شود، به خصوص ارتباطات اساتید دانشگاه‌های داخلی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور باید به بهترین نحو ممکن ادامه یابد.

وزیر علوم افزود: در راستای توسعه روابط علمی بین‌المللی می‌توان تجربیات کشورهای دیگر را مطالعه کرد، زیرا این تجربیات می‌توانند منبع خوبی برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در این خصوص برای مسئولان این حوزه باشند.

دکتر غلامی با بیان اینکه تجربه حاصل از تغییر ماهیت آموزش در دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری و مجازی، در دوران پساکرونا هم با یک بازنگری منطقی باید مورد استفاده قرار گیرد، اظهار داشت: در شرایط کنونی درخصوص توسعه روابط علمی بین‌المللی به یک هم‌افزایی و همفکری در حوزه آموزش عالی نیاز داریم. البته در این زمینه وزارت بهداشت و سایر نهادها هم فعالیت می‌کنند که همه باید با هم هماهنگ باشیم و با یک رویکرد منطبق با تجربیات به دست آمده در دوران کرونا، برای آینده برنامه‌ریزی کنیم.

وزیر علوم با قدردانی از دانشگاه‌هایی که دانشجویان خارجی خود را در آموزش‌های مجازی پوشش داده‌اند، گفت: این کار بسیار خوبی است و نتایج فرهنگی مناسبی به همراه دارد و ما باید در آینده تلاش‌مان بر این باشد که آموزش‌های مجازی را در راستای توسعه ارتباطات علمی بین‌المللی افزایش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير علوم کروناویروس روابط علمی بین المللی برنامه ریزی دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا به خاطر تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شد.

در همین ارتباط نیز روزنامه عبری زبان اسرائیل هیوم اعلام که کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا در آمریکا به خاطر ادامه تظاهرات‌های ضداسرائیلی مجازی شده است.

منابع رسانه‌ای اعلام کردند تظاهراتی گسترده مقابل دانشگاه کلمبیا برای همبستگی با دانشجویان بازداشت شده که خواستار توقف جنگ و نسل‌کشی علیه غزه بودند، برگزار شده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از پلیس آمریکا اعلام کرد که ۱۳۳ نفر از دانشجویان معترض به جنگ علیه غزه در داخل دانشگاه کلمبیا بازداشت شدند.

روز گذشته نیز «سوزان ساراندون»، بازیگر هالیوودی، به تظاهرات حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا پیوست و با تظاهرکنندگان ضدصهیونیستی راهپیمایی کرد و آن‌ها را با سخنرانی و شعارهای خود رهبری کرد.

ساراندون در سخنانش که جمله به جمله توسط دانشجویان تکرار می‌شد، گفت: خیلی مهم است که صدای شما شنیده شود و این حق شما در یک دموکراسی است، به ویژه در یک مکان تحصیلی به ظاهر عالی. حمله نژادپرستانه و نابردباری قابل قبول نیست.

وی در قالب شعار ادامه داد: خیلی‌ها هستند که در کنار شما می‌ایستند. باید بدانید که شما الهام‌بخش بسیاری از مردم هستید، افرادی که می‌ترسند، افرادی که سالخورده و ترسیده هستند، به شما و صداهای شما و سازمان شما نگاه می‌کنند و به سرسختی و مهربانی شما برای ایجاد تغییر در این شرایط نیاز دارند.

حضور این بازیگر نزدیک محوطه دانشگاه، یک روز پر از اعتراض دیگر را رقم زد. این اعتراضات آتشین در محوطه دانشگاه نیویورک و اطراف آن از چهارشنبه آغاز شد و ده‌ها فعال ضدرژیم صهیونیستی در چمن اصلی محوطه گرد آمدند.

تظاهرات تا شب و تا چند روز بعد ادامه پیدا کرد و معترضان در حمایت از انتفاضه شعار می‌دادند و شعار مرگ بر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی سر دادند. تنش روز پنجشنبه و وقتی پلیس نیویورک ۱۰۸ نفر را دستگیر کرد، به نقطه اوج خود رسید.

ساراندون چندین بار در راهپیمایی‌های طرفدار فلسطین ظاهر شده است. مهم‌تر از همه، حضور و سخنرانی او در یک راهپیمایی حامی فلسطین در شهر نیویورک در ۱۷ نوامبر بود که موجب شد آژانس استعدادیابی او با وی قطع رابطه کند.

در جریان تظاهرات، بازیگر برنده جایزه اسکار خطاب به جمعیت گفته بود: مردم زیادی هستند که می‌ترسند، از یهودی بودن در این زمان می‌ترسند، و طعم مسلمان بودن را می‌چشند. مسلمان در این کشور اغلب مورد خشونت قرار می‌گیرد.

چنین عواقبی مانع از حمایت ساراندون از فلسطین نشده و او از آن زمان در تظاهرات‌های متعددی شرکت کرده که تظاهرات اخیر نیویورک پس از دستگیر شدن بیش از ۱۰۰ معترض به دلیل مسدودکردن تردد در اطراف منهتن از جمله آن‌ها بوده است.

سوزان سارندون یک هفته جلوتر از آن نیز در جمع بیش از ۲۰ سازمان برای تظاهرات و راهپیمایی در حمایت از فلسطینیان در روز جهانی قدس در میدان تایمز شهر نیویورک حضور پیدا کرده بود تا مخالفت خود را با صهیونیسم بیان کند.

بازیگر «تلما و لوئیس» که خود نیویورکی است، شنبه در تظاهراتی شرکت کرد که پس از آن تشکیل شد که مدیر دانشگاه اعلام کرد پلیس نیویورک بیش از ۱۰۰ تن از معترضان دانشجویی را که تظاهرات کرده بودند، دستگیر کرده است.

برنده جایزه اسکار در حالی که شعارهای دانشجویان را سر می‌داد، گفت: شما و بسیاری از مردم به من امید می‌دهید. در پایان این حقیقت است که پیروز خواهد شد.

کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی است. معترضان حاضر در این رویداد فریاد می‌زدند «ما حماس هستیم».

کد خبر 6087115

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند