Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح ها با هزار نگرانی عازم محل کار می شود که مبادا فرزندش بازیگوشی کند و تکالیف را به موقع انجام ندهد، به خانه که می رسد، گوشی در اختیار فرزندش است تا برنامه های مدرسه را بررسی کند، پسرش گوشی را مجالی برای پرسه زدن در اینترنت و بازی می داند.

عصرها، پس از استراحت کوتاه، باید کنار فرزندش بنشیند تا کمک کار درس خواندنش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این روزهای کرونایی، کارش، شده است سر و کله زدن با پسرش تا در آموزش فضای مجازی، دچار مشکل نشود، اما آنچه مشخص است، این است که تدریس و درس خواندن در فضای مجازی، جذابیت حضور در کلاس درس را ندارد، از این رو دانش آموزان بویژه در سن کودکی، به سادگی نمی توانند با آن کنار بیایند.

هر چند به علت کرونا، حضورش در محل کار کمتر شده است اما در کمک به فرزندش، زمان کم می آورد. این روزها تعطیلی مدارس و کوچ آموزش به فضای مجازی، سهم خانواده ها در سر و کله زدن با بچه ها بیشتر کرده است.

شاد جذابیت کلاس درس را ندارد

یکی از بانوان خانه دار در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: برنامه شاد، اقدام خوبی بود که آموزش تعطیل نشود، اما نمی تواند جایگزین حضور در  کلاس درس باشد، فرزندم دلتنگ فضای مدرسه است و هنوز با فضای مجازی، ارتباط خوب برقرار نکرده است.

آسیه علی یاری اظهار داشت: تدریس در فضای مجازی، کار ما را هم چند برابر کرده است، کمک به درس خواندن بچه ها، زمان زیادی را از من می گیرد، این روزها که به زمان امتحان های آخر سال نزدیک می شویم، درگیری ها هم بیشتر شده است. 

تدریس در فضای مجازی، کار ما را هم چند برابر کرده است، کمک به درس خواندن بچه ها، زمان زیادی را از من می گیرد، این روزها که به زمان امتحان های آخر سال نزدیک می شویم، درگیری ها هم بیشتر شده است

وی خاطرنشان کرد: نصب برنامه شاد در گوشی تلفن همراه، با هزار مشکلاتش انجام شد اما مطالب ارسال نمی شود و در آن با معضل اساسی روبه رو هستیم.

علی یاری افزود: فعالیت فرزندم و البته معلمش در برنامه شاد، تنها به حضور و غیاب محدود شده و بیشتر مطالب در پیان رسان ها ارسال و دریافت می شود.

وی گفت: فرزندم هنوز خود را با آموزش در فضای مجازی وفق نداده است، به سختی او را وادار به انجام تکالیف می کنم، این روزها، بخش زیادی از زمان و انرژی، صرف کمک به درس خواندن فرزندم می شود. 

یکی از مادران که کارمند است هم در این باره گفت: به علت کرونا، میزان مرخصی کارمندان بیشتر شده است و بیشتر در منزل در کنار خانواده هستم با این وجود، برای کمک به دخترم در آموزش مطالب درسی، زمان کم می آورم. 

بازیگوشی فرزندان 

به علت کرونا، میزان مرخصی کارمندان بیشتر شده است و بیشتر در منزل در کنار خانواده هستم با این وجود، برای کمک به دخترم در آموزش مطالب درسی، زمان کم می آورم

زهرا نوری اظهار داشت: برنامه شاد را در گوشی نصب کرده ام اما فرزندم تنها زمانی می تواند وارد کلاس شود که من در منزل حضور دارم، وقتی در اداره هستم، فرزندم هم خیلی به درس تن نمی دهد.

وی افزود: در محل کار، مدام به منزل زنگ می زنم و به صورت تلفنی، فرزندم را وادار به انجام تکالیف می کنم اما گوشش بدهکار نیست، حتی حاضر نیست پای تلویزیون، و از شبکه آموزش، برنامه های درسی را دنبال کند. 

وی گفت: خانه که می رسم، فرصتی برای استراحت ندارم، تا دم افطار مشغول درس و انجام تکالیف فرزندم می شوم، حتی برخی شب ها آموزش و انجام تکالیف و ارسال آن برای معلم، به ساعت ها پس از افطار، طول می کشد. 

یکی از مادران هم با اشاره به اینکه در آموختن مطالب درسی به فرزندش دچار مشکل شده است گفت: پسرم، کلاس اول است و در کمک به آموزش او خیلی مشکل ندارم اما در کمک به دخترم، که کلاس ششم است با مشکل روبه رو هستم.

مینا رستمی افزود: تعطیلی مدرسه باعث شده تا صبح ها پابه پای فرزندانم، گوشی در دست، مطالب را دنبال کنم، محتواهایی که آموزگار و معلمشان ارسال کرده، را بیینم و تکالیف را برای معلمش، ارسال کنم. 

وی خاطرنشان کرد: تدریس در فضای مجازی به گونه ای است که کودک به تنهایی نمی تواند از آن بهره لازم را ببرد، به ناچار در کنارش هستم از تدریس گرفته تا نوشتن تکالیف، ارسال تکالیف برای آموزگار و پیگیری برای امتحان دادن، در کنارش هستم. 

زحمت مضاعف خانواده ها

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم در این باره گفت: کوچ آموزش به فضای مجازی، زحمت خانواده ها را چند برابر کرده است.

عبدالله درخشانی اظهار داشت: بعضا معلمان گلایه دارند که خانواده ها در همکاری در زمینه آموزش به فرزندان، کم کاری می کنند، اما آنچه در عمل اتفاق افتاده این است که زحمت اولیا چند برابر شده است.

وی گفت: برخی از خانواده ها که ۲ فرزند دانش آموز دارند، گوشی تلفن همراه، مدرسه و کلاس درس شده و مدام در اختیار آموزش است.

درخشانی اظهار داشت: یکی از مشکلات آموزش در فضای مجازی، دسترسی نداشتن برخی دانش آموزان به اینترنت و یا گوشی هوشمند است.

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: در برخی از روستاها، زیرساخت اینترنت مهیا نیست و بسیاری از خانواده های روستایی و نیز برخی خانواده های ساکن در نقاط حاشیه ای، از داشتن گوشی هوشمند تلفن همراه، محروم هستند.

خلاقیت معلمان برای جذب دانش آموزان 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان شمالی هم در این باره گفت: برگزاری کلاس های آموزشی در فضای مجازی، سبب شده تا نیاز به مشارکت خانواده ها بیشتر شود، از این رو والدین، بیشتر درگیر آموزش شده اند.

سیدمحمد سیدی اظهار داشت: نقش خانواده ها به عنوان تسهیل کننده در فراگیری مطالب آموزشی، غیرقابل انکار است، بویژه در دوره ابتدایی این امر بیشتر مشاهده می شود.

وی خاطرنشان کرد: والدین پابه پای معلمان هستند، و در ارسال و دریافت مطالب مشارکت دارند.

وی افزود: آموزش و پرورش، اعلام کرده است که در بحران کرونا، مدارس تعطیل است اما اموزش تعطیل نیست و در این زمینه، همراهی خانواده ها سبب شده تا خلا  آموزش پر شود.

سیدی گفت: آموزش و پرورش، آموزش را در برنامه شاد، به عنوان فضای مجازی امن، پیگیری کرده است، البته این برنامه، تنها مختص آموزش نیست بلکه برنامه های پرورشی و ورزشی هم رصد و پیگیری می شود .

آموزش و پرورش، آموزش را در برنامه شاد، به عنوان فضای مجازی امن، پیگیری کرده است، البته این برنامه، تنها مختص آموزش نیست بلکه برنامه های پرورشی و ورزشی هم رصد و پیگیری می شود 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه فضای مجازی نمی تواند به طور کامل جایگزین کلاس درس باشد گفت: در این زمینه، معلمان می توانند با خلاقیت، آموزش در فضای مجازی را برای دانش آموزان، جذاب تر کنند.

وی گفت: در این روزهای کرونایی، معلمان مدارس روستایی، به صورت حضوری با رعایت پرتکل های بهداشتی آموزش را پیگیری کرده اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به بازگشایی مدارس از هفته آتی اظهار داشت: بازگشایی و فعالیت دوباره مدارس، فرصت مناسبی است تا عقب ماندگی های آموزشی جبران شود.

۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار معلم تحصیل می کنند. 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.

ویروس کرونا که عامل شیوع بیماری کووید - ۱۹ در جهان به شمار می رود یک بیماری ویروسی است که تاکنون بیش از چهار میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا تعطیلی مدارس خراسان شمالی فضای مجازی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تعطیلی مدارس خراسان شمالی فضای مجازی بهداشت و سلامت ویروس کرونا تعطیلی مدارس خراسان شمالی فضای مجازی بهداشت و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی فضای مجازی بیشتر شده انجام تکالیف دانش آموزان درس خواندن خانواده ها برنامه شاد چند برابر کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی

به گزارش همشهری آنلاین، جدیدترین مسابقه تلویزیون که این روزها حسابی نامش بر سر زبان‌ها افتاده است، پانتولیگ با اجرای محمدرضا گلزار، بازیگر و خواننده نام آشنای سینماست، گلزار چندی پیش هم با مسابقه «برنده باش» در شبکه سه سیما به عنوان مجری حضور داشته است.

«پانتولیگ» مسابقه‌ای با تمرکز روی پانتومیم است اما کل آن محدود به بازی پانتومیم نمی‌شود. دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا هم چالش‌هایی متنوع در ارتباط با پانتومیم را از سر بگذرانند و هم به سؤالات اطلاعات‌عمومی پاسخ دهند. در واقع عوامل مسابقه سعی کرده‌اند علاوه بر جلب توجه علاقه‌مندان به پانتومیم، دوستداران مسابقات اطلاعات‌عمومی را هم با خود همراه کنند و از این طریق، رقابت را با هیجان بیشتری پیش ببرند. نکته قابل توجه اینکه شرکت کنندگان مسابقه از میان افرادی انتخاب شده‌اند که سال‌ها به‌طور مستمر پانتومیم اجرا کرده‌اند و یک جورهایی حرفه‌ای این رقابتند و از طرف دیگر اطلاعات عمومی خوبی هم دارند.

یکی از ویژگی‌های مسابقه «پانتولیگ» ریتم بسیار خوب آن بود که البته اجرای به اندازه گلزار به حفظ این ریتم حسابی کمک کرده بود. شاید حضورِ گلزار و اجرایِ او در مسابقه «برنده باش» خیلی کمک کرده او اینجا در مقامِ یک مجری اتوکشیده وارد نشود. با شرکت‌کنندگان لحظاتی شوخی می‌کند تا مخاطبان با تماشای یک مسابقه سرگرم‌کننده، از طنازی او هم بهره ببرند.

بعضی اوقات روش کمک کردنش به شرکت‌کننده‌ها برای رسیدن به جواب درست هم موقعیتی بامزه ایجاد می‌کرد. البته در «برنده‌باش» موقعیت برای شوخ‌طبعی و گپ و گفت با مخاطبان بیشتر فراهم بود. چون هم مسابقه طولانی‌تر بود، هم حضور تماشاگران بیشتر احساس می‌شد و هم در بخش‌هایی باید با خانواده و دوستان شرکت‌کننده‌ها تماس می‌گرفت و این مسئله هم به ایجاد موقعیت‌های مختلف کمک می‌کرد. در «پانتولیگ» به دلیل متمایز بودن شیوه مسابقه، گلزار هم سعی کرده است اجرایی متفاوت داشته باشد.

اما شاید مهم‌ترین نقطه قوت این مسابقه دور کردن مخاطب از فضای سرد مجازی است. تلویزیونی که سال‌ها عضوی از خانواده تک تک ما ایرانی‌ها بود و با تولید برنامه‌های گوناگون اثربخشی بسیار زیادی داشت، امروز با وجود شبکه‌های متعدد دیگر این تأثیرگذاری را ندارد، چون روزگاری تلویزیون مسابقات و سرگرمی‌هایی تولید می‌کرد که افراد علاقمند را پای آن می‌نشاند، مانند «مسابقه هفته» که علاوه بر این که در زمان خود جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های سیما بود، همچنان وقتی بخش‌هایی از آن در شبکه مجازی منتشر می‌شود، بازخوردهای مثبت بسیاری از آن می‌توان دریافت کرد.

