Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@05:12:30 GMT

روند شیوع کرونا در نهاوند خطرناک نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۰۱۹۵

روند شیوع کرونا در نهاوند خطرناک نیست

ایسنا/همدان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان اعلام کرد: نهاوند در روند خطرناک شیوع کروناویروس قرار ندارد و تمامی بستری ها موارد مثبت کرونا نیستند و در حال حاضر در این شهرستان روند افزایشی مبتلایان را شاهد نیستیم.

دکتر منوچهر کرمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت شیوع کرونا در شهرستان های استان براساس شاخص میزان بروز به ازای هر صد هزار نفر بیان کرد: در اسدآباد ۵۹ نفر، بهار ۸۰ نفر، تویسرکان ۴۶ نفر، رزن ۴۴ نفر، کبودراهنگ ۶۱ نفر، ملایر ۳۹ نفر، نهاوند ۷۱ نفر، فامنین ۱۱ نفر و همدان ۶۰ نفر مبتلا به کروناویروس داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام بهبودی ۹۶۶ نفر از مبتلایان به کرونا، ترخیص ۸۱۵ نفر، فوت ۹۹ نفر و تحت درمان بودن ۵۲ نفر، بر مفید بودن استفاده از دستکش تأکید و اظهار کرد: به طور کلی استفاده از دستکش مفید است و نکته حائز اهمیت در استفاده افراد در زمان و مکان مناسب بوده و در صورت ارتباط دائمی با دیگران مثلاً در رستوران، استفاده از دستکش علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، در زمینه جلوگیری از شیوع کرونا ضروری و الزامی است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ادامه داد: در استفاده از ماسک و دستکش دو نکته وجود دارد؛ نخست محافظت از خویش، دیگر حفاظت از دیگران به طوریکه استفاده از دستکش در زمانی که اجسام مختلف لمس می شود، کاملاً ضروری است.

وی یادآور شد: در صورت آلودگی، دستکش ها باید تعویض شوند و در مجموع مسئله تعویض باید در فواصل کوتاه انجام پذیرد و باید دقت کافی به عمل آید که هیچ تماسی با دست بر قرار نشود و پس از آن در کیسه زباله انداخته و دفع شود.

کرمی درباره استفاده کارمندان و کادر درمانی از وسایل حفاظتی گفت: بیمارستان ها به صورت دائم قبل از شیوع کروناویروس و در حال حاضر موظف به استفاده از دستکش هستند و بنابر قانون احتیاط همه جانبه در حوزه پزشکی و بهداشتی فرض بر آن است که بیمار مراجعه کننده دارای تمامی بیماری هاست به همین علت دستکش و روپوش موجود بوده و توزیع می شود.

وی در پایان بیان کرد: مادامی که ارتباط با بیماران وجود دارد هیچ یک از مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها محدودیت استفاده از دستکش ندارند و حتی بخش های خاص اداری که در معرض خطر هستند هم دسترسی به دستکش و مواد ضدعفونی کننده را دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دستکش استفاده از دستکش شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در مازندران معدوم شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی صبح دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی نظیر رستوران‌ها، کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، سردخانه‌ها، قصابی، مرغ فروشی، ماهی سراها، مراکز بسته بندی گوشت، مراکز عرضه و … برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴ اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و ۸۴ اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند گفت: در این بین ۴۲ اکیپ به صورت ثابت و ۴۲ اکیپ به صورت سیار با انجام ۹۲۰۶ بازدیدهای سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان به صورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای ۳۷۱ مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدیدها بیش از ۳ هزار کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود لیبل و هویت محصول، تاریخ منقضی شده و … ضبط و بیش از ۲ هزار ۷۰۰ کیلوگرم آن با دستور مقام قضائی و یا با اعلام رضایت عرضه کننده معدوم گردید.

وی همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان گفت: با حضور شبانه روزی کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های سراسر استان در این مدت بر فرآیند کشتار بیش از ۱۱ میلیون ۱۴۰ هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از ۱۵۵ هزار کیلو گرم معدوم گردید.

آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود ۳۴ هزار دام در کشتارگاه‌ها اشاره کرد که حاصل آن ۱ میلیون ۳۱۵ هزار کیلو گرم گوشت استحصال شد که سه هزار و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت به دلیل نظارت‌های پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.

وی با تاکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول سال از هم استانیها و مسافران عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ و در شهرستانها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

کد خبر 6078655

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز
  • ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ۳۴۰۰ مورد حیوان گزیدگی در کردستان
  • کشف ۱۴۶ کیسه آرد قاچاق در نهاوند
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • خدمات بهداشتی به ۳۴۳۶ مورد حیوان گزیدگی در کردستان ارائه شد
  • شیوع عارضه خشکیدگی برگ درختان در نخیلات شهرستان تنگستان
  • یک‌هزار کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی غیرقابل مصرف در قم کشف شد
  • ۱۶۰ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در مازندران معدوم شد
  • شناسایی بیماران مبتلا به تب‌مالت در این استان
  • استفاده از گوشی در سرویس بهداشتی خطرناک است!