Web Analytics Made Easy - Statcounter

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا از تصمیم خود برای استفاده شخصی از داروی هیدروکسی کلروکین برای ایجاد مصونیت مضاعف در برابر ویروس کرونا دفاع کرد.

دونالد ترامپ گفت که هر شخصی خود می‌تواند تصمیم بگیرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا فاش کرد که از چند هفته قبل، استفاده از داروی هیدروکسی‌کلروکین را آغاز کرده است.

هیدروکسی‌کلروکین در اصل داروی بیماری مالاریا است که ترامپ از چندین هفته قبل استفاده از آن برای مقابله با ویروس کرونا را توصیه کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ گفت که به‌رغم منفی آزمایش کرونای وی، استفاده از این دارو را آغاز کرده است. این در حالی است که آژانس‌های بهداشتی دولت فدرال، نسبت به عوارض جانبی منفی جدی این دارو هشدار داده‌اند.

وی در این‌باره در جمع خبرنگاران گفت: «من این دارو را استفاده می‌کنم. تمام چیزی که می‌توانم به شما بگویم همین است. من احساس خوبی دارم».

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس مالاریا دولت دارو دارو دولت مالاریا ویروس داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی

حسین وطن‌پور، عضو اتاق بازرگانی ایران، درباره واردات دارو‌های خارجی به کشور اظهار داشت: درباره واردات دارو‌های خارجی تا حد قابل توجهی شبکه و سامانه «تیتک» جلوی قاچاق و تقلب را گرفته، اما نمی‌توان گفت اثر صد درصدی در جلوگیری از قاچاق را داشته و امکان دارد داروی خارجی همچنان از مسیر و شبکه‌های مسافری و مرزی وارد کشور شود. اگر در داروخانه‌ای هم داروی خارجی به فروش می‌رود کاملا فروش پنهانی است.

به گزارش ایلنا، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی ادامه داد: اگر مسیر و نحوه واردات داروی خارجی رصد نشود مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود چراکه نمی‌دانیم در چه شرایطی و در چه دمایی وارد کشور شده است. باید توجه داشت برخی از دارو‌ها باید در زنجیره سرد تامین شوند.

این عضو فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه حدود ۵ درصد دارو‌ها از مسیر قاچاق وارد بازار می‌شوند، گفت: البته قیمت این دارو‌ها بسیار بالا است و ارزبری زیادی دارند و مدام شاهد ورود داروی قاچاق هستیم و نمی‌توانیم از آن خلاص شویم چراکه هر روز در دنیا یک داروی جدید معرفی می‌شود و این دارو‌های جدید در مدت زمان طولانی وارد لیست دارویی کشورمان می‌شوند. پزشکان هم این دارو‌ها را برای بیماران تجویز می‌کنند و بیمار هم وقتی می‌بیند این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست درخواست تک نسخه‌ای می‌دهد و روند بوروکراتیک دارد تا بتواند دارو را دریافت کند.

وطن‌پور درباره نحوه فروش دارو‌های خارجی افزود: تبلیغات و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است و ظاهرا نظارتی هم بر روی خرید و فروش دارو در فضای مجازی ندارد و صفحات در پلت فرم‌هایی مانند اینستاگرام و سایت‌هایی به صورت علنی دارو می‌فروشند. متاسفانه برخی از این دارو‌ها هم تاریخ مصرف گذشته هستند که تاریخ انقضای آن‌ها را تغییر داده‌اند و تاریخ انقضای اغلب این دارو‌ها به صورت کاملا حرفه‌ای دستکاری شده است. همچنین برخی از محصولات هم در ایران پّر می‌کنند و با برند خارجی به مردم می‌فروشند.

وی تاکید کرد: این دارو‌ها و مکمل‌ها اغلب از طریق شوتی‌ها و بدون رعایت زنجیره سرد دارو وارد کشور می‌شوند. حال اینکه برخی از این دارو‌ها به شکل قرص هستند که مقاوم‌تر هستند، اما برخی دیگر از جمله دارو‌ها و مکمل‌ها و محصولات زیبایی به ویژه ویال‌های بوتاکس تاریخ دار هستند که متاسفانه منقضی می‌شوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به استفاده از بوتاکس‌های خارجی با توجه به نیاز این محصول به زنجیره سرد گفت: درباره بوتاکس در ایران تولید مشابه داریم و به محض تولید مشابه و تامین نیاز داخل از طریق تولیدات داخلی واردات به حداقل رسید. اما برند‌های خارجی بوتاکس تبلیغات قوی دارند و برخی از افراد هم تنها به دنبال برند‌های خارجی هستند و به همین دلیل این برند‌های خارجی به کشور نفوذ می‌کنند و در فضای مجازی هم به راحتی این محصولات به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: موارد و گزارش‌های متعدد داریم که مردم در استفاده از این برند‌های خارجی دچار مشکل شده‌اند و با تزریق این بوتاکس تمامی عضلات چشمی افراد فلج شده و شکایت‌های زیادی در این باره به دستمان رسیده‌است، باید توجه داشت برخی از این محصولات اثر فوری و آنی ندارند و در دراز مدت فرد متوجه عوارض آن می‌شود، در حالی که پول زیادی هم بابت آن پرداخت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کشف محموله دارو در زابل
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی