Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شیوع ویروس کووید-19، کاسبان کرونا با تشکیل یک تشکل به اصطلاح خودجوش و با حضور یکی از اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی کرج در مرکزیت آن، اقدام به احتکار سهمیه ماسک و روپوش کادر درمانی کرده‌اند!

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، چندی پیش نامه گلایه آمیزی از سوی ریاست یکی از بیمارستانهای شهر کرج صادر شد که محتوای نامه حکایت از اقدام مشکوک یک تشکل خودجوش پزشکی تحت عنوان موسسه خیریه، در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا و با موضوع احتکار ملزومات مصرفی و محافظتی کادر درمانی استان البرز داشت و نکته قابل توجه این بود که اتفاقا در هیئت مدیره این تشکل یکی از اعضای هیات مدیره نظام پزشکی کرج حضور دارد!

سهمیه‌ای که نیست!

بنابر این گزارش و بررسی محتوای این نامه که به تاریخ 23 فروردین ماه جاری صادر شده است ریاست بیمارستان از سوءاستفاده از عنوان بیمارستان و اسامی کارکنان این بیمارستان جهت اخذ حجم عمده پارچه اهدایی خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نامه اشاره کرده که زمانیکه برای گرفتن سهمیه بیمارستان مراجعه کردیم، به بیمارستان اعلام شد که سهمیه شما توسط موسسه خیریه ای به جای شما و بنام شما اخذ شده است.

خیرین حاشیه ساز

ظاهر ماجرا از این قرار است که شرکتی در اقدامی خیرخواهانه در اوج شیوع ویروس کرونا برای تهیه ملزومات محافظتی کادر درمانی و به تعداد پرسنل، به بیمارستانهای کرج پارچه اهدا می کند. بر اساس نامه صادره از سوی رئیس بیمارستان فوق الذکر مشخص می شود که سهمیه  بیمارستان توسط این تشکل خودجوش تحت عنوان موسسه خیریه، تحویل گرفته شده و اساسا تحویل بیمارستان نشده است که البته بدنبال پیگیری های مکرر ریاست بیمارستان و با فشارهای متعدد، بعد از 2 ماه حجم بسیار کمی از این محصولات تحویل بیمارستانها شده است.

دکتر (ه) رئیس این بیمارستان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره جزئیات این اتفاق گفت: در اسفندماه و در شرایط بحرانی ویروس کرونا، موسسه خیریه ای به ما اعلام کرد که درخواستی مبنی بر نیاز مبرم پرسنل بیمارستان به لباسهای محافظتی ویروس کرونا به همراه اسامی پرسنل بنویسید تا ما برای شما پارچه های اهدایی بگیریم و لباسهای لازم را از این طریق تهیه کنیم.

وی ادامه داد بعد از 2 ماه از درخواست، زمانیکه پیگیر موضوع شدیم گفتند سهمیه شما توسط موسسه ای دریافت شده است!

دکتر (ه) در ادامه و در پاسخ به این سوال که کدام موسسه به جای بیمارستان سهمیه‌های اهدایی را دریافت کرده گفت: نام موسسه را نمی‌دانم ولی می‌دانم همان موسسه خیریه‌ای که در روز اول از ما خواست تا برای گرفتن پارچه‌های اهدایی درخواست بنویسیم! پارچه‌های اهدایی را دریافت کرده است.

پارچه‌ها کجاست؟

پیگیری‌های خبرنگار آنا در گفتگو با یک منبع آگاه در بیمارستان مذکور حکایت از آن دارد که موسسه خیریه (ج.ک) موسسه‌ای بوده که ریاست بیمارستان از گفتن نام آن خودداری کرده و نکته قابل توجه درباره این تشکل خودجوش حضور عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی کرج در هیئت موسس این تشکل خودجوش است که حضور وی در این کسوت محور تبلیغاتی بسیاری برای جمع کردن کمک های مردمی بوده است.

ردپای بسته‌های اهدایی

بنظر می رسد از آنجا که این تشکل خودجوش از حضور اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی کرج در هیئت موسس و حمایت رسمی ریاست سازمان نظام پزشکی کرج برای جمع آوری کمک های مردمی بهره برده است، بسیاری از مردم با توجه به حمایت این سازمان کمک‌های خود را به حساب این افراد واریز کرده‌اند. بنابراین عملکرد آنها باید مورد ارزیابی جدی نهادهای نظارتی قرار گیرد و از آنجا که به گفته ریاست یکی از بیمارستانهای کرج این موسسه خیریه در کمک‌های مردمی به این بیمارستان امانت‌داری نکرده، بیم آن می‌رود که سایر کمک‌های مردمی نیز سرنوشت مشابهی پیدا کرده باشد.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرج بیمارستان کرونا نظام پزشکی سازمان نظام پزشکی کرج تشکل خودجوش کمک های مردمی موسسه خیریه ویروس کرونا هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند
  • کمک ۲۳ میلیاردی موسسه خیریه‌ای شیرازی به سیل سیستان‌وبلوچستان