Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@12:54:31 GMT

کمک فائو برای مبارزه با ملخ صحرایی وصول نشد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۵۳۴۲

کمک فائو برای مبارزه با ملخ صحرایی وصول نشد

« محمدرضا میر» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: از ابتدای عملیات مبارزه با ملخ صحرایی در ۳۰ بهمن ماه سال ۹۸ تاکنون سمپاشی در سطح ۲۶۹ هزار ۶۳۳ هکتار هفت استان جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، جنوب کرمان، خوزستان و خراسان جنوبی مبارزه انجام شده است.

وی اظهارداشت: مبارزه با این آفت در استان های سیستان و بلوچستان در سطح ۱۱۰ هزار و ۲۹۱ هکتار، هرمزگان ۵۸ هزار و ۷۳۸ هکتار، بوشهر ۳۶ هزار و ۵۰۵  هکتار، فارس ۲۳ هزارو ۵۵۵ هکتار، جنوب کرمان ۲۳ هزار و ۲۴۷ هکتار، خراسان جنوبی ۱۱ هزار و  ۲۸۰ هکتار و خوزستان ۶ هزار و ۱۷ هکتار اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی از طریق سمپاشی زمینی انجام می شود تصریح کرد: اکنون به سم و دستگاه سمپاش برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی مجهز هستیم اما بخش عمده مشکل ما مبارزه با این آفت در مناطق صعب العبور است که با خودروهای معمولی نمی توان به این مناطق دسترسی داشت.

وی با اشاره به اینکه هر استان یک فروند خودرو کمکدار دارد که کافی نیست  اضافه کرد: برای دسترسی به این مناطق نیازمند خودروهای کمکدار ارتش و سپاه هستیم تا بتوانیم  با این آفت مبارزه کنیم.

ریزش جدید ملخ در جاسک و سیریک هرمزگان

وی گفت:  ریزش های جدید ملخ صحرایی از خلیج فارس به سمت مناطق جاسک و سیریک استان هرمزگان در حال انجام است. 

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون در مجموع  ۶۵ میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت به این بخش اختصاص یافته که بیش از  ۲۰ میلیارد تومان آن از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به این بخش تعلق گرفته و ۴۵ میلیارد تومان دیگر در حال وصول است.

به گفته وی، با توجه به هشدارهای فائو امسال مبارزه با ملخ صحرایی در سطح یک میلیون هکتار پیش‌بینی شده که نیازمند حداقل ۸۵ میلیارد تومان اعتبار است.

میر  درباره تخصیص ۵۰۰ هزار دلاری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای بودجه تکمیلی جهت تقویت همکاری های فنی خود با ایران در زمینه کنترل و مقابله با هجوم ملخ های صحرایی گفت: این کمک فنی فائو برای تامین تجهیزات و ادوات و برگزاری دوره های آموزشی تاکنون وصول نشده است.

به گزارش ایرنا، سال گذشته مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۷۵۰ هزار هکتار از ۹ استان جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و خراسان جنوبی عملیاتی شده بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی محمدرضا درگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی مبارزه با ملخ صحرایی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود

جعفری سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در کارگروه خرید تضمینی گندم سال زارعی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ گفت: با توجه به اینکه برداشت گندم در استان ابتدا در شهرستان نهبندان آغاز می‌شود از ۲۰ اردیبهشت مردم در این شهرستان می‌توانند گندم خود را به مراکز خرید گندم تحویل دهند و مابقی مراکز هم متناسب با تولید در شهرستان‌ها تا پایان شهریور فعالیت خواهند کرد.

او افزود: در استان بهره برداران با کمک ۹۸ کمباین داخلی،۳۲ کمباین مهاجر و ۱۲۸ دروگر کار عملیات برداشت گندم و جو را در استان انجام می‌دهند.

جعفری بیان کرد: در خراسان جنوبی ۱۷ هزار و ۱۸۱ هکتار زیر کشت گندم، ۲۱ هزار و ۴۰۸ هکتار زیر کشت جو، هزار و ۸۰۸ هکتار زیر کشت گندم آبی و هزار و ۵۰۵ هکتار زیر کشت گندم و جو دیم وجود دارد که باید برداشت‌ها مدیریت شده باشد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به پیش بینی ۱۷ مرکز خرید تضمینی گندم در استان و اینکه ۱۵ مرکز دولتی هستند اظهار کرد: امسال قیمت هر کیلوگرم خرید تضمینی گندم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

او تصریح کرد: همچنین گندم مرغوب نیز تا کیلویی ۱۸ هزار و ۹۰۰ تومان خریداری می‌شود.

بیشتر بخوانید

خرید بیش از ۱۷ هزار تن گندم از کشاورزان

جعفری اظهار کرد: تعداد کشاورزان خرید تضمینی گندم از ۴۴۷ نفر در سال ۱۴۰۰ به سه هزار و ۶۱۲ نفر در پارسال رسیده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: در استفاده از کمباین‌ها در زمینه برداشت گندم باید تلاش شود از ضرر کشاورزان ریزش و افت برداشت جلوگیری شود.

هاشمی زاده رئیس هیأت مدیره بنیاد توانمند سازی گندم کاران خراسان جنوبی گفت: پارسال بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر در تولید گندم فعالیت داشتند.

او افزود: در جهت حمایت از کشاورزان، بهره بردارانی که برایشان مقدور باشد، کارخانه ماشین خرید گندم را به مزرعه می‌فرستد تا هزینه حمل کاهش یابد و در خصوص تردد کمباین‌ها هم نیروی انتظامی همکاری لازم را انجام خواهد داد و در خصوص سوخت این ماشین آلات هم مشکلی نخواهد بود.

هاشمی زاده بیان کرد: در خصوص پرداخت هم مقرر شد مسئولان پیگیری لازم را انجام دهند و وجه کشاورزان سریعتر پرداخت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان
  • خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود
  • زلزله بامدادی این استان جنوبی را لرزاند
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند
  • برداشت گندم در مناطق جنوبی استان ایلام آغاز شد
  • گندم و جو‌های خراسان جنوبی در حال درو هستند