Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در بخشنامه‌ای بر عدم‌تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آنها یا وراثشان تأکید کرد.

به گزارش گروه آموزش ‌و پرورش خبرگزاری فارس، وزیر آموزش‌وپرورش در بخشنامه‌ای بر عدم‌تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آنها یا وراثشان تأکید کرد.

در این بخشنامه آمده است؛ «مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش‌وپرورش یک موهبت ارزشمند و ظرفیت بی‌بدیل برای رشد و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت به شمار می‌آید؛ حفظ و تقویت این فرصت یک ضرورت سازمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر قوانین بالادستی ازجمله تأکیدات مصرح در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و مصوبه شماره ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش و فرمایش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی - حفظِ الله - که مجموعه خیرین مدرسه‌ساز را از پدیده‌های مبار ک انقلاب و کشور نامیده و تأکید فرمودند که اسم مدرسه‌هایی را که خیرین ساخته‌اند تغییر ندهند، همچنین نظر به اهمیت گسترش مشارکت‌های مردمی در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی که دربسته اجرایی تحولی « آجر به آجر» نیز مورد تأکید قرارگرفته است، ضرورت همراهی و همگامی با خیرین محترم مدرسه‌ساز دوچندان می‌شود. در همین ارتباط انتظار دارد به‌منظور پیشگیری از «تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز» موارد ذیل از سوی مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش استان‌ها به‌دقت رعایت شود و از هرگونه تغییر نام و کاربری مدارس احداثی توسط خیرین گرامی مدرسه‌ساز، ممانعت به عمل آید:

 ۱- به استناد مفاد مصوبه ۶۶۳ شورای عالی آموزش‌وپرورش (ضرورت تجلیل خیرین) تغییر نام و کاربری مدارس خیر ساز ( مگر به اذن خیرین محترم) ممنوع است و مدیران کل محترم آموزش‌وپرورش با نظارت مستمر و دقیق در این مسئله، از بروز آن پیشگیری نمایند.

۲- به استناد ماده ۳آیین‌نامه اجرایی بند «ت» ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه، تغییر نام مدارس خیر ساز بدون توافق با آن‌ها یا وراثشان امکان‌پذیر نیست.

 ٣- نوع کاربری و نام مدارس خیرساز باید بر اساس تفاهم‌نامه اولیه که بین خیر و مجمع خیرین مدرسه‌ساز و اداره کل نوسازی مدارس استان منعقد می‌شود، تعیین شود. تبصره: ازآنجاکه این تفاهم‌نامه‌ها به امضای مدیران کل آموزش‌وپرورش استان نیز می‌رسد، پس از امضا ملاک و مبنای تصمیم‌گیری خواهد بود و بر طبق موارد ذکرشده در آن باید عمل شود.

 ۴- مدیران کل آموزش‌وپرورش از تاریخ صدور این بخشنامه نسبت به رفع موارد مشابه که موجب نارضایتی خیرین محترم شده است اقدام و نتیجه اقدامات را حداکثر ظرف یک ماه آینده به سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اعلام نمایند.

۵- رعایت نیات خیر یا خیرین یک رویکرد اصولی است و مدیران کل باید تمام مساعی و اهتمام خویش را در تمام سطوح مدیریتی ادارات کل و مناطق آموزش‌وپرورش برای حفظ کرامت خیرین به عمل‌آورند. بدیهی است حفظ و تقویت ظرفیت مشارکت‌های مردمی و به‌ویژه خیرین مدرسه‌ساز یک راهبرد اساسی برای وزارت آموزش‌وپرورش است و رعایت آن ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس انقلاب اسلامی توافق خیرین مدرسه ساز آموزش وپرورش مدیران کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است

مهدی نوید ادهم   در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق سیستان و بلوچستان، این استان را استانی با موقعیت استثنایی در نظام حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: این استان دارای فرصت‌ها و تهدیدهای متعددی است.

وی مهمترین فرصت‌های سیستان و بلوچستان را نیروی انسانی، منابع و تاریخ پر افتخار این استان بیان کرد و افزود: تهدید عدم توسعه یافتگی استان و رنج مضاعف مردم در این مقوله را نیز نباید فراموش کرد.

رئیس کمیسیون مدرسه یاری جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: آموزش و پرورش نقاط آسیب پذیری دارد که یکی از مصادیق آن در سیستان و بلوچستان فاصله معنادار شاخص‌های مختلف آموزشی و تربیتی با میانگین کشوری است.

وی بیان کرد: این کمیسیون با هدف کمک به شاخص‌های آموزشی و تربیتی و فضاها، کارگروه خاص سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و به دنبال بهره‌گیری از ایده‌ها، اندیشه‌ها، افکار و برنامه‌های همه صاحب نظران در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی و کمک به مدارس این استان خواهد بود.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: یکی از بدیهیات در مسیر تحقق اهداف مدرسه یاری، لزوم هماهنگی و برنامه‌ریزی برای ورود خیرین و گروه‌های جهادی در مناطق و شهرستان‌ها با هدف رعایت عدالت در این مقوله خواهد بود.

وی گفت: موضوع مهم و مورد انتظار خیرین در هر منطقه و شهرستانی، مشارکت، همراهی و پای کار بودن مردم در کنار آنان خواهد بود تا مقوله حضور خیرین عزیز اثربخش‌تر از گذشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف