Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزان بارش‌های کشور درسال آبی جاری (مهرماه۹۸۹) تا سی اردیبهشت ماه به ۳۰۳.۵ میلیمتر رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال هفت درصد کاهش نشان می‌دهد.

 

پارسال از ابتدای مهرماه ۹۷ تا ۳۰ اردیبهشت ۹۸ میزان بارش‌ها ۳۲۴.۶ میلیمتر بود که مقایسه این سال با بارش‌های امسال کاهش بارش‌ها را نشان می‌دهد.

میزان بارش‌های امسال کشور در مقایسه با متوسط دوره درازمدت ۵۱ ساله ( با بارش ۲۳۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیمتر) رشدی ۳۱درصدی دارد و در مقایسه با بارش‌های ۱۱ ساله اخیر (۲۱۵.۳ میلیمتر) نیز رشد ۴۱ درصدی دارد.

بارش‌ها در حوضه آبریز دریای خزر، از ابتدای مهرماه ۹۸ تا ۳۰ اردیبهشت به ۴۲۱.۳ میلیمتر رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۴۹۷.۲ میلیمتر بارندگی رخ داده بوده با کاهش همراه است.

حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان هم در این دوره زمانی ۴۴۰.۳ میلیمتر بارندگی دارد؛ در حالی که پارسال و در همین بازه زمانی ۵۲۹.۷ میلیمتر بارندگی داشته که ‌کاهش بارندگی‌ها در این حوضه آبریز را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه در سال آبی جاری و تا ۳۰ اردیبهشت ۳۴۱ میلیمتر است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۴۷۵.۷ میلیمتر بوده کاهش بارش دارد.

وضعیت بارش‌ها در مابقی حوضه‌های آبریز ۶ گانه در مقایسه با سال آبی پارسال با رشد همراه است به گونه ای که در حوضه آبریز فلات مرکزی از ابتدای مهرماه ۹۸ تا ۳۰ اردیبهشت ۲۲۶.۴ میلیمتر بارندگی اتفاق افتاده درحالی که پارسال ۲۰۳.۲ میلیمتر بارندگی داشت.

میزان بارش‌ها در حوضه آبریز مرزی شرق در سال آبی جاری یکی از کم نظیر ترین وضعیت بارش در سال‌های اخیر است به طوری که از ابتدای این سال آبی تا ۳۰اردیبهشت ۱۴۶.۳ میلیمتر در آن بارندگی رخ داده در حالی که پارسال و در همین مدت ۱۰۶.۶ میلیمتر بارندگی داشته که نشان از رشد خوب بارش در این حوضه کم بارش به حساب می‌آید.

حوضه آبریز قره قوم هم تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۲۸۶.۵ میلیمتر بارندگی به خود دیده که پارسال میزان بارش های آن به ۲۷۱.۱ میلیمتر بالغ شده و رشد بارش ها را در این حوضه نشان می دهد.

 

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیمتر بارندگی میزان بارش تا ۳۰ اردیبهشت حوضه آبریز میزان بارش ها سال آبی جاری نشان می دهد بارش ها ۳ میلیمتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲

تین نیوز

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان اعلام کرد:‌ تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون ۳۶۵ هزار و ۷۷۱ نفر به ثبت رسیده است که در مقایسه با سال پیش از آن، ۳۶ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تین نیوز  به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، غلامرضا کرمی، معاون حمل‌ونقل این اداره کل عنوان کرد: با بررسی جابه‌جایی مسافر طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص می‌شود که میزان جابه‌جایی مسافر در سال ۱۴۰۲ به تعداد یک میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۷۱ نفر با ۲۰۲ هزار و ۷۲۶ سفر توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان به مناطق مختلف کشور جابه‌جا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۳۶ درصدی روبرو بوده است.

این مسئول ادامه داد: تعداد ناوگان اتوبوسی ۱۲۹، مینی‌بوس۴۵۲ و سواری ۵۱۵ و وی آی پی ۸۵ دستگاه است.

به گفته وی، یک هزار و ۵۰۶ راننده کار جابه‌جایی مسافران را در استان انجام می‌دهند که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ رشد ۴.۶ درصدی داشته است.

رشد ۱۳ درصدی حمل بار

حسن محمدی، رئیس اداره کالای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان نیز عنوان کرد: بار حمل شده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۱۸۴۳ هزار تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۰۵۱۸ هزار تن) حدود ۱۳ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی، بیشترین میزان حمل بار به مقصد استان‌های خوزستان، تهران و قزوین و کمترین آن مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و لرستان بوده است.

همچنین از میزان ۱۱۸۴۳ هزار تن کالای جابه‌جا شده، ۵۱۷۰ هزار تن محمولات معدنی و ساختمانی (۴۳ درصد)، ۲۴۲۸ هزار تن محمولات فلزی (۲۰درصد)، ۹۹۰ هزار تن مواد شیمیایی (۸درصد) و ۹۴۹ هزار تن محصولات کشاورزی (۸درصد) است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۱۰ درصدی بارندگی در استان همدان
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
  • بارش‌های جنوب کشور در تابستان هم ادامه خواهد داشت
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالیانه خارج شد
  • پربارش‌ترین استان‌ها در هفته جاری
  • اعلام پربارش‌ترین استان‌ها در هفته جاری
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالانه خارج شد
  • گلستان، مازندران و یزد پر بارش ترین استان ها در هفته جاری
  • ۱۱ استان کشور همچنان درگیر کاهش بارش