Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در دیدار با موهبتی استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در قالب نهضت توان افزایی ۸ هزار قلم وسایل آموزشی، کمک آموزشی و توانبخشی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در کشور مورد نیاز است و تامین این میزان نیازمند مشارکت همه خیرین می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۱۰ مدرسه ویژه دانش آموزان استثنایی در کشور کمبود داریم که از این میزان کمبود ۱۰ مدرسه متعلق به استان سیستان و بلوچستان است و با هماهنگی که از طریق سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس انجام خواهد شد امیدواریم احداث این ۱۰ مدرسه با تامین زمین از سوی استان و کمک خیرین محقق گردد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ۳۱ مدرسه ویژه آموزش و پرورش استثنایی در استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: از این تعداد ۲۵ مدرسه دولتی و ۶ مدرسه نیز خیرساز است و۲ مدرسه دولتی و ۳ مدرسه خیرساز استثنایی نیز در این استان در حال احداث می‌باشد.

وی افزود: یک میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز مدارس استثنایی استان سیستان و بلوچستان اختصاص خواهد یافت.

حسینی با اشاره به طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی اظهار داشت: در سال گذشته نزدیک به ۱۸ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی استان سیستان و بلوچستان به صورت رایگان و نیمه بها مورد سنجش قرار گرفتند و در سال جاری نیز بیش از ۴۰ درصد نوآموزان این استان به صورت نیمه بها و رایگان سنجش خواهند شد.

در این دیدار موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با ابراز خوشحالی از جمع آوری مدارس خشتی و گلی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات آموزشی استان مدارس خشتی و گلی بود که با تدابیر صورت گرفته شده توسط وزارت آموزش و پرورش تمامی مدارس خشتی و گلی این استان جمع‌آوری شد و باید در مرحله بعد سراغ جمع آوری بخاری‌های نفتی و نوسازی و بهسازی سایر مدارس حرکت کنیم.

کد خبر 4929455

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد حسینی استانداری سیستان و بلوچستان دانش آموزان استثنایی شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران زلزله وزارت آموزش و پرورش شهر تهران قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی محسن هاشمی نیروی انتظامی زلزله تهران شورای شهر محسن حاجی میرزایی آتش سوزی استان سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد