Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کاظمی نسب روز چهار شنبه درحاشیه بازدید از روند ساخت طرح یادشده در محدوده ابرکوه به ایرنا ، افزود: با توجه به وجود معادن متعدد در منطقه با افتتاح آن سالانه هفت میلیون تن بار نیز در این مسیر جا به جا می شود.

وی اظهار کرد: برای تکمیل طرح  ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد که در سفر سال گذشته رییس جمهوری به یزد، ۴۵۰ میلیارد تومان آن تامین شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی نسب خاطرنشان کرد: این طرح هم اکنون از سوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در دست ساخت است ،  امید می رود با تامین اعتبار کامل تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری برسد .

وی افزود: برای تکمیل طرح ،مسوولان استان به صورت ویژه درحال پیگیری موضوع هستند .

فرماندار ابرکوه با بیان اینکه در مسیر ریلی یزد – اقلید ساخت ایستگاه مهریز نیز به اتمام رسید، خاطرنشان کرد:  بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده، ایستگاهی در روستای مریم آباد ابرکوه برای ارائه خدمات به مسافران ساخته می شود.

کاظمی نسب یادآور شد: از سوی قرارگاه خاتم الانبیا تمامی کارگاه‌های زیرسازی با افزایش نیروی کار و ماشین‌آلات به صورت شبانه‌روزی فعال است.

وی تصریح کرد: از سمت اقلید فارس یک کیلومتر و از سمت یزد هم ۱۲۳ کیلومتر این مسیر ریل گذاری شده است .

طول مسیر یادشده ۲۷۱ کیلومتر است که با افتتاح راهن یزد- اقلید تحول چشمگیری در توسعه اقتصادی شهرستان و حمل و نقل منطقه ایجاد می شود .

این طرح دارای ۱۱ تقاطع و پل بزرگ است که تاکنون ۱۶۰ میلیون مترمکعب بتن ریزی شده و از مجموع سه میلیون مترمکعب خاکبرداری و هشت میلیون مترمکعب زیرسازی، ۹۰ درصد آن انجام شده است .

عملیات  اجرایی  طرح یادشده در سال ۱۳۹۰ شروع شد.

حدود هزار کیلومتر خط‌آهن شامل هفت درصد مجموع خطوط ریلی کشور در استان یزد قرار دارد و بیش از ۳۰ درصد عملیات معادل چهار برابر بازدهی و بهره‌وری این بخش به نسبت دیگر نواحی کشور مربوط به این منطقه است.
در هر شبانه‌روز ۱۲۰ رام قطار از این محدوده تردد می‌کند که ۳۰ مورد آن مسافربری است.
راه‌آهن یزد با سهم حدود ۴۰ درصد حمل‌ و نقل بار ایران در ۱۸ سال گذشته در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.
بیش از ۸۰ درصد موادمعدنی و افزون بر ۷۰ درصد بارهای ترانزیتی کشور از این استان جا به جا می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها ابرکوه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اداره کل راه آهن یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابرکوه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اداره کل راه آهن یزد ابرکوه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اداره کل راه آهن یزد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها از ۷ درصد ذخایر معدنی کشور بهره‌برداری می‌کنیم

موثقی نیا در مورد وعیت ذخایر معدنی گفت: کل ذخایر معدنی جهان، حدود ۲۴۰ میلیارد تن است. سهم ایران از این میزان حدود ۲۴ میلیارد تن اعلام شده که عدد بسیار بزرگی است. مهترین خط ذخایر معدنی جهان هیمالیا و آلپ است و کمتر از ۱۲ درصد به طول ۱۵ هزار کیلومتر در کشور ما قرار دارد. همچنین ذخایر سنگ آهن و مس دو ذخیره مهم در جهان هستند که در ایران ذخایر سنگ آهن ایران حدود ۱.۷ درصد کل ذخایر جهان است و در رتبه ۷ جهان قرار داریم. در ذخایر مس وضعیت بهتری داریم و بالغ بر ۶ درصد ذخایر جهان در ایران و در رتبه پنجم جهان قرار داریم.

