Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  محمد جواد آذری جهرمی در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد افزود: اقتصاد دیجیتال در دولت دوازدهم بصورت جدی پیگیری شدوی اظهار داشت: پیگیری و پیشرفت در حوزه اقتصاد دیجیتال جزء برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و آینده اقتصاد دنیا به سمت اقتصاد دیجیتال در حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نوآوری، خلاقیت و استفاده از نیروهای جوان و نخبه جایگاه ویژه ای در این اقتصاد دارد

 

آذری جهرمی بیان داشت: بازار از نکات بسیار مهم در حوزه اقتصاد دیجیتال است.ایران در منطقه خاورمیانه به لحاظ جمعیتی 80 میلیون نفر جمعیت دارد که یک ظرفیت بسیار بزرگی است و دیجیتال در کشور در حال رشد و توسعه است.کشور ایران با این وصف مستعد یک جهش بزرگ در حوزه اقتصاد دیجیتال است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: اقتصاد دیجیتال دارای سه لایه از قبیل هسته، محدود و وسیع است. لایه اول مربوط به هسته اقتصاد دیجیتال است این لایه بیشتر به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعالیت اپراتورهای مخابراتی و ارتباطی، تولید و صادرات نرم افزار، سخت افزار، تولیدات داخلی و بازرگانی این تولیدات و بخش خدمات حوزه آی.سی. تی ربط پیدا می کند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: لایه دوم (محدود) اقتصاد پلتفرمی و لایه سوم (وسیع) دیجیتالی شدن فرآیندها مثل کشاورزی، بهداشت، انرژی و بسیاری از حوزه های دیگر در این لایه قرار می گیرند.

 

وی افزود: سال 1395 سهم اقتصاد بخش تلکام که جزء هسته بود به تنهایی در تولید ناخالص داخلی 1.75 درصد بود که امسال به 2.5 درصد رسیده است.حجم بازار حوزه تلکام در ابتدای دولت یازدهم 19 هزار میلیارد تومان، ابتدای دولت دوازدهم 36 هزار میلیارد تومان و امسال به 50 هزار میلیارد تومان رسیده است.

 

آذری ادامه داد: سیاست مهم این وزارتخانه در رشد بازار اپراتورهای ارتباطی تثبیت و کنترل قیمت ها و استراتژی توسعه بازار بوده است.پنج میلیون نفر در ابتدای دولت یازدهم به اینترنت دسترسی داشته اند که این عدد در ابتدای دولت دوازدهم به  36 میلیون نفر و اکنون به 70 میلیون نفر ایرانی رسیده است.

 

وی افزود: این وزارتخانه قیمت ها را بالا نبرد و تلاطم های ارزی را از جیب مردم تامین نکرد.آذری جهرمی بیان داشت: حجم حوزه بازار تلکام از 36 به 50 هزار میلیارد تومان در 2 تا 2.5 سال گذشته ناشی از توسعه بازار بوده است.وی ادامه داد: رشد و توسعه خوبی در حوزه «تری جی » و «فورجی» طی دولت دوازدهم در کشور اتفاق افتاد به نحوی که صد درصد شهرها و 87 درصد روستا هابه تری جی و فورجی متصل شدند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این عدد تا پایان امسال در روستاهای بالای 20 خانوار به صد درصد می رسد. اینها همان استراتژی توسعه بازار بود که اقتصاد را بزرگ کرد.آذری جهرمی اظهارداشت: سهم بخش خدمات چهار دهم درصد بود که اکنون به هشت دهم درصد رسیده است. استارت تاپ ها در این رسته قرار می گیرند که در طول 2.5 سال گذشته رشد 100 درصدی را تجربه  کرده اند.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هرچند استارت آپ ها به اندازه حوزه مخابراتی بزرگ نشده اند ولی ضریب و نمودار رشد شان به سمت بالاست. هم اکنون پنج هزار استارت آپ در سامانه نوآفرین سازمان فناوری اطلاعات ثبت و در حال فعالیت اقتصادی هستند.

 

آذری جهرمی تصریح کرد: این کسب و کارها ضمن ایجاد اشتغال بستر خدمات را در حوزه های مختلف برای مردم فراهم می کنند.وی ادامه داد: مجموع اندازه هسته اقتصاد دیجیتال در ایران چهار درصد و لایه دوم و سوم در مجموع 2.5 درصد شده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مجموع اندازه اقتصاد دیجیتال کشور 6.5 درصد است، افزود: هم اکنون متوسط هسته اقتصاد دیجیتال در دنیا 4.5 درصد است.وی یادآور شد: هسته اقتصاد دیجیتال در آمریکا و چین به ترتیب 6 و 6.9 درصد است بواسطه تولیدتجهیزات سخت افزاری وسیعی که در این حوزه دارند.

 

تسنیم

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وزیر ارتباطات اطلاعات اقتصاد جام نیوز اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هزار میلیارد تومان اقتصاد دیجیتال دولت دوازدهم ابتدای دولت میلیون نفر آذری جهرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد