Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-18@05:32:03 GMT

موفقیت یک واکسن کرونا در آزمایش‎های انسانی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۳۰۵

موفقیت یک واکسن کرونا در آزمایش‎های انسانی

در حالی که بسیاری از شرکت‌ها و دانشگاه‌های جهان در حال تلاش برای ساخت واکسن بیماری کووید-۱۹ هستند اخیرا شرکت مُدرنا اعلام کرده است واکسن ساخت این شرکت در آزمایش‌های مقدماتی انسانی با موفقیت عمل کرده است و واکسن آن‌ها به نوعی به سیستم ایمنی بدن نحوه مقابله با ویروس کرونا را آموزش داده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای، براساس گزارش‌ها پس از تزریق دو دوز از واکسن مذکور هر یک از شرکت کنندگان که در آزمایشات انسانی مدرنا شرکت کرده بودند علایم خوبی در پاسخ آنتی بادی بدنشان به این واکسن موسوم به" mRNA-۱۲۷۳" که در فاز ۱ مطالعه توسط "مؤسسه ملی سلامت" (NIH) انجام شده بود، نشان دادند.

با این حال توجه به این نکته مهم است که این مطالعه کوچک در درجه اول بر ایمنی متمرکز بوده است و با توجه به نتایج به طور قطع نمی‌توان گفت: واکسن مذکور کاملاً قادر به جلوگیری از عفونت احتمالی ناشی از کروناویروس است. مسابقه یافتن یک واکسن مناسب برای بیماری کووید-۱۹ به یکی از اهداف اصلی در تمام کشور‌های جهان تبدیل شده و محققان در تلاشند تا به شیوع این بیماری همه گیر پایان دهند. مقامات دولت آمریکا امیدوارند تا پایان سال جاری بتوانند این واکسن را توسعه دهند.

مدرنا اکنون در حال آماده شدن است تا استفاده اضطراری واکسن مذکور را در پاییز ۲۰۲۰ آغاز کند که با انجام این کار به شرکتی تبدیل خواهد شد که خیلی سریع آزمایش واکسن خود را آغاز کرده است.

این آزمایش توسط "مؤسسه ملی سلامت" (NIH) انجام شد و به زودی مدرنا قصد دارد یک مطالعه میان مرحله‌ای را آغاز کند و در ماه ژوئیه نیز آخرین آزمایشات را انجام دهد.

شرکت مدرنا و مؤسسه ملی سلامت از اوایل ژانویه سال ۲۰۲۰ روی واکسن کروناویروس موسوم به mRNA-۱۲۷۳ با هم کار کرده‌اند. این شرکت از یک فناوری موسوم به آر. ان.‌ای پیام رسان برای طراحی و تهیه واکسن استفاده می‌کند و فقط از کد ژنتیکی ویروس استفاده می‌کند و این موضوع قابل توجه است، زیرا برای توسعه واکسن‌های سنتی معمولاً به نمونه زنده ویروس نیاز بود.

تاکنون آر. ان.‌ای پیام رسان سرعت چشمگیری را در توسعه این واکسن نشان داده است و مدرنا اولین شرکتی است که وارد مرحله انجام آزمایشات بالینی شده است و اکنون نیز اولین شرکتی است که نتایج آزمایش‌های انسانی را اعلام کرده است. اما آر. ان.‌ای پیامرسان هرگز به واکسن کامل منجر نشده است. این شرکت در حال حاضر اولین شرکتی است که یک واکسن مناسب بیماری کووید-۱۹ را ارائه داده و امیدوار است بتواند در سال ۲۰۲۱ تأییدیه کامل این واکسن را دریافت کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن های پلی ساکاریدی و ایمپلنت های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری می‌باشد.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • برق خورشیدی فضایی یک قدم به واقعیت نزدیک تر شد
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • انجام موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر توپکرانی در نفت و گاز گچساران
  • موبایل های گوگل به اینترنت ماهواره ای متصل می شوند
  • سالانه ۵۰۰ میلیون تست در آزمایشگاه‌های کشور انجام می‌شود