Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@03:39:06 GMT

انتشار اوراق بهادار برای شرکت‌های دانش بنیان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۷۱۴۱

انتشار اوراق بهادار برای شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، علی وحدت در نشستی با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر ضرورت انتشار اوراق نوآوری به عنوان یکی از الگوهای موفق در بازار سرمایه با بیان اینکه صندوق نوآوری با ابزارهای مالی متنوع، قصد تامین مالی اکوسیستم نوآوری را دارد، ادامه داد: این صندوق در عرصه سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان، سرمایه‌گذاری مستقیم را متوقف کرده و از ابزارهای متنوع با بازیگران اصلی برای سرمایه‌گذاری استفاده می‌کند و یکی از بازیگران اکوسیستم نوآوری در کشور، صندوق‌های پژوهش و فناوری هستند که در کارگروهی به ریاست وزیر علوم و دبیری رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی مجوز فعالیت می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۹ صندوق جسورانه بورسی مجوز فعالیت گرفته‌اند که 4 عدد آنها تاکنون در هیچ طرحی سرمایه‌گذاری نکرده‌اند و مجموع عملکرد آنها زیر ۸۰ میلیون تومان بوده است، یادآور شد: صندوق علاوه بر حمایت های مالی آمادگی دارد در بخش کارشناسی نیز با بازار سرمایه همکاری‌های لازم را داشته باشد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از سازمان بورس خواست به حوزه شرکت‌های دانش بنیان نگاه خاص داشته باشد تا شرکت‌های بیشتری به سمت بازار سرمایه جذب شوند.

وی در ادامه یادآور شد: انتظار داریم که با همکاری سازمان بورس و صندوق نوآوری، فعالیت صندوق‌های جسورانه بورسی موثرتر از گذشته شود. صندوق نوآوری علاوه بر حمایت های مالی آمادگی دارد در بخش کارشناسی نیز با بازار سرمایه همکاری لازم را داشته باشد.

انتشار ارواق دانش‌بنیان‌ها

علی ناظمی، معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست، ضمن معرفی خدمات متنوع صندوق، بر ابزارهای سرمایه‌گذاری بیشتر تاکید کرد و گفت: ما در عرصه سرمایه‌گذاری تلاش کردیم تا سرمایه‌گذاران جدیدی به بازار بورس جذب شوند. بر این اساس عملکرد سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در سال ۹۸ نسبت به سال‌های قبل از آن رشد قابل توجهی داشته است.

وی بخشی از ماموریت‌های سرمایه‌گذاری صندوق را ورود مستقیم به عرصه سرمایه‌گذاری خطرپذیر، تسهیل ورود سایر بازیگران اکوسیستم فناوری و بهبود کیفیت سرمایه با رویکرد توسعه نهادهای حرفه‌ای عنوان کرد و افزود: برای ورود مستقیم صندوق و بازیگران به عرصه سرمایه‌گذاری به ابزارهای مختلفی نیاز داریم تا ضمن تامین نیاز استارت‌آپ‌ها و SMEها سرمایه پرریسک را در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم. در حال حاضر ۳۱ شرکت دانش بنیان در بازار سرمایه حضور دارند که با استفاده از ابزارهای مالی موفق می‌تواند موجب جذب بیشتر شرکت‌های اکوسیستم نوآوری به بازار سرمایه باشند.

معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری تلاش می کند با استفاده از ابزارهای موجود و ابزارهای جدیدی که در بستر بازار سرمایه طراحی و اجرا می‌شود بتواند شرکت‌های استارتاپی و دانش بنیان را تامین مالی و امکان ورود سایر سرمایه‌ها را به این بخش فراهم کند.

وی با بیان اینکه بر همین اساس برای ورود به بازار سرمایه‌گذاری از سه مدل استفاده می‌کنیم، توضیح داد: این 3 مدل شامل "هم‌سرمایه‌گذاری"، "مشارکت در تشکیل صندوق‌های جسورانه و خصوصی VC "و "مشارکت در ایجاد صندوق‌های پژوهش و فناوری" در استان‌های مختلف کشور است. با فعال کردن صندوق‌های جسورانه بورسی، همکاری خود را برای تامین مالی اکوسیستم فناوری افزایش می‌دهیم. به همین دلیل صندوق نوآوری در صندوق‌های جسورانه بورسی مشارکت می‌کند تا با سرمایه 4 برابری، محرک بازار و تامین مالی سرمایه‌گذاری باشیم.

ناظمی به تعامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بازار سرمایه برای یافتن راهکار تسهیل جذب منابع این بازار برای توسعه اکوسیستم فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: در همکاری با بازار سرمایه و فرابورس دو موضوع برای تسهیل جذب منابع بازار سرمایه در حال پیگیری است که به زودی عملیاتی می‌شود که شامل انتشار اوراق بورسی برای شرکت‌های دانش بنیان با هدف کمک به شرکت‌هایی است که نیازمند جذب منابع مالی بیشتر هستند. موضوع بعدی مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری است که از اوراق فروش تبعی استفاده خواهیم کرد تا ریسک سرمایه‌گذاری در بخش VC را کاهش داده و جذابیت ایجاد کند. همچنین بیمه سرمایه‌گذاری یکی از ابزارهای صندوق نوآوری برای جذب سرمایه به حوزه دانش بنیان است؛ با بیمه مرکزی نیز به توافقات لازم در این زمینه رسیده‌ایم.

ایجاد تابلو جدید شرکت‌های دانش بنیان

حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این نشست بر رکن ضامن بودن صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد و گفت: برای عملیاتی شدن مدل‌های پیشنهادی صندوق نوآوری آماده همکاری هستیم. بر این اساس می‌توان موارد درخواستی را مورد به مورد اجرایی کنیم و در صورت بروز مشکل، چالش‌های پیش‌رو را حل کرد. به همین منظور مدل‌های پیشنهادی را بررسی می‌کنیم و اگر قرار به تسهیل‌گری یا ایجاد تغییر در امور باشد همکاری می‌کنیم تا ورود شرکت‌های دانش بنیان به بورس تسهیل شود.

قالیباف با بیان اینکه شرکت‌های مشاور در بازار سرمایه می‌توانند در ارایه مشاوره به شرکت‌های استارتاپی و دانش‌بنیان در بورس راهکار ارائه کنند، یادآور شد: آمادگی همکاری برای ایجاد تابلوی جدید برای شرکت های استارتاپی و متناسب سازی شرایط پذیرش با ویژگی‌های شرکت‌های نواور را داریم.

وی در ادامه با اشاره به یک نمونه موفق در سازمان بورس بر اساس خلاقیت‌های شرکت‌های مشاور در بازار سرمایه، خاطرنشان کرد: شرکت‌های مشاور در بازار سرمایه می‌توانند در ارائه مدل‌های خلاقانه برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس راهکار ارائه دهند.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان سازمان بورس صندوق نوآوری و شکوفایی انتشار اوراق بهادار بازار مالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان سازمان بورس صندوق نوآوری و شکوفایی انتشار اوراق بهادار بازار مالی صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری صندوق عرصه سرمایه گذاری صندوق های جسورانه بازار سرمایه بازار سرمایه جسورانه بورسی انتشار اوراق اوراق بهادار سازمان بورس تامین مالی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه مدیریت مصرف انرژی، جمع آوری داده‌های مصرف از مشترکان به صورت برخط و هوشمند است به طوری که تجمیع داده‌های مصرف به شکل جامع و در لحظه، امکان تحلیل، ارزیابی و مدیریت را فراهم کند.

محصول دانش‌بنیان «کیت قرائت از راه دور کنتور آب و گاز» محصول هوشمند شرکت دانش بنیان فناوری نانو هوشمند یوشیتا است که ضمن اعلام میزان گاز مصرفی مشترکان، زمینه را برای تحلیل دقیق داده‌های مصرف، شناسایی هدررفت و نقاط اوج مصرف، گام های بعدی را برای بهینه‌سازی انرژی مصرف در ابعاد گسترده بردارند.

مجید محمدی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان یوشیتا در این باره توضیح داد: با طراحی و تولید کیت‌های قرائت از راه دور کنتورهای مصرفی، به این دغدغه پاسخی هوشمندانه و فناورانه داده‌اند و با پیاده سازی این محصول در حوزه مصرف گاز، زمینه را برای صرفه‌جویی و بهینه سازی مصرف فراهم کرده‌اند. محمدی، یکی از مزایای کیت قرائت از راه دور کنتور گاز دیافراگمی،عدم نیاز به تعویض کنتور دانست و افزود: کیت های تولید شده بر روی کنتورهای موجود نصب شده و اطلاعات کنتور را به مرکز کنترل و بر روی نرم افزار اسکادای تولیدی شرکت ارسال می نماید.

وی با اشاره به تولید و تجاری سازی کیت قرائت از راه دور کنتورهای دیافراگمی گاز به عنوان یکی از دستاوردهای این شرکت دانش‌بنیان گفت: کیت قرائت از راه دور با قیمتی در حدود یک دوم قیمت رقبای خارجی در کشور عرضه می شود و ضمن افزایش سرعت در فرآیند قرائت مصرف، زمینه را برای تحلیل داده‌ها و کمک به بهینه‌سازی مصرف گاز در ابعاد کلان فراهم می‌کند.

این فعال فناور، درباره مزایای این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: استفاده از الگوریتم‌های روزآمد و پیشرفته در قرائت و تحلیل داده‌ها، امکان به روزرسانی، پشتیبانی و قابلیت ارتقا را می‌توان از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول دانستو همچنین ‌کیت قرائت از راه دور این شرکت در حدود ۲۱۸ دلار میباشد بوده که مشابه چینی آن حدود ۴۵۰ دلار است.

محمدی، درباره اشتغال ایجاد شده به واسطه فعالیت و تولیدات این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت ۱۵ نیروی جوان و تحصیلکرده دکتری و فوق لیسانس در بخش تحقیق و توسعه در اختیار داشته و ۲۸ نفر در حوزه تولید مسغول به کار هستند.

وی با اشاره به نیاز جدی در حوزه هوشمندسازی کنتورها و مدیریت هوشمند مصرف گفت: در حوزه کنتور گاز و هوشمند سازی این کنتورها، حدود ۲۴ میلیون مشترک گاز در کشور وجود دارد که این کنتورها بایستی هوشمند شوند. همچنین در حوزه آب ۲۷ میلیون مشترک در کشور وجود دارد. همچنین با توجه به فعالیت ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی در ایران هوشمندسازی اندازه گیری مصرف این مجموعه ها هم در مدیریت مصرف آب کشور ضروری است.

کد خبر 6079552 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • گلایه رئیس سازمان بورس از سود بانکی ۳۰ درصدی؛ مردم به سمت سهام نمی‌آیند!
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • ۲۰۰ شرکت در راه بازار سهام
  • افتتاح دو شرکت جدید دانش‌بنیان
  • تغییر در ترکیب هیئت پذیرش شرکت‌های استارت‌آپی/پذیرش دانش‌بنیان‌ها در حوزه های مختلف
  • ساختمان تاریخی بورس اوراق بهادار دانمارک طعمه حریق شد
  • دانش‌ بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است
  • فروش دیجی‌کالا به همراه اول در ایستگاه پایانی؛ آیا باید نگران بود؟
  • فروش دیجی‌کالا به همراه اول در ایستگاه پایانی / آیا باید نگران بود؟
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد