Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا، محمد ابراهیمی در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران که به میزبانی صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران با حضور مدیران کل عضو این شورا در سالن جلسات ساختمان شهید نوری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان مازندران از سال 1384 تا کنون به ویژه در چهار سال اخیر با برنامه ریزی های منظم موجبات امیدبخشی را در بین کشاورزان، روستاییان و عشایر فراهم آورد و سعی کرد با ترویج بیش از پیش فرهنگ بیمه ای، گام های مطمئنی در بهبود حیات اجتماعی استان برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نگرش و رویکرد نظام جمهوری اسلامی ایران به موضوع بیمه های اجتماعی در اصل بیست و نهم قانون اساسی، تعریف و تبیین شده است، تصریح کرد: صندوق اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر به عنوان یکی از چهار صندوق بیمه گر اجتماعی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اجرای این اصل تشکیل و شروع به فعالیت کرده است.

مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران با اعلام اینکه در استان 104 هزار خانوار را زیرپوشش این بیمه قرار داده‌ایم، افزود: 5 هزار خانوار از مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوتی برخوردار شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: بیمه اجتماعی روستائیان استان از سال 96 الی 98 در جذب و عملکرد رتبه برتر را در کشور کسب کرده است.

ابراهیمی از اعزام بیمه شدگان صندوق به عنوان افراد زائر اولی به مشهد مقدس تحت عنوان طرح کرامت رضوی برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته 20 میلیارد تومان پرداخت مستمری داشته‌ایم و شاهد افزایش چشمگیر حقوق و مزایا بودیم.

مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران بیان کرد: سهمیه تکلیفی استان در سال 99 برای استان مازندران ۱۴ هزار فقره است که قرار است با اولویت اقشار آسیب‌پذیر و جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی انجام شود.

این مسئول ادامه داد: در استان 110 کارگزاری فعال داریم که از این تعداد 108 کارگزاری دارای قرارداد معتبر بوده که شامل 36 تعاونی دهیاری، 34 شرکت با مسئولیت محدود، 18 تعاونی تولید روستایی، 6 دفتر پیشخوان دولت و بخش عمومی،  چهار شرکت سهامی خاص، سه تعاونی روستایی، دو شرکت تعاونی و تعاونی دهیاران، یک تعاونی عشایر، یک دهیاری و یک شرکت تعاونی هستند.

ابراهیمی در بخش دیگری به اقدامات انجام گرفته درباره کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: به منظور صیانت از سلامت کارکنان، کاهش تردد و اجتماعات، تا اطلاع ثانوی روزانه در هر یک از واحدها حداکثر 3/1 کارکنان می‌توانستند حضور داشته باشند و مدیران واحدها باید برنامه ریزی لازم را در این رابطه انجام داده و یا به صورت دورکاری و یا انجام کار به صورت شیفتی انجام شود.

وی توزیع لوازم بهداشتی(ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح و ...) برای ارتقاء سطح بهداشت کارکنان، کارگزاران و مراجعان دفاتر در حدود 30 هزار لوازم بهداشتی، حذف کردن اخذ اثر انگشت از بیمه شده اصلی و یا افراد واجد شرایط تحت کفالت او در تمام فرم های مورد استفاده در فرآیند های بیمه ای، ارسال پیامک های بهداشتی به همکاران، بیمه شدگان و مستمری بگیران، توزیع ماسک و دستکش توسط کارگزاری های روستایی در بین بیمه شدگان و مستمری بگیران و راه اندازی سامانه پیامکی 300027 برای شناسایی بیمه شدگان و مستمری بگیران مبتلا به ویروس کرونا و ارائه تسهیلات (وام و بسته های نقدی و غیر نقدی) به بیماران را از اقدامات مهم در مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهزیستی ماسک وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کشاورزان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیمه اجتماعی روستائیان مستمری بگیران بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گفت: از زمان اجرای طرح توسط دولت مردمی و انقلابی سیزدهم و بویژه درهفته گذشته که اطلاع رسانی گسترده‌ای در حوزه اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سطح ملی و استانی صورت گرفت، خوشبختانه تا کنون ۹ هزار و ۳۳۸ نفر از مشمولین استان دراین طرح نام نویسی کرده اند.


علیرضا اسدی افزود: مهلت ثبت نام مرحله اول پوشش بیمه رایگان مادران خانه دار داری ۳ فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری توسط دولت تا ۳۱ فروردین امسال تعیین شده بود که به دلیل تعداد زیاد مراجعات، نام نویسی به مدت یکماه یعنی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.


وی از تمامی مادران خانه دار و غیر مزد بگیر مشمول ماده ۲۱- ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان که تا کنون موفق به نام نویسی نشده اند درخواست کرد برای بهره مندی از مزایای رایگان بیمه‌های اجتماعی توسط دولت (بازنشستگی – ازکارافتادگی – مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق) به سایت صندوق به نشانی: www.roostaa.ir یا ۳۲ کارگزار این بیمه در استانف برای نام نویسی خود اقدام کنند.


بر اساس ماده ۲۱- قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت. دولت مکلف است با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نسبت به پوشش بیمه اجتماعی رایگان مادران خانه دار (غیرشاغل) دارای ۳ فرزند و بیشترِ ساکن در مناطق روستایی و عشایری اقدام کند.


همچنین اگر در مدت بیمه پردازی، فرزند چهارم و پنجم به جمعیت خانواده اضافه شود به ازای هر فرزند ۲ سال به تعهدات دولت اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان