Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید جواد حسینی در سی‌ودومین جلسه شورای سازمان آموزش و پرورش استثنایی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، با اشاره به اینکه سی سال از عمر سازمان آموزش و پرورش استثنایی می‌گذرد و امروز سی‌ودومین جلسه شورای سازمان در حال برگزاری است، گفت: در سازمان اصول حاکم بر تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه داریم که شامل؛ توسعه انسان مبنا، تفاوت‌های فردی، تطابق سازی آموزش تلفیقی و فراگیر توانمندسازی، توسعه فرصت آفرینی و در نهایت ایجاد عدالت و تعادل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه این سازمان دستاورد و مولود انقلاب اسلامی است و از سال١٣٧٠ تاسیس شده است، گفت: در عرصه‌های وقت گذاری مدیران و عالمان، خرج عواطف احساسی و عقلانی و هزینه‌های مالی دست‌ اندرکاران این سازمان پنج برابر دیگر کارکنان دولت تلاش می‌کنند.

حسینی با بیان اینکه این سازمان ١۵٢ هزار دانش آموز تحت پوشش دارد که دانش آموزان تحت پوشش ١٧برابر و طرح‌های تلفیقی۸۲برابر افزایش پیدا کرده است، گفت: ١۶٠٠مدرسه ویژه داریم و سرانه فضای آموزشی مدارس استثنایی١٠متر است در حالیکه سرانه استاندارد ٢٨متر است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به رویکرد چرخش‌های تحول آفرین در این سازمان گفت: توسعه مشارکت‌ها، اطلاعات سامانه‌ای، کیت‌های آموزشی چند رسانه‌ای، آموزش‌های تک مهارتی و چند مهارتی را در دستورکار قرار دادیم و از ایزوله سازی به سمت تلفیق پیش رفته‌ایم.

حسینی افزود: همواره طرح سنجش نوآموزان مورد تحسین جوامع جهانی بوده است و سال گذشته ٩٧،۶درصد نوآموزان تحت پوشش قرار گرفتند و در سال جاری به دنبال آن هستیم که به ٩٩ درصد پوشش دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه خدمات توانبخشی از دستاوردهای نوین سازمان بوده است و تاکنون در سازمان هزار عنوان کتاب مناسب سازی یا تالیف شده است، گفت: توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در دستور کار قرار داده‌‌ایم و در حال حاضر١۵٨رشته توسعه فنی و حرفه‌ای داریم .

به گزارش  مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه سه بسته تحولی شامل ٨ برنامه و٣۶ فعالیت طراحی کرده‌ایم،گفت: سه بسته شامل؛ مدرسه انطباقی، مداخلات به هنگام طلایی و توسعه مشارکت‌ها است که در مدرسه انطباقی پیگیر مناسب سازی مبتنی بر توانمند سازی معلمان و مدیران، ایجاد شبکه جامع آموزش دیجیتال و مشارکت در مناسب سازی مدارس هستیم.

حسینی با اشاره به بسته تحولی مداخلات به هنگام طلایی، اظهارکرد: تدوین و اجرای برنامه مداخله به هنگام تشخیص آموزشی، توانبخشی و حمایتی با کودکان با نیازهای ویژه در این بسته گنجانده شده است.

وی در پایان گفت: برخی از برنامه‌هایی که در سال۱۳۹۹پیگیر اجرای آن هستیم شامل؛ مناسب سازی یا تالیف ۱۲۸عنوان کتاب، افزایش۸ درصدی پوشش تحصیل پیش دبستان، راه اندازی ۱۶مرکز مشاوره و راهنمایی و‌ افزایش۶درصد طرح تلفیقی و سایر برنامه‌ها است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد دکتر ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه­های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی ـ تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری­های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه  فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده­ها از فعالیت­های دانشجویی، تحلیل فعالیت­های فرهنگی، زمینه­سازی برای کشف ضعف­ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه­سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه­بندی فرهنگی دانشگاه­ها، ارتباط با شبکه‌­های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص­‌ها، سامانه یکپارچه‌­ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌­ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش­‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت ­الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن هم­افزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد  تا از نظر فنی امکان تجمیع داده­‌های آموزش عالی و گزارش‌­گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری­‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • البرز آماده بزرگداشت هفته معلم است/ تقدیر از معلمان نمونه
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان