Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@12:52:08 GMT

برخی به دنبال فراری دادن سرمایه گذار در رشت هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۶۹۰۹

برخی به دنبال فراری دادن سرمایه گذار در رشت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر حاج محمدی عصر دوشنبه در نشست خبری با مدیران خبرگزاری مستقر در استان گیلان در سالن جلسات شهرداری رشت با اشاره به برخی مشکلات و معضلات شهر رشت، اظهار کرد: موضوع زباله سراوان یکی از مهم‌ترین معضلات این شهر است که در بیش از ۳۰ سال گذشته با دپوی زباله در این منطقه مشکلاتی برای شهروندان آن ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ساماندهی این موضوع در یک سال گذشته بیشتر وقت شهرداری را به خود اختصاص داده است، افزود: در سال ۹۵ قرار دادی برای ساخت تصفیه خانه شیرابه سراوان با اعتبار ۷.۸ میلیارد تومان امضا شد در این مدت اقدام خاصی برای احداث آن رخ نداده اما خوشبختانه با پیگیرهای فراوان، در حال حاضر این پروژه پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی دارد و به گفته پیمانکار در ۲۰ روز آینده به بهره برداری خواهد رسید.

ورود روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ تن زباله به منطقه سراوان

شهردار رشت با اشاره به اینکه این تصفیه خانه یکی از بزرگترین تصفیه خانه‌های شیرابه در کشور محسوب می‌شود، ادامه داد: روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ تن زباله شهر رشت و اطراف وارد این منطقه می‌شود و در حال حاضر ارتفاع زباله دپو شده در این منطقه ۷۵ متر بوده شهرداری برای جلوگیری از رانش آن نیز اقداماتی انجام داده است.

وی با اشاره به شیوع کرونا و با بیان اینکه در این مدت مجموعه شهرداری شاهد خسارت فراوان در حوزه منابع انسانی، اقتصادی و اجرایی بوده است، گفت: شهرداری رشت بیش از ۴ هزار نفر پرسنل دارد و این ازدیاد منابع انسانی مشکلات فراوانی را برای این مجموعه به دنبال داشته است.

شهردار رشت در ادامه به اجرایی نشدن بسیاری از پروژه‌ها در شهر اشاره و تأکید کرد: به روزرسانی این پروژه‌ها قطعاً هزینه‌های شهرداری را افزایش خواهد داد. ساخت زباله سوز یکی از این پروژه‌های است که از سال ۹۲ قرار داد آن امضا و تا به امروز تنها بخشی از کار انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای ساخت دو سوله کارخانه کود آلی ۱۱ میلیارد تومان برآورد اعتبار شده است، گفت: در حال حاضر یک سوله عملیاتی و سوله دوم نیز از پیشرفت فیزیکی ۲۲ درصدی برخوردار است. ۹ میلیارد تومان نیز امسال برای این پروژه تأمین مالی شده است.

حاج محمدی در ادامه با اشاره به اجرای فاز یک و دو کارخانه کود آلی رشت با ظرفیت ۵۰۰ تن، افزود: مناقصه فاز سه و چهار این کارخانه نیز با ظرفیت ۵۰۰ تن انجام شده است که البته لازم به ذکر بوده که اجرای مناقصه این فازها مورد مناقشه اعضای شورای شهر است که در حال پیگیری مراحل قانونی در مراجع ذیصلاح است.

وی همچنین به جذب سرمایه گذار برای انجام چندین پروژه بزرگ در شهر رشت اشاره و اظهار کرد: با همکاری سازمان سرمایه گذاری چند قرار داد همانند اجرای پروژه فیبر نوری در شهر رشت می‌توان اشاره کرد که مقدمه‌ای برای اجرای شهر الکترونیک است.

«گیل لند» بزرگترین سرمایه گذاری تاریخ شهر رشت

شهردار رشت با بیان اینکه قرار داد اجرای پروژه بزرگ گیل لند نیز با سرمایه گذار امضا شده است، افزود: این یکی از بزرگترین سرمایه گذاری ها در تاریخ شهر رشت است که قطعاً با اجرایی شدن آن تحولات خوبی در این شهر شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای به دنبال فراری دادن این سرمایه گذار هستند، گفت: حجم سرمایه گذاری شخصی در این پروژه ۱,۸۹۰ میلیارد تومان و سهم شهرداری نیز ۲۱۰ میلیارد تومان است. بر اساس زمانبندی انجام شده از سوی سرمایه گذار این پروژه در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.

حاج محمدی به بهره گیری از توان این سرمایه گذار در سایر مناطق شهر رشت همانند تالاب عینک نیز اشاره کرد و افزود: متأسفانه این تالاب نیز مناقشات فراوانی دارد که به دنبال رفع آن هستیم.

وی با اشاره به پروژه‌های نیمه تمام شهرداری رشت و با بیان اینکه متأسفانه عقب ماندن برخی از پروژه‌ها به واسطه بدهی ۸۰۰ میلیارد تومانی شهرداری است، تصریح کرد: متأسفانه به دلیل مشکلات فراوانی که از گذشته تاکنون باقی مانده ارتباط شهرداری با شهروندان قطع شده که باید این ارتباط از طریق رسانه‌ها تقویت شود و مردم باید از اقدامات شهرداری خبر داشته باشند.

شهردار رشت با بیان اینکه اداره امور شهرداری رشت با توجه به حواشی فراوانی سخت است، گفت: به دنبال استفاده از روش‌های جدید برای ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری رشت هستیم.

وی با اشاره به خسارت فراوان ناشی از کرونا، ادامه داد: ۲۵ درصد درآمد شهرداری‌ها در اسفندماه کسب می‌شود که متأسفانه با شیوع کرونا ۸۸ درصد از این ۲۵ درصد درآمد یعنی معادل ۱۸۰ میلیارد تومان از دست رفته است.

کد خبر 4928648

منبع: مهر

کلیدواژه: ناصر حاج محمدی شهرداری رشت نشست خبری ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا زلزله ایلام بیرجند کمک به نیازمندان مواسات ماه مبارك رمضان میلیارد تومان سرمایه گذاری شهرداری رشت سرمایه گذار شهردار رشت پروژه ها شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی نجات صبح امروز در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا که با حضور معاون مالی و اقتصادی، مدیران شهرداری منطقه یک و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و گردشگری شهرداری پیرامون بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱ در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شد که طرح رود دره هرچه سریع‌تر آماده شده و عملیات اجرایی آن از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط پیمانکار یا مجری طرح آغاز شود.

بادامی نجات با تاکید بر اینکه شهرداری نباید فرصت سوزی کند، اظهار داشت: مدیریت شهری باید از تمامی فرصت‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری استفاده کند چرا که زمینه و بستر توسعه و پیشرفت هر شهری به ویژه شهری همچون همدان می‌تواند در حوزه اقتصادی بسیار راهگشا باشد.

وی به پروژه برج ایرانیان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه مصوبه اجرایی شورا را دارد و باید پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: پروژه‌هایی همچون پروژه برج ایرانیان می‌تواند درآمدهای پایداری را برای شهرداری به همراه داشته باشد اما این اکنون بلاتکلیف مانده است.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند اجرای پروژه برج ایرانیان را به صورت مشارکتی آغاز کند، تاکید کرد: لازم است یک نفر مسئول به عنوان مدیر واحد برای اجرای پروژه توسط شهرداری تعیین شده و پیگیر امور مربوطه باشد و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری گزارش نهایی آن را به شورا ارائه دهد.

بادامی‌نجات در ادامه به احداث پارک‌هایی فرامطقه‌ای ولایت و اکباتان اشاره کرد و یادآور شد: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای پارک ولایت لحاظ کرده است و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بر آماده سازی حداقل زیرساخت‌های لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: لازم است وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایه‌گذار تا پانزدهم خرداد ماه نیز مشخص و تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانه‌های مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزی‌ها بپرهیزد به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه بیشتر این طرح‌ها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.

سرمایه‌گذاری؛ مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایه‌گذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداری‌ها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداری‌های موفق شهرداری‌هایی هستند که در جذب سرمایه‌گذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

رضا ابرار خرم سرمایه‌گذاری را مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری برشمرد و گفت: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایه‌گذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را می‌طلبد.

وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رقم می‌زند.

ابرار خرم ایجاد دو پارک فرامطقه‌ای اکباتان و ولایت را از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایه‌گذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایه‌گذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6087645

دیگر خبرها

  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • پیشرفت فیزیکی مطلوب قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه/کاهش بار ترافیکی
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