Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@10:36:07 GMT

ترامپ: به دنبال رسانه جدیدی می‌گردم

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۲۹۴۲

ترامپ: به دنبال رسانه جدیدی می‌گردم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا انتقاد هشدارآمیز مجری فاکس نیوز درباره مصرف هیدروکسی کلروکین به عنوان داروی پیشگیری یا درمان کرونا را تاب نیاورد و گفت: به دنبال یافتن جایگزینی برای تریبون محبوبش (شبکه خبری فاکس نیوز) است.

اخبار بین الملل​-ترامپ دوشنبه شب بعد از این که نیل کائوتو (Neil Cavuto) مجری فاکس نیوز با اشاره به اقدام رئیس جمهوری آمریکا در مصرف داروی هیدروکسی کلروکین برای مقابله با کرونا، به مردم درباره عواقب احتمالا مرگبار استفاده از این دارو به ویژه برای کسانی که بیماری زمینه‌ای خاص دارند هشدار داد، فاکس نیوز را بشدت مورد انتقاد قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اظهارات این مجری بعد از ادعای ترامپ مطرح شد که گفته بود داروی هیدروکسی کروکین را برای پیشگیری کووید-۱۹ مصرف می‌کند.

ترامپ در توئیتی نوشت: ما افرادی همچون راجر ایلزِ بزرگ، مدیرعامل فاکس نیوز را از دست دادیم. اکنون بیش از هر زمان دیگری افرادی را در این شبکه داریم که ضد ترامپ هستند. به دنبال رسانه جدیدی می‌گردم.

کائوتو اظهارات ترامپ درباره مصرف هیدروکسی کلروکین را «تکان دهنده» توصیف و به تحقیقات جدید اشاره کرد که نشان می‌دهد این دارو می‌تواند برای برخی از افراد خطرناک باشد.

این مجری پرسید: حقیقت ماجرا این است که وقتی رئیس جمهور گفت: چه چیزی را (با مصرف) این دارو از دست می‌دهید؟، طبق برخی از تحقیقات چیزی که جمعیت آسیب پذیر از دست می‌دهند، جان آن‌ها است.

شان کونلی پزشک ترامپ تایید کرده که ترامپ این دارو را مصرف کرده و به این نتیجه رسیده که «منافع احتمالی درمان با این دارو بیشتر از خطر‌های آن است.

ترامپ پیشتر نیز شبکه فاکس نیوز را به علت برنامه‌ها و تصمیمات پرسنلی آن مورد انتقاد قرار داده است.

رسانه‌ها از زمان روی کار امدن ترامپ هدف هجمه او به اتهام انتشار اخبار جعلی قرار داشته اند هر چند که خود ترامپ با صدور اطلاعات غلط یکی از کسانی است که در انتشار اخبار جعلی نقش دارد.

ترامپ که از تریبون خود انتظار دارد خبر‌هایی را که بر وفق مرادش است منتشر کنند پیشتر‌تر نظرسنجی فاکس نیوز درباره نامزد‌های انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری این کشور را که نشان می‌داد او از پنج نامزد دموکرات عقب افتاده است، مورد اعتراض قرار داد.         منبع:افکارنیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پارسی خبر رسانه فاکس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش

عطسه، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم‌ها و دیگر عوارض ناشی از آلرژی‌های بهار ممکن است این فصل را به کامتان تلخ کند و مانع از این شود که از سرسبزی و هوای مطبوع بهاری لذت کامل ببرید.

به گزارش خبرآنلاین، حساسیت به وضعیتی گفته می‌شود که سیستم ایمنی نسبت به یک ماده حساسیت‌زا یا «آلرژن» بیش از اندازه واکنش نشان دهد. در این شرایط بدن فرد دچار حساسیت فصلی به طور مداوم آنتی‌بادی‌هایی را تولید می‌کند که وارد سلول‌ها شده و باعث آزاد شدن هیستامین و سایر مواد شیمیایی می‌شوند. هیستامین موجب گشاد شدن رگ‌ها می‌شود و با ایجاد تورم در ناحیه بینی و چشم از وارد شدن آلرژی به بدن جلوگیری می‌کند.

اگر شما هم سابقه ابتلا به آلرژی‌های بهاری را دارید، برای تسکین حساسیت خود این ۵ روش را امتحان کنید:

۱. برای ساعات طولانی بیرون از منزل نمانید

بهار، فصل گرده‌افشانی گیاهان است و این ذرات دائماً در هوا آزاد هستند. هنگامی که در محیط باز هستید، با هر تنفس، بینی و ریه‌های خود را از این گرده‌ها پر می‌کنید؛ که همین مسئله می‌تواند باعث بروز یک واکنش آلرژیک شود. سعی کنید اگر کار ضروری ندارید، بیشتر در منزل بمانید یا حداقل ساعات بیرون ماندن از خانه را محدود کنید. ماندن در خانه روشی مؤثر برای پیشگیری از ایجاد حساسیت‌های بهاری است؛ به خصوص در روز‌های بادخیز و در ساعات اولیه صبح که میزان گرده‌های موجود در هوا در بالاترین سطح خود است.

بیرون از منزل از عینک استفاده کنید تا صدمات ناشی از این گرده‌ها را به حداقل برسانید. هم‌چنین استفاده از ماسک نیز به‌عنوان یک فیلتر مانع از ورود ذرات به دستگاه تنفسی شما می‌شود.

پزشکان توصیه می‌کنند در بدو ورود به خانه، همیشه دوش بگیرید، موهایتان را کامل بشویید و لباس‌هایتان را عوض کنید تا ذرات و غبار نشسته بر تن خود را از بین ببرید.

۲. دارو‌های ضدحساسیت مصرف کنید

آنتی‌هیستامین‌ها دارو‌هایی هستند که می‌توانند علائم حساسیت فصلی را کاهش دهند. «لوراتادین»، «سیتیریزین» و «فکسوفنادین» نمونه‌هایی از دارو‌هایی هستند که می‌توانید بدون نسخه از داروخانه تهیه کنید و با مصرف آن عطسه، خارش، آبریزش بینی و چشم را رفع کنید. هم‌چنین مصرف «سودافدرین» نیز گرفتگی بینی را کاهش می‌دهد.

در صورتی که مصرف دارو نتواند علائم آلرژی را تسکین دهد، پزشک ممکن است واکسن ضد آلرژی تجویز کند. این واکسن‌ها حاوی مقدار کمی گرده هستند و به بدن در ایجاد مقاومت در برابر آلرژن‌ها کمک می‌کنند.

۳. پیشگیری کنید

اگر سابقه طولانی در خصوص ابتلا به حساسیت‌های بهاری دارید، توصیه می‌شود حداقل یک هفته قبل از شروع فصل، پیش از اینکه چشم‌هایتان آبریزش پیدا کند و بی‌وقفه عطسه کنید، مصرف دارو را شروع کنید. به این ترتیب، اثر دارو در زمان عود حساسیت، در سیستم ایمنی بدن شما خواهد بود و به کاهش علائم کمک خواهد کرد.

۴. درمان‌های سنتی را دست‌کم نگیرید

درمان‌های طبیعی و سنتی به‌عنوان روش‌های ساده و در دسترس می‌توانند علائم آلرژیک را به حداقل برسانند. به طور مثال، نمک در طب سنتی به عنوان یک گندزدای قوی شناخته می‌شود. در صورت ابتلا به حساسیت فصلی، توصیه می‌شود روزانه دو مرتبه آب‌نمک رقیق قرقره کنید؛ تا گرد و غبار و ذرات حساسیت‌زا از دهان خارج شوند.

هم‌چنین برخی از دارو‌های گیاهی نیز به جلوگیری یا کاهش علائم آلرژی کمک می‌کنند. مثلاً استفاده از روغن بنفشه نیز حساسیت فصلی را تسکین می‌دهد. برای زدودن ذرات واردشده به بدن، می‌توانید روزانه دو قطره روغن بنفشه را داخل بینی بریزید یا روغن بنفشه را روی شقیقه‌ها بمالید و چند دقیقه ماساژ دهید. این کار در درمان عسطه‌های بی‌وقفه مفید است.

۵. این عادات سالم را اتخاذ کنید

در فصل بهار ترجیحاً پنجره‌ها را ببندید تا از ورود گرده‌ها به محیط داخل جلوگیری شود.

به جای پنکه که هوا را از بیرون به داخل می‌کشد، از کولر برای خنک کردن محیط استفاده کنید.

برای پیشگیری از گسترش و انتقال ذرات حساسیت‌زا، کفش‌های خود را پشت درب منزل در بیاورید تا آلرژن‌ها در محیط خانه انتشار پیدا نکنند.

لباس‌ها یا ملحفه‌ها را در هوای آزاد خشک نکنید، زیرا امکان جذب غبار و گرده گیاهان در الیاف آن‌ها وجود دارد.

هم‌چنین برای کاهش علائم و عوارض حساسیت‌های فصلی توصیه می‌شود سیگار نکشید، زیرا استعمال دخانیات می‌تواند علائم آلرژی را تشدید کند.

دیگر خبرها

  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • وقتی اسکای نیوز ناامید شد
  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • وعده گواردیولا: مجانی به بارسا برمی‌گردم!
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های محلی و بین‌المللی
  • مردم پنج دهه از صدای اسکویی خاطره دارند
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش