Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@10:32:16 GMT

بیمارستان سفید در مورد ویروس کرونا در زنجان وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۹۶۸

بیمارستان سفید در مورد ویروس کرونا در زنجان وجود ندارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در مورد سفید بودن وضعیت بیمارستان‌ها در سطح استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی چنین برنامه‌ای ندارد، چرا که اعلام وضعیت سفید منجر به از بین رفتن آمادگی خواهد شد.

پرویز قزلباش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری در مورد اقدامات مربوط به مناسبت‌های چند روز آینده به صورت ملی اتخاذ می‌شود، اظهار کرد: برگزاری نماز عید فطر در مساجد و البته با رعایت موارد بهداشتی مورد تایید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان روند کاهشی ابتلا به بیماری کووید 19 را در سطح استان مورد تاکید قرار داد و افزود: بیماران شهرستان هم در اغلب موارد به مرکز استان مراجعه می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد سفید بودن وضعیت بیمارستان‌ها در سطح استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی چنین برنامه‌ای ندارد، چرا که اعلام وضعیت سفید منجر به از بین رفتن آمادگی خواهد شد.

قزلباش تاکید کرد: بیمارستان‌هایی که آمار مراجعان کرونایی کمتری دارند، تعداد تخت‌های مختص این بیماران را کاهش خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از پذیرش سایر بیماران در مراکز درمانی برای طی مراحل درمان خبر داد و گفت: مردم می‌توانند برای دریافت خدمات به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی آمار بیماران بستری در بیمارستان‌ها را به دلیل ابتلا به کووید 19 را متغیر اعلام کرد و افزود: نقاهتگاه‌های فعال در استان هم حفظ خواهند شد.

قزلباش در پاسخ به سوالی در مورد پذیرش بیمار در نقاهتگاه‌ها گفت: نقاهتگاه‌ها بیمارانی با شرایط خاص را پذیرش می‌کنند و در حال حاضر هم بیمارانی در مراکز بستری هستند.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان دانشگاه علوم پزشکی عید فطر بیمارستان ها رئیس دانشگاه بستری پذیرش خدمات نقاهتگاه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان