Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‎کننده برنامه رمضانی شبکه جهانی سحر گفت: در سال جاری كه مسلمانان جهان به دليل وجود بيماری كرونا با دشواری‌های زيادی برای گرفتن روزه روبرو شده‌اند يكی از اصلی‌ترين آيتم‌های برنامه آموزش بهداشت فردی و روزه‌داری با حفظ رعايت فاصله‌گذاری اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، ماه مبارك رمضان در سال جاری را می توان متفاوت ترین ماه بندگی مسلمانان جهان به حساب آورد چراكه مسلمانان نیز همانند سایر مردم جهان در معرض ابتلا به بیماری مهلك كرونا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه برخی مسلمانان بعضا دچار اختلافات عقیده‌ای با یكدیگر هستند و همین اختلافات عقیده‌ای نیز متاسفانه باعث شده تا گروه‌های تروریستی و تكفیری مانند داعش و القاعده با اختلاف افكنی‌های مستمر میانان پیروان دین مبین اسلام فرصت رشد و نمو پیدا كرده و جهان اسلام را غرق در خونریزی و غم و ماتم كنند.

ماه مبارك رمضان از جمله حلقه‌های وصل میان امت پیامبر گرامی اسلام است كه در صورت بهره برداری مناسب و برنامه ریزی اصولی به عاملی بی نظیر در راستای شكل گیری وحدت اسلام در سراسر كره خاكی منجر خواهد شد.

سعی در آموزش نکاتی برای تزكیه نفسانی هرچه باشكوه تر مسلمانان

رضا جعفری تهیه كننده برنامه «ضیافت الهی» كانال اردوی شبكه سحر در گفتگو با خبرگزاری آنا می‌گوید: مسلمانان ساكن در شبه قاره هند جمعیت قابل توجهی از پیروان رسول اكرم(ص) را تشكیل می‌دهند و ما نیز توانسته‌ایم با برنامه‌های مناسبتی مانند «ضیافت الهی» ارتباط بسیار گسترده‌ای با مخاطبان اردوزبان خود ایجاد كنیم.

به گفته جعفری اصلی‌ترین هدف روزه داری در ماه مبارك رمضان خودسازی مسلمانان در مواجه با تمناهای نفسانی است كه با دعوت از كارشناسان زبده دینی در این برنامه سعی در آموزش نکاتی برای تزكیه نفسانی هرچه باشكوه تر مسلمانان پاكستان و هندوستان در برنامه «ضیافت الهی» شده است.

جعفری می افزاید: برنامه ضیافت الهی هر روز ساعت 17 به وقت تهران، 17:30 به وقت اسلام آباد و 18 به وقت دهلی نو به صورت زنده روی آنتن می‌رود و در مدت زمان 50 دقیقه آیتم‌های بسیار متنوع تولیدی و گفت و با كارشناسان را مدنظر قرار داده‌ایم تا تمامی مسائل مبتلا به مسلمانان اردو زبان در ماه مبارك رمضان را برطرف كنیم.

آموزش بهداشت فردی و روزه داری با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی

وی در توضیح برخی از آیتم‌های مدنظر در برنامه «ضیافت الهی» می‌گوید: آیتم‌هایی نظیر سبك زندگی در قرآن مجید، گرسنگی مقدمه همدم شدن با محرومان، روزه داری فرصتی بی‌نظیر در مبارزه با تمنیات نفسانی و... از اصلی ترین آیتم‌های تولیدی در برنامه ضیافت الهی هستند كه البته با توضیحات كارشناسان میهمان، پرسش مجری و سوالات مخاطبان كه از طریق شماره تلفن واتساپ صورت می‌گیرد به جذاب‌ترین بخش‌های برنامه ضیافت الهی تبدیل شده‌اند.

وی ادامه می‌دهد: در سال جاری كه مسلمانان جهان به دلیل وجود بیماری كرونا با دشواری‌های زیادی برای گرفتن روزه روبرو شده اند یكی از اصلی ترین آیتم‌های برنامه آموزش بهداشت فردی و روزه داری با حفظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.

تهیه كننده برنامه «ضیافت الهی» در خصوص محوریت مباحث طرح شده توسط كارشناسان نیز می‌گوید: در برنامه «ضیافت الهی» سعی كرده‌ایم تا از مجرب‌ترین روحانیون حوزوی و دانشگاهی استفاده كنیم و محور مباحث طرح شده در هربرنامه نیز با مشورت جمعی و بازخورد نظرات مخاطبان در روزهای گذشته مشخص می شود.

به گفته جعفری مسائلی چون ماه رمضان مقدمه‌ای برای دوری از حسد و بدخواهی برای برادران دینی، راه‌های جلوگیری از مشكلات قلبی روزه داران، توجه به بهبود بهداشت فردی و اجتماعی از اصلی‌ترین دغدغه‌های روزه داران به ویژه در كشورهای اردوزبان است و به همین منظور در هر برنامه به صورت ویژه درمورد هر كدام از گزینه‌های یاد شده بحث و بررسی مفصل صورت می گیرد.

تلاش برای ایجاد حس همنوعی و برادری مشترك میان مسلمانان

بحث كشمیر و حمایت از مردم مسلمان آنجا نیز از دیگر مسائل مهمی بود كه تهیه كننده برنامه «ضیافت الهی» به آن اشاره داشت.