او افزود: آنچه که وظایف ما را سخت‌تر می‌کند این است که ما باید می‌توانستیم این ذخایر را در صنایع پایین دست به محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر تبدیل می‌کردیم. در این زمینه رتبه‌های پایینی در دنیا داریم. در زنجیره اهن رتبه ۲۴ را در دنیا داریم. در زنجیره مرتبط با مس هم رتبه ۳۵ را داریم. موضوع جهش تولید در حوزه معدن و صنایع معدنی به معنای واقعی قابل اجراست.
این مقام مسئول افزود: سهم صنایع معدنی در تولید ناخالص داخلی کشور، کمتر از ۷ درصد است. در صورتی که با ذخایری که داریم حتما می‌توانیم در اقتصاد کشور سهم داشته باشیم و در ساماندهی اقتصاد کمک کنیم. در کل کشور از ۱۵ هزار کیلومتری گفته شد تنها حدود ۷ درصد آن اکتشاف شده است که نیازمند تلاش مضاعف هستیم. به عنوان مهمترین عامل در جهش تولید معادن در ابتدا باید شرکت‌های دانش بنیان را برای دستیابی به فناوری‌های جدید فعالتر از گذشته به کار بگیریم.

او گفت: به دلیل گستردگی کشور به طور کامل نمی‌توانیم این پهنه ذخایر معدنی را فعال کنیم. بدون کمک مردم و همراهی بخش خصوصی به اهداف کمی برنامه‌ها نخواهیم رسید. در برنامه هفتم رشد کمی که برای معدن دیده شده ۱۳ درصد است، رقمی که در طول برنامه‌های ۵ ساله به طور میانگین ۳.۵ تا ۴ درصد بوده است. این میزان رشد سخت، اما دور از دسترس نیست. مهمترین کار در مردمی سازی معادن، جذب سرمایه‌های مادی و دانشی مردم است. با هدف مردمی سازی صندوق ضمانت معدن کاری ایجاد شد که ریسک در معادن کوچک پوشش داده شود. سال گذشته ۴ هزار میلیارد تومان برای ۵۴ مورد معدن کاری ضمانت انجام شد. برنامه دارین این میزان به ۱۱ هزار میلیارد تومان در سال جدید افزایش پیدا کند. از کار‌های مهم برای مردمی سازی، مقررات زدایی است. قوانین و مقررات را باید تطبیق دهیم تا جهش رخ دهد.

موثقی نیا ادامه داد: در حوزه اکتشاف هم از ظرفیت‌های خصوصی استفاده و استقبال می‌کنیم و تلاش می‌کنیم تسهیلاتی در بخش مقررات ایجاد کنیم که شاهد باشیم شرکت‌های اکتشافی ما تا سال آینده چند برابر شده باشد.

او در خصوص پروژه خط انتقال آب خلیج فارس گفت: برای توسعه معادن، نیاز به تکمیل زیرساخت داریم. در حوزه مربوط به معدن زیرساخت آب و برق را مشغول هستیم و در حال حاضر چند خط انتقال آب از دریا را داریم که یکی از آنها انتقال از خلیج فارس است. خط اول آن احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است. خط دوم نیز امسال اجرایی خواهد شد که پیشبینی ۳ ساله برای این پروژه داریم. پروژه انتقال آب از دریای عمان هم داریم که تا پایان امسال به زاهدان می‌رسد.

موثقی نیا افزود: برای برق هم یک برنامه ۱۵ هزار مگاواتی داریم که شامل ۱۰ هزار مگاوات حرارتی و ۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و بادی است. ۱۷۰۰ مگاوات از این برنامه احداث شده و تا پایان ۱۴۰۳ به ۳۵۰۰ مگاوات خواهد رسید و تا پایان دولت به ۱۰ هزار مگاوات خواهد رسید. با این موارد، ۲۰ تا ۲۵ درصد مصرف صنعت پوشش داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • جابه‌جایی بیش از ۸۹هزار مسافر توسط ناوگان عمومی خراسان جنوبی
  • بهره برداری از ۶ داشبورد و سامانه در مسیر شفافیت
  • به زودی، بهره برداری از قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین+ فیلم
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شهرکرد
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی
  • افزایش ۱۵ درصدی تعداد مسافر در راه آهن شمال غرب
  • تنها از ۷ درصد ذخایر معدنی کشور بهره‌برداری می‌کنیم
  • رکورد جابه‌جایی مسافر توسط راه‌آهن شکسته شد