Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در دیدار با جمعی از مدیران و فعالان رسانه‌ای کشور، ضمن تشریح دلایل و عوامل موفقیت نسبی در مقابله با بیماری عالمگیر کووید 19، وجود حاکمیت واحد در این زمینه را نخستین اصل در این موفقیت عنوان کرد و اظهارداشت: ما در سه ماه گذشته حاکمیت واحد در زمینه مقابله با این ویروس را تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با بیان اینکه حاکمیت دوگانه همیشه موجب ضرر بوده است، گفت: پیروزی در جنگ تحمیلی هشت ساله نیز بخاطر وجود حاکمیت واحد بود و این تجربه موفق را در مورد مبارزه با ویروس کرونا نیز شاهد بودیم و معتقدم که تجربه حاکمیت واحد، کشور را به افق روشنی خواهد رساند.

روحانی وحدت و انسجام عمومی را از جمله دلایل موفقیت های بدست آمده در زمینه مقابله با شیوع و مهار کرونا دانست و افزود: اینکه ۸۳ درصد مردم کشور به دستورالعمل های بهداشتی عمل کردند نشان از همراهی مردم با دولت و مسئولان بهداشت و درمان دارد و در این همراهی همه رسانه ها بویژه صدا و سیما به خاطر فراگیر بودن این رسانه، نقش مهمی برعهده داشتند.

روحانی دلیل سوم موفقیت در مقابله با کرونا در ایران را وجود یک تیم منسجم بهداشتی و درمانی در نوک پیکان مبارزه عنوان کرد و اظهارداشت: با تلاش شبانه روزی کادر درمانی کشور اعم از پزشک، پرستار و همه کارکنان مراکز درمانی، ویروس کرونا که در روزهای نخست بسیار ناشناخته و دلهره آور بود، امروز به مرحله کنترل نزدیک شده و ترس و اضطراب مردم از این بیماری به تدریج کم شده است.

رئیس جمهور همچنین به اقدامات زیرساختی انجام شده از سوی دولت تدبیر و امید در زمینه بهداشت و سلامت اشاره کرد و افزود: تعداد تخت های بیمارستانی آماده در این دولت نسبت به تاریخ کشور دو برابر شده و این کار بزرگ باعث شد در اوج شیوع بیماری کرونا، با مشکل کمبود تخت بیمارستانی و تخت های ویژه برای بیماران مواجه نباشیم.

وی اظهارداشت: برغم وجود شرایط سخت کشور و تحریم های غیرقانونی و ناعادلانه و فشار شدید اقتصادی آمریکا، تولید در کشور تعطیل نشده و امروز شاهد موفقیت های بزرگی همچون خودکفایی در گندم و دیگر محصولات غذایی و کشاورزی هستیم. ما همچنین امروز در تولید بنزین، گاز و گازوئیل خودکفا هستیم و انجام کارهای زیربنایی در کشور، به موفقیت ما به در مبارزه با کرونا کمک کرده است.

روحانی همچنین ایثار مومنانه مردم، کمک های خیرین به نیازمندان، همراهی همه نیروهای مسلح، نهادهای عمومی غیردولتی و مردمی در کمک های بهداشتی و همچنین راه اندازی بیمارستان های صحرایی و نقاهتگاه ها و حفاظت از مرزهای کشور در برابر دشمنان را نتیجه یک کار جمعی و انسجام عمومی در کشور دانست.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت در مورد بیماری کرونا همواره با صداقت و با شفافیت کامل عمل کرده و واقعیت را به مردم گفته است، افزود: رسانه های کشور در این راه بسیار خوب عمل کرده و در مقابل دروغ پراکنی و شایعه سازی رسانه های بیگانه به خوبی ایستادند.

روحانی با بیان اینکه رسانه ها در آگاه کردن مردم و اطلاع رسانی درست، بار سنگینی بر دوش دارند، گفت: برقراری آرامش در جامعه و دور کردن مردم از التهاب و اضطراب بسیار مهم است و این وظیفه مهم بر دوش رسانه ها است.

رئیس جمهور با تاکید براینکه هرچه انسجام و همراهی رسانه ها، دولت، نظام و همه ارکان بیشتر باشد به نفع کشور خواهد بود، افزود: رسانه‌ها امروز باید هم با نوشتن و هم با ننوشتن، منافع و مصالح نظام و مردم را در نظر بگیرند به این معنی که گاهی مصالح نظام و مردم با ننوشتن مسایل حاشیه‌ای و غیرواقعی تأمین می‌شود.

روحانی با بیان اینکه حرفی که می زنیم و چیزی که می نویسیم باید پایه و اساس محکم داشته باشد، اظهار داشت: از چارچوب و اصول رسانه ها به دور است که چیزی را که نسبت به آن یقین و اطمینان ندارند، منتشر کنند.

رئیس جمهور تاکید کرد: مهم این است که راستگویی را ترویج کنیم، ذهن مردم را مشوش نکنیم و امید آفرین باشیم و در میان مردم دلهره و اضطراب ایجاد نکنیم.

روحانی تضعیف دولت را تضعیف نظام دانست و افزود: یکی از خطاهای راهبردی این است که برخی فکر می کنند تضعیف دولت تضعیف نظام نیست.

رئیس جمهور با بیان اینکه نقد و انتقاد نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه مفید و سازنده است، گفت: انتقاد دلسوزانه و نصیحت خیرخواهانه بسیار خوب است البته نه آنکه نقد فقط منحصر به دولت باشد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از اصحاب رسانه و مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری های کشور به بیان دیدگاه و نظرات خود درخصوص نقش و اهمیت رسانه ها پرداخته و خواستار حمایت و پشتیبانی دولت از رسانه ها و تقویت فضای گفت و گو و همدلی بین مسئولان کشور و رسانه ها شدند.

عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد رسانه ها در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه و مردم در زمینه ویروس کرونا و دعوت به عمل به توصیه ها و دستور العمل های بهداشتی، گفت: در موضوع بیماری کووید 19، اصحاب رسانه در کنار اصحاب درمان بودند و در طول سه ماه گذشته ما شاهد یک جهاد و رزمایش رسانه ها در کل کشور بودیم.

وزیر ارشاد افزود: رسانه ها نقش موثری در تبیین، اقناع و اجماع سازی داشتند و این مسیر برای دوران پسا کرونا باید تداوم داشته باشد.

حجت الاسلام محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، مجید قلی زاده مدیرعامل خبرگزاری تسنیم، سید ضیاء هاشمی مدیرعامل ایرنا، علی متقیان مدیرعامل ایسنا،عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان، بیژن مقدم مدیر مسئول سایت خبری "الف"، مهدی رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق، مهران کرمی مدیر مسئول روزنامه همشهری، محمد مبین مدیرعامل خبرگزاری برنا، محمد مهاجری، سعید لیلاز، فرید مدرسی از فعالان مطبوعات کشور و همچنین دکتر محسن میرزایی پیشکسوت مطبوعاتی کشور طی سخنان به بیان دیدگاه های خود پرداخته و به اتفاق حضور فعال و روزمره رئیس جمهور در صحنه مبارزه با کرونا و تصمیم گیری در این زمینه را از دلایل مهم ایجاد آرامش در جامعه و موفقیت اقدامات در این زمینه دانستند.

ضرورت حمایت مادی و معنوی دولت از رسانه ها با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور ناشی از تحریم ها و شیوع ویروس کرونا، ضرورت آمادگی و برنامه ریزی برای دوران پسا کرونا در کشور، تقویت رسانه های داخلی در مصاف با رسانه های بیگانه، اهمیت نقش تبلیغات و ضرورت داشتن برنامه ریزی دقیق و منسجم برای این حوزه، ضرورت تشریح و تببین دستاوردهای دولت در حوزه های زیر ساختی کشور در رسانه ها، تعمیم حاکمیت و تصمیم گیری واحد در خصوص کرونا به دیگر حوزهای مهم از جمله موارد مطرح شده از سوی اصحاب رسانه در دیدار به رئیس جمهور بود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دولت رئیس جمهور کرونا مسئول روزنامه رئیس جمهور ویروس کرونا حاکمیت واحد مدیر مسئول رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۱۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: ۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و یک منظومه شمسی دیگر برای او تصویر می‌کنند

یک نماینده ادوار مجلس با انتقاد از اظهارات اعضای دولت درباره ارز‌های تلگرامی گفت: «هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... آقای رئیسی را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»

به گزارش خبرآنلاین، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس، با اشاره به اظهارات اعضای دولت سیزدهم درباره ارز‌های تلگرامی گفت: «این فرار به جلو که چه عرض کنم، این دویدن به جلو است. این‌ها حرف‌های بچگانه‌ای است. این‌ها یعنی با مردم ارتباط ندارند؛ والله بالله حتی مدیران قبلی هم صلاح این مملکت را می‌خواهند و ما خائنی به جز بنی‌صدر نداشتیم. بعضی‌ها یک اشتباهاتی داشتند همانطور که دولت آقای رئیسی هم اشتباهاتی دارد که البته متأسفانه این دولت بیشتر از همه آن‌ها دارد اشتباه انجام می‌دهد.»

وی ادامه داد: «بار‌ها واقعیت موجود را به آقای رئیسی گفته‌ام، ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیت‌های جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... ایشان را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»

جعفرزاده گفت: «آقای رئیسی یک تیم را داروخانه‌ها بفرستند و یک تیم دیگر را به بازار بفرستد، شما پایتان را در چهارتا قصابی بگذارید همه چیز برای شما مشخص می‌شود. متأسفانه عرض کردم، با ۴۰۰ یا ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر می‌رود و بعد هم می‌گوید من رفتم میان مردم. اصلاً مردم می‌توانند به شما برسند؟ یکی هم می‌خواهد یک حرفی بزند، یک درخواستی دارد که مخالف نظر آقای رئیسی است، تند تند صلوات می‌دهند.»

دیگر خبرها

  • مردم ایران چگونه می‌توانند به مردم جهان کمک کنند؟
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟
  • حجاب و چالش خلاقیت در حکمرانی
  • بازتاب سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
  • قدردانی شهباز شریف از رهبر انقلاب به دلیل حمایت از مردم کشمیر | کنایه رئیسی؛ ممکن است برخی همکاری‌های دو کشور را نپسندند
  • رئیس جمهور: برای مردم پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی به ستوه آمده‌اند احترام قائلیم
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • ۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و می‌گویند مملکت گل و بلبل است!
  • نماینده مجلس: ۱۰ نفر رئیسی را محاصره کرده و یک منظومه شمسی دیگر برای او تصویر می‌کنند
  • رئیس‌جمهور: همه بخش‌های حاکمیتی ملزم به اجرای قانون عفاف و حجاب هستند