حتی پانتومیم و آموزش آن به قدری اهمیت داشت که در برنامه‌های تلویزیونی کودک و نوجوان با همان اندک شبکه‌های موجود نیز یا به نمایش در می‌آمد و یا آموزش داده می‌شد و علیرضا خمسه سردمدار این آموزش‌ها بود. اما رفته رفته اجرای پانتومیم جایگاه خود را از دست داد و برنامه‌های تلویزیونی کمتری به آن اختصاص پیدا کرد. هرچند که در تئاتر همچنان جسته و گریخته به آن نیم نگاهی می‌شود، اما در تلویزیون دیگر این جایگاه وجود ندارد. شاید به این خاطر که نسل امروز با نسل دیروز متفاوت است. نسل امروز غرق در فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای است و دیگر جایی برای پانتومیم و اجراهایی از این دست برایش باقی نمانده است.

همین ورود به فضای مجازی به نوعی بی‌تحرکی و عدم همبستگی خانوادگی و دور شدن از اجتماع را با خود به همراه آورده است و نسل امروز را متفاوت از نسل دیروز منزوی و گوشه‌گیر کرده است. در دنیای نسل امروز همه چیز پشت گوشی‌ها و رایانه‌ها پنهان شده است، حتی دوستی‌ها و رفاقت‌ها.

آدم‌های امروز دیگر مانند گذشته اهل چهره به چهره صحبت کردن نیستند و بیشتر ترجیحشان این است که بتوانند از راه دور و در همان فضای مجازی صحبت کنند. امروز دیگر جای شور و نشاط گروهی که در میان نوجوانان دیروز وجود داشت، برای نوجوانان و جوانان امروز وجود ندارد.

از همین سو به نظر می‌رسد جای تولید برنامه‌هایی که بتوانند با نگاه امروز جوان و نوجوان را با خود همراه کنند خالی است. اما شبکه سه سیما که از گذشته شعار جوانی را با خود حمل می‌کند، در این میان دست به یک اقدام تازه زد و با تولید برنامه «پانتولیگ» هم شورو نشاط را به دل برنامه‌های تلویزیونی آورد و هم هنر تا حدی فراموش شده پانتومیم را در قالب بازی و سرگرمی احیا کرد.

در این برنامه اعضای گروه می‌توانند با هم خانواده باشند یا رفیق، فرقی ندارد مهم این است که با اجرای پانتومیم به شناخت از هم دست پیدا می‌کنند و علاوه بر سرگرمی و نشاط، دست به مطالعه می‌زنند و از لاک تنهایی خود خارج می‌شوند تا در دنیای واقعی و بازی بتوانند برای ساعاتی از فضای سرد و یخ زده مجازی دور باشند.

اقدامی که تلویزیون باید خیلی زودتر از اینها دست به کار می‌شد و انجام می‌داد. تولید برنامه‌هایی همچون «پانتولیگ» می‌تواند این کار را انجام دهد و بازی و سرگرمی را از قاب تلویزیون به دل خانواده‌ها بیاورد.

حال باید دید در ادامه این برنامه به کجا می‌رسد؟ آیا قرار است ورود تلویزیون به فصل جدیدی از مسابقه‌سازی همچون گذشته در سایه استعدادیابی صرف همچون گذشته باشد یا مثلِ «معرکه‌ها» و «پانتولیگ‌ها» خانواده‌ها را هم دعوت به سرگرمی و بازی در منزل کند. در واقع برخی از بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که تلویزیون می‌تواند ایجاد کند مخاطب را از آن خمودگی‌های ناشی از فعالیتِ صرف در فضای‌مجازی به سمتِ شادابی سرگرمی با خانواده سوق می‌دهد.

باید منتظر ماند و دید که نهایتاً محمدرضا گلزار از اجرای تلویزیونی چه نمره‌ای می‌گیرد؟ در این میدان هم می‌تواند مخاطب را به سینماها بیاورد و اصطلاحاً مردِ اول گیشه باشد. این روزها تلویزیون به مخاطب نیاز دارد تا آن عقبه طلایی سریال‌ها و برنامه‌های خیابان‌خلوت‌کن را برگرداند. اتفاقی که امروز به زعمِ مدیران تلویزیون به یک رویا و آرزو تبدیل شده است.

وقتی محمدرضا گلزار تاریخ دقیق ازدواجش را نمی‌داند! | ببینید

کد خبر 846540 منبع: تسنیم برچسب‌ها تلویزیون مجری خبر مهم تلویزیون - برنامه تلویزیونی بازیگران سینما و تلویزیون ایران محمدرضا گلزار

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • شوخی گلزار با مردم
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی