Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان با مطالعات گسترده روی گرافن به نتیجه رسیدند که این ماده شگفت‌انگیزتر از آن چیزی است که تصور می‌کردند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزایر دانشجو، گرافین امروزه به عنوان یکی از عناصر مهم با کاربرد‌های بسیار به ویژه در صنعت وسایل الکترونیک به شمار می‌آید. در همین راستا نیز محققان مالزیایی مطالعات بسیار گسترده‌ای را روی این ماده جالب انجام داده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که این ماده شگفت‌انگیزتر از آن چیزی است که تصور می‌کردند و کاربرد‌های آن بسیار بیشتر از آن چیزی است که تاکنون می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  گرافین شکلی از عنصر شیمیایی کربن است. اشکال شناخته شده کربن شامل سخت‌ترین مواد جهان مثل الماس و ماده سیاه نرم است که در مغز مداد ساخته می‌شود و گرافیت نان دارد. گرافیت در واقع لایه‌هایی از اتم‌های کربن است که روی یک ورق کنار هم چسبیده‌اند و هر ورق آن شامل خانه‌های شش ضلعی شبیه به لانه زنبور بسیار نازک است. گرافین در واقع یکی از باریک‌ترین مواد شناخته شده است که هر لایه آن می‌تواند از اتم‌های تکی کربن تشکیل شده باشد.
گرافین به دلیل داشتن خواص بی‌نظیر شیمیایی، نوری و الکترونیکی‌اش در سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است. حال تیمی از محققان مالزیایی در پژوهشی نشان دادند که ورق‌های گرافین با اضافه شدن عناصر دیگر چقدر می‌توانند کاربرد‌های مختلف و متنوعی داشته باشند. آن‌ها در مورد کاربرد شیمیایی گرافین در ساخت مواد حسگر برای نظارت بر محیط زیست، پژوهش‌های زیست پزشکی و تشخیص پزشکی مطالعات گسترده‌ای انجام داده‌اند.
مهم‌ترین نتیجه‌گیری این محققان، بررسی آن‌ها روی روش‌های اساسی مصنوعی برای ساخت گرافین همانند رسوب شیمیایی بخار، لایه‌برداری مکانیکی، کاهش اکسید گرافیت، رسوب حرارتی و جداسازی نانولوله‌های کربنی است. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که این ماده به تمامی شرایط حاکم بر آزمایشگاه و موادی که به آن اضافه می‌شود بسیار حساس است و بسته به این شرایط رفتار‌های مختلفی از خود نشان می‌دهد.
این محققان معتقدند که درک بهتر از عملکرد گرافین در سطح مولکولی در نهایت باعث پیشرفت مهندسی گرافین خواهد شد و با این علم از این مواد می‌توانند در توسعه فناوری‌های جدید و حسگر‌های کارآمد استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گرافن فناوری نانو کربن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری

به جرات می‌توان گفت بارداری مهمترین مرحله زندگی یک خانم محسوب می‌شود. چرا که قرار است انسان جدیدی پا به عرصه هستی بگذارد و قطعا سلامت او دغدغه بزرگ والدینش است.

به گزارش اکالا، سلامت این نوزاد ارتباط مستقیمی با سلامت مادرش دارد بنابراین بسیار مهم است که یک خانم باردار در طول دوران بارداری خود چه غذاها و موادی مصرف می‌کند. اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیتی است که ممکن است در طول دوران بارداری آن را مورد استفاده قرار دهید اما آیا می دانید اسفناج چه خواصی دارد؟

در ادامه به ۱۰ خاصیت اسفناج در بارداری اشاره می‌کنیم:

۱. فواید اسفناج برای افسردگی بارداری

اسفناج سرشار از ویتامین B است که در بهبود روحیه و کاهش افسردگی دوران بارداری نقش مؤثری دارد. بسیاری از زنان در این دوره دچار نوسانات خلقی می‌شوند و احساس افسردگی می‌کنند. اضافه کردن اسفناج به رژیم غذایی می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند و تاثیر مثبتی بر روحیه داشته باشد.

۲. فواید اسفناج برای کم خونی بارداری

اسفناج یک منبع غنی از اسید فولیک است، که به عنوان فولات یا ویتامین B9 نیز شناخته می‌شود. این ویتامین برای جلوگیری از خطر سقط جنین و کمک به رشد نخاعی و شناختی جنین اهمیت فراوانی دارد.

همچنین، اسفناج به دلیل دارا بودن آهن، به تولید گلبول‌های قرمز خون کمک کرده و از خطر کم خونی که در دوران بارداری شایع است، می‌کاهد.