به گفته جعفری بسیاری از رهبران كشورهای اسلامی به دلیل مناسبات اقتصادی كه با كشور هندوستان دارند از پرداختن به مساله مسلمانان كشمیر خودداری می كنند در حالی كه در برنامه «ضیافت الهی» سعی شده تا با ایجاد حس همنوعی و برادری مشترك میان مسلمانان مظلومیت ساكنان در منطقه كشمیر به تصویر كشیده شود.

جعفری در مبحث كمك به مسلمانان كشمیر به نكته بسیار درستی اشاره می كند چراكه یكی از اصلی ترین اهداف خداوند متعال در ماه مبارك رمضان مسئله كمك به محرومان از سوی سایر مسلمانان است و قطعا امروز مردم مظلوم كشمیر در زمره محروم ترین مسلمانان جهان به حساب می آیند كه هندوهای افراطی حتی حق رفتن به مساجد و برگزاری مراسم ساده عبادی را هم از آنان سلب كرده اند.

جعفری به ارتباط مخاطبان با برنامه هم پرداخت و گفت: بسیاری از سوالات بینندگان در طول برنامه توسط مجری طرح و كارشناسان پاسخ می دهند ولی به دلیل حجم بالای پرسش هایی كه از طریق شماره واتساپ برنامه دریافت می كنیم آن دسته از پرسش هایی كه جنبه اشتراكی با سوالات طرح شده در برنامه را ندارند توسط كارشناسان پس از برنامه به مخاطبان توضیح داده می شوند.

تهیه كننده برنامه ضیافت الهی در پایان تاكید كرد: با توجه به استقبال مخاطبان اردوزبان از برنامه به دنبال تهیه طرحی برای ارائه به مدیران شبكه جهانی سحر هستیم که پس از پایان ماه مبارك رمضان نیز بتوانیم همچنان برای مردم مسلمان ساكن در كشورهای اردوزبان برنامه های مشابه دینی – معرفتی را پخش كنیم و جریان تولید برنامه های دینی و معارفی در کانال اردوی شبکه سحر را تداوم بخشیم.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: صداوسیما ماه رمضان 99 برنامه رمضانی شبکه جهانی سحر برنامه ضیافت الهی برنامه ضیافت الهی تهیه کننده برنامه مسلمانان جهان ماه مبارک رمضان بهداشت فردی اصلی ترین روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است

سید ابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار آقای «یوسف رضا گیلانی» رئیس مجلس سنای پاکستان، که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با بیان اینکه احساس مردم ایران نسبت به مردم پاکستان فراتر از احساس همسایگی و متکی بر اشتراکات فرهنگی، دینی و اعتقادی عمیق است، دوست شمردن دوستان یکدیگر و دشمن شمردن دشمنان یکدیگر را جلوه‌ای از نگاه، احساس و استنباط مشترک میان دو ملت توصیف کرد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه نگاه دو کشور در ضرورت شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل نیز مشترک است، گفت: وحدت و تعمیق همکاری‌های دو کشور دشمنانی دارد که نمی‌خواهند ما از تکمیل ظرفیت‌های متقابل بهره‌مند شویم و لذا به دنبال ایجاد تفرقه در میان ما هستند.

رئیسی راه‌اندازی و گسترش جریان‌های افراطی را از جمله راهبرد‌های دشمن برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان کشور‌های منطقه از جمله ایران و پاکستان برشمرد و اظهار داشت: دشمن با بهانه‌های مختلف از جمله حقوق بشر به دنبال ایجاد و ترویج ایران هراسی و اسلام هراسی است، اما وقایع امروز غزه چهره بدون نقاب و روتوش آمریکایی‌ها و غربی‌ها را به جهانیان نشان داد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران مانعی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد، خاطرنشان کرد: ما منافع متقابل را در توسعه روابط و گسترش همکاری‌های فیمابین می‌دانیم و ناراحتی دیگران از تقویت مناسبات ایران و پاکستان برای ایران اهمیتی ندارد.

«یوسف رضا گیلانی» نیز در این دیدار با سپاسگزاری از سفر رئیسی به پاکستان و با بیان اینکه این سفر باعث تقویت و تحول در مناسبات دو کشور خواهد شد، گفت: ایران اولین کشوری بود که استقلال پاکستان را به رسمیت شناخت و امروز دو کشور در مجامع و عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله نسبت به مسئله فلسطین مواضع مشترکی دارند.

رئیس مجلس سنای پاکستان با اشاره به تبادل هیئت‌های پارلمانی بین دو کشور تصریح کرد: پاکستان خواهان تقویت بیش از پیش روابط فیمابین و تسریع در اجرای توافقات دوجانبه است؛ با نظر جنابعالی درباره ضرورت تقویت و تعمیق روابط دو کشور در راستای ناامید کردن دشمنان دوستی میان تهران و اسلام‌آباد موافقم و باور دارم که هر کس روابط صمیمی ما را نخواهد، دشمن مشترک ماست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • روایت صادقانه مقاومت و مظلومیت در به افق فلسطین
  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است
  • السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است
  • عکس/ امضای اسناد همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است/ نامگذاری یکی از اتوبان های پاکستان به نام «ایران»
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است
  • "وعده صادق" آرزوی مسلمانان را محقق کرد/ جدا بودن شیعه و اهل سنت را دشمنان اسلام ایجاد کردند