Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم جلب مشارکت دانشجویان در تحلیل و ارزیابی دستاوردهای دوران شیوع کرونا و به کارگیری و حفظ دستاوردها تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع «دانشگاه اجتماعی؛ مسائل امروز، افق فردا» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به اینکه این‌گونه نشست‌ها جزو دستاوردهای آموزش عالی به واسطه درگیری با بیماری شایع جهانی شناخته می‌شود، اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا به نوعی تبدیل به توفیق اجباری برای آموزش عالی کشور شد. امروز دیگر محدودیت‌های زمانی و مکانی برای برگزاری نشست با مدیران استانی برداشته شده و باید بتوانیم از این ظرفیت به وجود آمده مانند دیگر ظرفیت‌ها همچون آموزش مجازی در سطح دانشگاه، منطقه و کشور استفاده کنیم. خوشبختانه معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدامات قابل توجهی در ماه‌های اخیر در ارتباط با دستاوردهای آموزش عالی کشور در دوران شیوع کرونا انجام داده است.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه مشکلی در ارتباط نسل جوان با تکنولوژی‌های روز نداریم و جوانان به راحتی با این تکنولوزی‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، خاطرنشان کرد: مهم این است که در ارائه خدمات به جامعه مخاطب خود؛ یعنی دانشجویان، دقیق، سریع و باکیفیت لازم عمل کنیم. بایستی از ظرفیت دانشجوها، تشکل‌های فرهنگی و همکاران هیئت‌علمی استفاده کنیم.  کشور ما به خوبی توانسته است در زمینه کنترل شیوع بیماری اقدام کرده و آمار و اطلاعات منتشر شده آن نیز در این بخش آماری واقعی و شفاف بوده است.

هیچ نسخه واحدی برای بازگشایی دانشگاه‌ها قابل ارائه نیست

غلامی با اشاره به تصمیمات ستاد ملی کرونا برای بازگشایی دانشگاه‌ها، گفت: هیچ نسخه واحدی برای همه دانشگاه‌های کشور قابل ارائه نیست و تاریخ بازگشایی صرفاً تاریخ شروع ستادی محسوب می‌شود. تصمیم‌گیری در خصوص جزئیات، فواصل پذیرش و… بر عهده دانشگاه است تا توزیع جمعیت را مبتنی بر شیوه نامه‌های بهداشتی به خوبی کنترل و ساماندهی کنند.

وی افزود: دانشگاه‌ها باید به سوی حفظ نظم برقرار شده در دوران اخیر برای مسیر پیش روی محیط‌های دانشجویی باشند. در شرایط فعلی، نظم برقرار شده اجباری بوده و امیدواریم در آینده به انتخاب تبدیل شده و وارد عادات و رفتارهای ماندگار شود. اکنون زمان آن فرارسیده که برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات مناسب برای ترم و سال تحصیلی آتی انجام شود.

وضعیت کلی حجاب و عفاف محیط‌های دانشجویی مثبت ارزیابی می‌شود

به گفته وزیر علوم، موضوع حائز اهمیت دیگر در زمینه فضای فرهنگی دانشگاه‌ها مثل حجاب و عفاف است. مقام معظم رهبری در دیدار مجازی اخیر خود با دانشجویان تأکید مستقیم بر مسئله حجاب داشتند. با توجه به طیف سنی جوانان دانشجو، وضعیت کلی حجاب و عفاف محیط‌های دانشجویی مثبت ارزیابی می‌شود. معاونت فرهنگی و اجتماعی بایستی در زمینه نکات تاکید شده از سوی رهبر انقلاب توجه داشته باشند.

غلامی با تاکید بر اینکه فعالیت و کار با همراهی و ارتباط با جوانان با وجود برخی سختی‌ها بسیار لذت‌بخش است اظهار کرد: با گذر زمان مدیران فرهنگی و اجتماعی متوجه لذت کار کردن در ارتباط با جوانان می‌شوند. باید تلاش کنیم تا انرژی جوانان را حفظ کنیم و این انرژی نبایستی به گونه‌ای با سرکوب مواجه شود. وظیفه شما پرورش جوانان پرانرژی و با استعداد کشور برای ورود به جامعه است.

وی با بیان اینکه بایستی دستاوردهای این دوره را حفظ کرد و تداوم بخشید، افزود: نیاز داریم در زمینه‌های مختلفی، تحولات روز دنیا را رصد و با تغییرات صورت گرفته مثبت و مفید با جامعه ایرانی همراه کنیم. پیشنهاد پایانی من برای معاونت های فرهنگی و اجتماعی در سراسر کشور این است که دانشجویان را در جمع‌آوری و تحلیل نکات مختلف درباره ماه‌های اخیر دخیل کرده و از نقطه‌نظرات و منظرهای آنان در این زمینه استفاده کنید. نگذاریم دستاوردهای دوران کرونا تبدیل به خاطره دوران کرونا شود. تغییرات مثبت صورت گرفته در دانشگاه‌ها و محیط‌های دانشگاهی در این دوره را باید حفظ کرد و ادامه داد.

انتهای پیان/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزیر علوم منصور غلامی وضعیت حجاب محیط های دانشجویی فرهنگی و اجتماعی حجاب و عفاف دانشگاه ها آموزش عالی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها

ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان راهکارهایی به منظور تحقق شعار سال 1403 با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: ارائه تسهیلات مالی و فنی به کسب‌وکار‌ها و تولیدکنندگان محلی، می‌تواند به افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات منجر شود.

وی افزود: اطلاع‌رسانی به مردم درباره اهمیت افزایش تولید و نقش آن در رشد اقتصادی کشور می‌تواند باعث تحرک و مشارکت بیشتر آنها شود. تشویق مردم به راه‌اندازی کسب‌وکار‌های جدید و افزایش تولید محصولات و خدمات موجب افزایش تولید و اشتغال خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تشویق مردم به خرید محصولات تولید داخل و حمایت از تولیدات محلی می‌تواند به تقویت صنایع داخلی کمک کند. ایجاد شبکه‌های همکاری بین تولیدکنندگان، بازاریابان و دولت نیز باعث بهبود فرآیند‌های تولید و بازاریابی می‌شود. با اجرای این راهکار‌ها و افزایش مشارکت مردم در جهش تولید، می‌توان به توسعه اقتصادی کشور کمک کرد و رشد پایدار را تسریع بخشید.

نقش مؤثر دانشگاهیان در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید و ارائه راهکار‌های نوین

رحیمی با بیان اینکه دانشگاه‌ها و دانشجویان به عنوان بخش مهمی از جامعه، می‌توانند نقش مؤثری در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید ایفا کنند، عنوان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با ارائه آموزش‌های مرتبط با تولید و کارآفرینی، دانشجویان را برای شرکت در فعالیت‌های تولیدی آماده کرده و با انجام پژوهش‌های پیشرفته در زمینه‌های تولید و نوآوری، به افزایش تولید و بهبود فرآیند‌های تولید کمک کنند.

وی اضافه کرد: دانشگاه‌ها با برقراری ارتباط نزدیک با صنعت و بازار می‌توانند راهکار‌های نوینی برای افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات ارائه کرده و با ایجاد فضا‌های کارآفرینی و پشتیبانی از آغاز کارها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را به راه‌اندازی کسب و کار‌های جدید تشویق کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: دانشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های عملی و مهارت‌های کاربردی می‌توانند دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده کنند تا در تقویت صنایع تولیدی نقش داشته باشند.

دانشگاه‌ها به کسب‌وکار‌ها خدمات مشاوره ارائه کنند

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید با ارائه خدمات مشاوره به کسب‌وکار‌ها و تولیدکنندگان محلی، آنها را در بهبود فرآیند‌های تولید و بازاریابی یاری دهند، مطرح کرد: با استفاده از این ظرفیت‌ها و رسالت‌ها، دانشگاه‌ها و دانشجویان می‌توانند در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید و توسعه اقتصادی کشور نقش مؤثری ایفا کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسخگویی مسئولانی که در امورات فرهنگی درست عمل نکردند
  • بانوان چادری شاغل در ادارات تجلیل شوند
  • تاکیدفرماندار ارومیه بربرنامه های اجتماعی فرهنگی درصیانت ازحریم عفاف و حجاب
  • برنامه‌های اجتماعی و عمومی باید پیوست فرهنگی داشته باشد
  • امسال امورات فرهنگی از اولویتهای مسئولین شهر ارومیه خواهد بود
  • شهید هدایت الله طیب شهید شاخص دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی نمایشگاه عفاف‌ و حجاب در موزه زاهدان
  • ضرورت تشکیل اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان
  • وضعیت اخلاق مداری دانشجویان
  • مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها