Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@12:05:20 GMT

گوترش: کرونا جهان را به زانو درآورده است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۶۰۳۹

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تهدیدات مرگبار جهانی نیازمند اتحاد و همبستگی جهانی است، گفت: به‌رغم پیشرفت‌های عظیم علمی و اقتصادی دهه‌های اخیر، یک ویروس میکروسکوپی ما را به زانو درآورد. ما هنوز نمی‌دانیم چگونه کووید-۱۹ را ریشه‌کن، معالجه یا خود را واکسیناسیون کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و ما تصور روشنی از اینکه چه زمانی خواهیم توانست این کارها را انجام دهیم، نداریم. این شکنندگی که با این ویروس فاش شد و در معرض دید قرار گرفت، محدود به سیستم‌های بهداشتی ما نیست. همه مناطق را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

این مقام عالی‌رتبه همچنین به لزوم احیای اقتصادی که تحت تاثیر این پاندمی قرار گرفته است، اشاره کرد.

گوترش گفت: اجازه بدهید شفاف اعلام کنم که این انتخابی میان پاسخگویی به تبعات بهداشتی این پاندمی یا واکنش به تبعات اقتصادی و اجتماعی آن نیست. ما نمی‌توانیم چیزهایی مثل این را تقسیم کنیم. اگر ما شیوع این ویروس را کنترل نکنیم، اقتصاد هرگز احیا نخواهد شد.

دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار افزایش منابع موجود برای حمایت از کشورهای در حال توسعه در بحبوحه پاندمی ویروس کرونا شد.

آنتونیو گوترش همچنین پاندمی کنونی ویروس کرونا را "بزرگترین چالش عصر ما" توصیف کرد و گفت: هنوز مشخص نیست که ما چه زمانی به درمان‌های موثر یا واکسن علیه این بیماری دست پیدا کنیم.

او در ویدیو کنفرانسی خطاب به نهاد تصمیم‌گیرنده سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درخواست‌های این نهاد بین‌المللی برای همبستگی جهانی را بازگو کرد و گفت: ما همگی در حال پرداخت بهای گزاف بابت واکنش‌های ملی گهگاه متضاد به این پاندمی هستیم.  

گوترش گفت: بسیاری از کشورها توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت را نادیده گرفته‌اند. در نتیجه این ویروس در سراسر جهان گسترش یافت و اکنون به سمت جنوب جهان می‌رود، جایی که تاثیر آن حتی ممکن است مخرب‌تر باشد و ما با خطر افزایش‌های بیشتر و موج‌های بیشتر روبرو هستیم.

 دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین گفت تصور اینکه دولت‌ها باید میان نجات جان شهروندان و اقتصادهای خودشان یکی را انتخاب کنند "دوگانگی کاذب" است. گوترش هشدار داد: اگر ما شیوع این ویروس را کنترل نکنیم، اقتصاد هرگز احیا نخواهد شد. از کشورهای گروه ۲۰ می‌خواهم فورا یک بسته بزرگ محرک در نظر بگیرند که درصد دو رقمی از تولید ناخالص داخلی آن‌ها باشد. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو : اشک مردم را درآورده اید
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو: اشک مردم را درآورده اید
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day