Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@11:39:32 GMT

ترخیص ۲۵۲ بیمار کرونایی از مراکز درمانی تهران

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۱۴۱۷

ترخیص ۲۵۲ بیمار کرونایی از مراکز درمانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در گفتگوی بخش خبری عصر سه شنبه، تصریح کرد: تعداد بیماران بستری در ۲۴ ساعت گذشته در بخش‌های عادی مجموعه خدمات درمانی استان تهران، ۱۷۱ بیمار و بخش‌های ویژه ۶۲ بیمار گزارش و در مقابل ۲۵۲ بیمار ترخیص شده اند.

وی ادامه داد: تغییر شگرفی در آمار نسبت به روزهای قبل مشاهده نمی‌شود ولی شیب نزولی که در روزهای قبل با آن رو به رو بودیم متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، عنوان کرد: در شهرهایی مثل تهران که پیچیدگی‌های خاصی از لحاظ تراکم جمعیت، روابط درون شهری و تراکم ترافیکی دارد، به سرعت ممکن است با کوتاهی جزئی در رعایت ملاحظات بهداشتی سیمای بیماری تغییر کند.

وی همچنین ادامه داد: با رعایت بهداشت فردی و رعایت سخت گیرانه پروتکل‌های بهداشتی از افزایش غیرمتعارف آمار جلوگیری کنیم.

از سفرهای غیرضروری خودداری کنید

زالی در بخش دیگری از گفتگوی زنده با بخش خبری شبکه خبر با اشاره به استان‌هایی که وضعیت شکننده‌ای دارند، گفت: در بسیاری از استان‌ها رسیدن به ثبات قطعی از لحاظ آمار مبتلایان زمان می‌برد، پس ترجیح این است که افراد به ویژه گروه‌های آسیب پذیر از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

وی ادامه داد: خود سفر فی النفسه می‌تواند منجر به تقلیل سیستم ایمنی شود با استرس محیطی نیز همراه است و این امر احتمال ابتلاء به کرونا در افراد مستعد را بالا می‌برد. همچنین در طول سفر به دلیل کمبود امکانات بهداشتی بین شهری، مسافران بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرند.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در پایان با اشاره به تاکید سازمان جهانی بهداشت بر اهتزاز از انجام سفرهای غیرضروری، اظهار کرد: سفر کردن می‌تواند منجر به انتقال ویروس و همچنین خستگی، کوفتگی و بی حالی ناشی از آن ممکن است با علائم بیماری کرونا اشتباه گرفته شود، بنابراین توصیه این است تا حد امکان از سفرهای غیرضروری بپرهیزید.

کد خبر 4929993

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی علیرضا زالی ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور فاصله گذاری اجتماعی کووید 19 تغذیه سازمان بیمه سلامت علیرضا زالی ویروس آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چاقی سازمان غذا و دارو سعید نمکی آلزایمر سفرهای غیرضروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۱۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا

افراد بسیاری همه گیری مرگبار جهانی اخیر به واسطه ویروس کرونا را با همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸ مقایسه می‌کنند.

به گزارش عصر ایران، در شرایطی که تاریخ به طور دقیق خود را تکرار نمی‌کند، اما موارد مشابه را می‌توان در آن مشاهده کرد. به عنوان نمونه، بار دیگر شاهد یک همه گیری مرگبار جهانی به واسطه ویروس کرونا بوده ایم که آن را با همه گیری مرگبار آنفلوآنزا اسپانیایی مقایسه می‌کنند.

در سه موج از مارس ۱۹۱۸ تا بهار ۱۹۱۹، آنفلوآنزا اسپانیایی به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. این بیماری همه گیر مرگبار حدود یک سوم از جمعیت جهان را مبتلا کرد و حداقل جان ۵۰ میلیون نفر را گرفت. این آنفلوآنزای جدید و کشنده بسیار عجیب عمل می‌کرد. به نظر می‌رسید ویروس افراد جوان و سالم را هدف قرار می‌دهد و به ویژه برای افراد در بازه سنی ۲۰ تا ۳۵ سال کشنده بود.

نخستین مورد ثبت شده آنفلوآنزا اسپانیایی در مارس ۱۹۱۸ در ایالت کانزاس، آمریکا بود و موارد بیشتر در ماه آوریل در فرانسه، آلمان و بریتانیا ثبت شدند.

در آن زمان، واکسن‌ها هنوز ساخته نشده بودند، از این رو، تنها روش‌های مبارزه با همه گیری آنفلوآنزا اسپانیایی شامل استفاده از ماسک پزشکی، قرنطینه، رعایت بهداشت خوب، استفاده از ضد عفونی کننده‌ها و محدودیت تجمعات عمومی می‌شد.

در عکس، سربازان آمریکایی مبتلا به بیماری آنفلوانزا اسپانیایی بستری در یک بیمارستان صحرایی در کمپ فانستون دیده می‌شوند.

همه گیری اخیر بیماری کرونا اگرچه به واسطه ویروسی متفاوت شکل گرفت، اما ما را به روش‌هایی مشابه تحت تاثیر قرار داد.

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در چین

محل بستری و قرنطینه بیماران کرونایی در آمریکا

دیگر خبرها

  • مراجعه ۵۵۵ بیمار حادثه ترومایی به مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان استان فارس
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان تهرانی
  • ثبت ۲۱۰۰پرواز از آغاز سفرهای نوروزی در فرودگاه مهرآباد/جلوگیری از کم فروشی و گرانفروشی در نوروز
  • مراجعه ۱۰ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • افزون بر ۶ هزار بیمار به اورژانس مراکز درمانی شاهرود مراجعه کردند
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • خدمت رسانی به بیش از ۱۰ هزار بیمار در مراکز درمانی فارس
  • بیش از ۱۳۰۰۰ خدمت و مراقبت بهداشتی در تعطیلات نوروزی خراسان شمالی ارائه شد