Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران در حاشیه هفتاد و سومین مجمع جهانی سلامت که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات نظام سلامت ایران، افزایش ظرفیت آزمایشگاهی در سراسر کشور است که می‌تواند سرعت شناسایی بیماران را افزایش داده و زنجیره انتقال ویروس را قطع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ابتدای اپیدمی کرونا در ایران مانند سایر کشورها، وضعیت بخش‌های مراقبت‌های ویژه با مشکلاتی روبرو بود، اما در حال حاضر، هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و بیماران خدمات تخصصی مورد نیاز را دریافت می‌کنند. در ایران نیز همانند سایر نقاط جهان، مشکلاتی در تامین وسایل حفاظت فردی و تجهیزات مورد نیاز برای مبارزه با کرونا وجود داشت و در حال حاضر نیز تهیه این اقلام در بازار جهانی برای بسیاری از کشورها، دشوار است، اما مشکلات ایران در این زمینه بسیار کمتر است.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با بیان اینکه در طول هفته‌ها و ماه‌های گذشته، شاهد پیشرفت بسیار خوبی از سوی ایران در زمینه کنترل بیماری کووید ۱۹ بوده ایم، گفت: در بسیج ملی مبارزه با کرونا در ایران، تمام توصیه‌های سازمان‌های بین المللی به ویژه سازمان جهانی بهداشت به کار گرفته شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سازمان ملل و آژانس‌های وابسته به این نهاد از جمله سازمان جهانی بهداشت، در ابتدای شیوع کرونا کمک‌هایی به ایران داشت، اما در حال حاضر با افزایش ظرفیت تولید داخلی در زمینه لباس‌های حفاظتی، ماسک و تجهیزات پزشکی از جمله ونتیلاتور و دستگاه‌های کمک تنفسی در ایران و حتی صادرات کیت‌های تشخیصی روبرو هستیم.

هملمن یادآور شد: باید توجه کنیم که کرونا به هیچ عنوان تمام نشده و اقدامات فراوانی باید انجام شود و تا زمانی که واکسن یا درمان موثر برای این بیماری، ساخته و عرضه نشود به هیچ عنوان نمی‌توانیم بگوییم که این بیماری را پشت سر گذاشته ایم و تا آن زمان باید به بهداشت فردی، فاصله اجتماعی و کاهش مراودات با سایرین توجه کنیم.

وی گفت: البته ممکن است شرایط در آینده به گونه‌ای باشد که محدودیت‌های اجتماعی در برخی مناطق افزایش یا کاهش پیدا کند و این موضوع به رفتار فردی همه ما، وابسته است. در کشور بزرگ ایران همانند سایر کشور‌های بزرگ ممکن است که تفاوت‌های جغرافیایی در توزیع بیماری کووید ۱۹ وجود داشته باشد؛ بنابراین بیماری و محدودیت‌ها ممکن است در برخی استان‌ها بیشتر باشد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ادامه داد: در حال حاضر در ابتدای راه برای آزمایش‌های تشخیص کرونا در مراکز سرپایی در ایران قرار داریم و ممکن است این وضعیت ادامه پیدا کند و یا لازم باشد محدودیت‌هایی که برداشته شده، در برخی استان‌ها مجددا برقرار شود. در ماه‌های آینده شاید شاهد پیک بیماری در برخی استان‌های ایران باشیم که باید با هوشیاری، وضعیت را بررسی کرده و تصمیم بگیریم.

هملمن خاطرنشان کرد: امروز هفتاد و سومین مجمع جهانی سلامت با حضور وزرای بهداشت کشور‌های عضو سازمان جهانی بهداشت به صورت مجازی و از طریق ویدیوکنفرانس برگزار شد. یکی از مهمترین پیام‌های صحبت مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در این نشست این بود که کووید ۱۹ فقط یک بحران برای نظام سلامت کشور‌های مختلف نیست بلکه این بیماری یک بحران برای حوزه اقتصادی و اجتماعی کشور‌ها نیز محسوب می‌شود و این آزمایشی برای ما است که بدانیم چقدر همبستگی بین کشور‌ها و ملت‌ها می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

وی افزود: وظیفه سازمان جهانی بهداشت و دفتر این سازمان در ایران این است که همبستگی برای مقابله با کرونا را تسهیل کنیم البته تجارب سایر کشور‌ها را به ایران و تجارب موفق ایران را به سایر کشور‌ها منتقل می‌کنیم و این اشتراک تجارب، باعث مدیریت بهتر کووید ۱۹ می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کرونا ایران پارسی خبر سازمان جهانی بهداشت حال حاضر سایر کشور کووید ۱۹ کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا

به گزارش خبرآنلاین کنعانی افزود: این اقدام واشنگتن، ماهیت مزوّرانه سیاست خارجی آمریکا و انزوای موضع این کشور نزد جامعه جهانی را بیش از پیش نزد افکار عمومی جهان برملا ساخت.

سخنگوی وزارت امور خارجه یادآور شد حمایت یکجانبه و نامحدود رژیم آمریکا از رژیم صهیونیستی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، حقوقی و بین‌المللی با هزینه مردم آمریکا و به بهای قربانی کردن صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی در بیش از هفت دهه گذشته، نه تنها کارکرد خود را از دست داده است، بلکه هیئت حاکمه آمریکا را نیز بیش از همیشه نزد افکار عمومی دنیا بی آبرو ساخته و ثابت نموده که این کشور بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست.

کنعانی بار دیگر بر حق مشروع و غیرقابل انکار ملت فلسطین در تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف در کل سرزمین تاریخی فلسطین از بحر تا نهر تاکید نمود و افزود، جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اراده ملت مقاوم و قهرمان فلسطین در نهایت بر اراده دشمنان ملت فلسطین و در رأس آن رژیم جعلی، آپارتاید و جنایتکار اسرائیل فائق خواهد آمد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897117

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • کیفیت «گندم» کشور در سطح جهانی است
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • دنیا به ژیمناستیک ایران احترام می‌گذارد
  • زرند، پیشروترین شهرستان در زمینه کنترل و مهار معضل اعتیاد 
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • یک «کام» تلخ تا مرگ زودرس/ فقط «دخانیات» تحریم نشد!