Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@05:02:04 GMT

تضمین سلامتی دانش آموزان برای حضور در امتحانات خرداد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۴۳۲۶

تضمین سلامتی دانش آموزان برای حضور در امتحانات خرداد

به گزارش خبرنگار مهر، آموزش و پرورش اعلام کرده است که با هماهنگی های صورت گرفته با ستاد ملی مبارزه با کرونا امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم از ۱۷ خردادماه آغاز می شود و امتحانات پایه نهم نیز به صورت مدرسه‌ای اما حضوری برگزار خواهد شد. این در حالی است که آزمون های سراسری که پیش از این قرار بود در خردادماه برگزار شد (آزمون دکترای سراسری و کارشناسی ارشد) از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا لغو شد و دلیل آن اولویت قرار داشتن سلامت داوطلبان مطرح شد، به اواخر تیر به بعد موکول شد و آزمون سراسری کارشناسی نیز به آخر مرداد موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینهمه در خردادماه خیلی کثیری از دانش آموزان باید برای امتحانات به حوزه های امتحانی بروند و ۱۰ امتحان را پشت سر بگذارند و این در حالی است که آموزش و پرورش برگزاری آزمون حضوری و یا غیرحضوری در سایر پایه های متوسطه را به شورای مدارس واگذار کرده است و در مقطع ابتدایی نیز معاون آموزش ابتدایی اعلام کرده است گرچه معلمان می توانند به صورت غیرحضوری از میزان یادگیری مهارت های خواندن و نوشتن و… دانش آموزان ابتدایی خصوصاً سال اول اطمینان حاصل کنند اما تاکید آنها بر این است هر دانش آموز به صورت حضوری برای یک ارزشیابی دقیق در مدرسه حاضر باشد.

در این میان هم خانواده ها نگران سلامت دانش آموزان هستند و هم دانش آموزان نگران این بخش و همچنین استرس امتحان دادن با ماسک و دستکش و… اما آموزش و پرورش معتقد است باید پرونده سال تحصیلی جاری بسته شود و برخی امتحانات نیاز است که به صورت حضوری برگزار شود گریزی از آن نیست.

پیش از این مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در گفتگو با مهر در پاسخ به این پرسش که پروتکل‌ها برای برگزاری آزمون‌ها و خصوصاً امتحانات نهایی چیست، اظهار کرد: با حضور مسئولان مرکز سنجش آموزش و پرورش در وزارت بهداشت جلسه‌ای داشتیم و شرایط را کامل تشریح کردیم. قرار است فاصله امتحانات اضافه شود و سال گذشته همه امتحانات در یک روز بود و امسال این فاصله رعایت می‌شود و همچنین هر صندلی داوطلب از هر طرف دو متر با دیگری فاصله خواهد داشت. حوزه‌های امتحانی نیز افزایش پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که الان سوال برخی از دانش آموزان این است که کنکورهای خرداد به تعویق افتاد آیا نمی‌شود امتحانات نهایی نیز به تعویق بی افتد، گفت: آنچه ما تا کنون پیش بینی کرده ایم با رعایت کامل پروتکل هاست و وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کردند امتحانات در خرداد برگزار می‌شود و مسئول برگزاری امتحانات نیز مرکز سنجش است اما ما به عنوان مجموعه‌ای که باید پروتکل‌ها را ابلاغ و بر آنها نظارت کنیم در آمادگی کامل هستیم.

خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش ی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار در خصوص اینکه چرا برای حضور داوطلبان کنکورهای ارشد و دکترا در خردادماه ستاد ملی مبارزه با کرونا مخالفت کرد اما برای امتحانات نهایی با وجود نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر این مخالفت وجود ندارد آیا آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات در خردادماه اصرار دارد، بیان کرد: قرار است امتحانات نهایی در خردادماه برگزار شود اما این به معنای آن نیست که ما اصرار داریم. مطمئن باشید که اگر با ستاد ملی مبارزه با کرونا در کشور هماهنگی نمی شد و آنها زمان امتحانات را تغییر می دادند، قطعاً به آن نگاه و تصمیمات احترام می گذاشتیم.

وی ادامه داد: اینکه ما بنا داریم ۱۷ خرداد امتحانات نهایی را برگزار کنیم به این دلیل است که از نگاه مسئولان متخصص هیچ چیز سلامتی بچه ها را به خطر نمی اندازد وگرنه سلامتی دانش آموزان برای ما یک اصل است.

ساکی با اشاره به اینکه هر زمان احساس شود لطمه‌ای به سلامت دانش آموزان می خورد می شود فکر دیگری کرد، بیان کرد: ما به خانواده ها این اطمینان را می دهیم که سلامتی بچه های آنها اصل و اساس تصمیمات ماست.

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه برخی از داوطلبان کنکور می گویند اینکه داوطلبان پایه دوازدهم فعلی قرار است از میزان کمتری از کتاب های پایه دوازدهم کنکور بدهند ولی آنها که سال های قبل دیپلم گرفته اند، از محتوای بیشتری کنکور می دهند، اجحاف در حق آنهاست اما از سوی دیگر دانش آموزان پایه دوازدهم هم این گلایه به جا را داشتند که باید امتحانات و کنکور از میزان دروسی که حضوری به آنها تدریس شده است، گرفته شود، نظر شما چیست، بیان کرد: به نظرم باید اینطور به ماجرا نگاه کرد که آنها که پایه دوازدهم فعلی هستند، حضورشان تا اسفندماه در مدارس بوده است و زمان کمتری به آنها تدریس حضوری شده و زمان کمتری برای درس خواندن داشته اند. کمتر کلاس رفته اند و تحت استرس بیشتری هم بوده اند. هم برای امتحانات نهایی هم کنکور و هم موضوع کرونا. این عین عدالت است که برای آنها حذفیاتی صورت بگیرد و بر اساس آنچه واقعاً به همه آنها در کلاس درس آموزش داده شده است، امتحان گرفته شود.

کد خبر 4928345 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش امتحانات نهایی شورای شهر تهران ویروس کرونا شهرداری تهران زلزله وزارت آموزش و پرورش شهر تهران قوه قضاییه محسن هاشمی کمیته امداد امام خمینی زلزله تهران شورای شهر محسن حاجی میرزایی شیوع کرونا نیروی انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا آموزش و پرورش امتحانات نهایی پایه دوازدهم دانش آموزان مرکز سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۴۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: شرکت در امتحانات شبه‌نهایی الزامی نیست اما به جهت آمادگی بیشتر برای امتحانات نهایی توصیه شد که دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در این امتحانات شرکت کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دانش‌‌آموزان دو پایه دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه 27 فروردین 1403 در امتحانات شبه‌نهایی شرکت کردند.

امتحانات شبه‌نهایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان با امتحانات نهایی برگزار می‌شود؛ نادر کریمی بیرانوند؛ مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با اشاره به اینکه از 27 فروردین تا 4 اردیبهشت امتحانات شبه‌نهایی برگزار می‌شود، گفت: با توجه به نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی سال گذشته، دو درس عمومی و دو درس اختصاصی برای برگزاری امتحانات شبه‌نهایی البته با توجه به رشته تحصیلی دانش‌آموزان انتخاب شده‌ است.

همچنین محمدمهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات شبه‌نهایی گفت: امیدواریم شرایطی که‌ در امتحانات شبه‌نهایی ایجاد شده است، زمینه‌ساز عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با امتحانات نهایی و از سوی دیگر کاهش استرس آنها شود.

وی افزود: سعی شده طراحی سوالات، فرایند برگزاری امتحانات، حضور مراقبان و کنترل‌های قبل از ورود به آزمون مانند شرایط امتحانات نهایی باشد.

کاظمی ادامه داد: امتحانات شبه‌نهایی که برنامه‌اش تحت عنوان طرح «سه نما» توسط معاونت آموزش متوسطه برگزار شد با هدف توجه به دروس لازم التوجه و شناخت نقاط ضعف آموزشی در فرآیندهای یاددهی و یادگیری، برنامه‌ریزی برای بهبود نقاط ضعف و آشنایی دانش‌آموزان با امتحانات نهایی به ویژه با رویکرد سوالات مفهومی و استاندارد است.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برای نخستین بار امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم برگزاری می‌شود به همین دلیل تمرکز امتحانات شبه‌نهایی بر پایه‌‌های دهم و یازدهم است که در 4 عنوان واحد درسی به صورت دو عنوان درس عمومی و دو عنوان درس اختصاصی انجام می‌شود.

کاظمی ادامه داد: به استان‌ها اعلام شده است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که محیط امتحانات شبه‌نهایی مشابه امتحانات نهایی باشد و دانش‌آموزان آمادگی بیشتری را در این رابطه داشته باشند چون این موضوع باعث کاهش استرس دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد می‌شود.

وی متذکر شد: تصحیح برگه‌های امتحانات شبه‌نهایی توسط معلمان دانش‌آموزان انجام می‌شود و امتحان در همان مدرسه محل تحصیل دانش‌آموز برگزار می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: شرکت در امتحانات شبه‌نهایی الزامی نیست اما به جهت آمادگی بیشتر برای امتحانات نهایی توصیه شد که دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در این امتحانات شرکت کنند، پس از تصحیح اوراق نقاط ضعف دانش‌آموزان مشخص می‌شود و رفع اشکالات می‌تواند توسط معلم و حتی دانش‌آموزان انجام شود.

وی افزود: طراحی سوالات امتحانات شبه‌نهایی از 90 درصد محتوای کتاب‌های درسی با رویکرد سوالات مفهومی و استاندارد به شیوه امتحانات نهایی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس می‌توانند «تک ماده» کنند
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی
  • دانش‌آموزان در ۴ درس امتحان نهایی می‌توانند تک ماده کنند
  • معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش: آزمون های شبه نهایی از ۹۰ درصد محتوای برنامه و کتاب درسی است
  • برگزاری امتحانات شبه‌نهایی برای کنترل استرس دانش‌آموزان