۳. خواص اسفناج برای استخوان‌ها

کلسیم، یکی دیگر از مواد معدنی مهم موجود در اسفناج، نقش کلیدی در سلامت استخوان‌ها و رشد مناسب دندان‌ها دارد. با مصرف تنها ۱۰۰ گرم اسفناج، حدود ۹۹ میلی گرم کلسیم دریافت می‌کنید. کلسیم علاوه بر تقویت استخوان‌ها، به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می‌کند و عملکرد عصبی و عضلانی بدن را بهبود می‌بخشد.

۴. خواص اسفناج برای سلامت مادر و جنین

ویتامین E موجود در اسفناج به مبارزه با رادیکال‌های آزاد، بهبود بینایی و تعادل سطح کلسترول در بدن کمک می‌کند. مصرف اسفناج پخته شده در دوران بارداری می‌تواند به دریافت میزان مناسبی از این ویتامین کمک کند.

۵. فواید اسفناج برای تغییرات هورمونی بارداری

پدر دوران بارداری، بدن تغییرات هورمونی زیادی را تجربه می‌کند که می‌تواند منجر به خستگی و درد شود. اسفناج، با داشتن ترکیبات ضد التهابی به نام گلیکولیپید، به تسکین این دردها کمک می‌کند.

۶. خواص اسفناج برای ریه جنین

اسفناج غنی از ویتامین A است که برای رشد مناسب ریه‌های نوزادان ضروری است. این ویتامین همچنین به بهبود سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. مصرف منظم اسفناج می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون سنی ماکولا و دیابت در کودکان و بزرگسالان را کاهش دهد.

۷. خواص اسفناج برای تقویت سیستم ایمنی

در طول بارداری، سیستم ایمنی مادر ضعیف می‌شود و جنین به محافظت بیشتری نیاز دارد. اسفناج، سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و می‌تواند در برابر بیماری‌های مختلف محافظت کند. همچنین، اسفناج به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند در مقابله با سرماخوردگی‌های معمولی و بیماری‌های مزمن مفید باشد.

۸. فواید اسفناج در بینایی جنین

اسفناج منبع غنی از ویتامین‌های B1 و B2 است که در تکامل بینایی و سیستم عصبی جنین نقش دارند. کمبود ویتامین B1 در رژیم غذایی بارداری می‌تواند به نوروپاتی محیطی منجر شود، در حالی که ویتامین B2 به تکامل اندام‌ها و بافت‌های تناسلی کمک می‌کند. بنابراین، گنجاندن اسفناج در رژیم غذایی بارداری برای دریافت میزان کافی ویتامین B ضروری است.

۹. اسفناج در کنترل فشار خون

از مهم ترین مشکلات دوران بارداری، فشار خون بالا است. نیترات موجود در اسفناج به تنظیم سطح فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر این، پتاسیم بالا در اسفناج به حفظ فشار خون در سطح طبیعی کمک می‌کند، بنابراین مصرف اسفناج در دوران بارداری می‌تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

۱۰. فواید اسفناج برای تقویت بدن در بارداری

اسفناج منبع خوبی از پروتئین است که برای ترمیم سلول‌ها، تولید اسیدهای آمینه و حفظ سلامت پوست، ماهیچه‌ها و استخوان‌ها ضروری است. مصرف اسفناج می‌تواند به تامین پروتئین مورد نیاز بدن در دوران بارداری کمک کند.

اسفناج خواص بسیاری دارد مخصوصا اگر در دوران بارداری استفاده شود می‌تواند بر سلامت مادر و جنین موثر باشد اما بسیار مهم این که در مصرف این گیاه زیاده روی نکنیم. از آنجایی که اسفناج فیبر بالایی دارد زیاده روی در مصرف آن ممکن است منجر به برخی بیماری‌های گوارشی شود. بنابراین بهتر است میزان مصرف هر نوع ماده غذایی هر چند مفید را با پزشک‌تان در میان گذاشته و از او مشورت بگیرید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) مهارت شگفت‌انگیز جانی دپ در کشیدن نقاشی
  • «چهار شگفت انگیز» در شبکه نسیم
  • باور کنید این قاب شگفت‌انگیز در خوزستان است!
  • یافته‌های جدید و شگفت‌انگیز درباره ملکه زنبورها
  • تولید ابرخازن با ساندویچ کردن یک ژل بین دو لایه گرافن
  • ۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری
  • نیمه رسانای طلایی ساخته شد 
  • درمان MS با کمک نانومواد ممکن شد
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد
  • فقط با ۱۵ هزارتومان این طلای خالص را بخرید!