Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@23:04:18 GMT

افتتاح خط تولید آنژیوکت در کارخانه هلال احمر

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۲۳۳۶

افتتاح خط تولید آنژیوکت در کارخانه هلال احمر

به گزارش خبرگزاری مهر، کریم همتی امروز از شرکت تجهیزات پزشکی وابسته به جمعیت هلال احمر بازدید و خط تولید شیلد، ماسک سه لایه را افتتاح و خط تولید آنژیوکت را مجدداً راه اندازی کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر در این بازدید گفت: کارخانه‌های سها یک و سها دو از کارخانه‌های قدیمی در تولید محصولات بهداشتی و دارویی است و امروز از کارخانه‌های سها یک و دو بازدید کردم که خوشبختانه شرایط خوبی در هر ۲ کارخانه حاکم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره خودکفایی در تولید محصولات محافظت شخصی، افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا می‌توانم امروز اعلام کنم که ما در تولید محصولات حفاظت شخصی به خودکفایی رسیدیم یعنی اگر با پیک مجدد ابتلا به کرونا در پاییز مواجه شویم، مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. کارخانه‌های زیر مجموعه هلال احمر قابلیت تامین ۷ میلیون ماسک در سال را دارد و در حال حاضر به صورت روزانه بیش از ۵۰ هزار ماسک سه لایه با بهترین کیفیت در کارخانه‌های زیرمجموعه هلال احمر تولید می‌شود.

رئیس جمعیت هلال احمر اظهار داشت: این جمعیت اولین دستگاه تولید کننده ماسک در کشور است که موفق به اخذ مجوز صادرات این محصول از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است. اگر بازار داخلی اشباع شود، می‌توانیم ماسک‌های تولید شده را صادر کنیم.

وی با تاکید بر افتتاح خط تولید آنژیوکت، افزود: خط تولید آزمایشی آنژیوکت که سال ۱۳۹۴ متوقف شده بود امروز ۳۱ اردیبهشت ماه رسماً فعالیت مجدد خود را آغاز کرد و در این خط سالانه بیش از ۷ میلیون آنژیوکت در سایزهای مختلف تولید می‌شود که گامی بلند در جهت دستیابی به خودکفایی است.

همتی با اشاره به تولید محلول ضدعفونی کننده در کارخانه‌های زیر مجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: بیش از یک میلیون لیتر محلول ضد عفونی کننده با بالاترین کیفیت در سال تولید می‌کنیم.

تولید انحصاری ست‌های تالاسمی و صافی دیالیز در هلال احمر

همتی درباره تولید ست‌های تالاسمی به صورت انبوه از سوی کارخانه‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر، گفت: جمعیت هلال احمر می‌تواند ۵۰ درصد ست‌های تالاسمی و صافی‌های دیالیز را با تولید انبوه به صورت انحصاری تامین کند.

وی تولید صافی دیالیز را یکی از محصولات استراتژیک هلال احمر در کنار تولید سایر محصولات دانست و تاکید کرد: همه قسمت‌های صافی‌های دیالیز به جز هالوفایبرها در داخل کشور تولید می‌شود. با توجه به نیاز ۴.۵ میلیونی این محصولات در سال، ما دنبال این هستیم تا تولید بیش از ۵۰ درصد از این محصولات را به جمعیت هلال احمر اختصاص دهیم.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰ نوع محصول با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ میلیون در سال در کارخانه‌های زیرمجموعه هلال احمر تولید می‌شود و این جمعیت در کنار سایر دستگاه‌ها وظیفه ذاتی خود می‌داند که از سلامت مردم محافظت کند.

وی درباره تولید شیلدهای محافظتی، گفت: ۴ هزار شیلد به صورت روزانه در کارخانه‌های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر تولید می‌شود که می‌تواند بخشی از نیاز بیمارستان‌ها و هموطنان به شیلد را تامین کند.

تولید آمپول و سرم در سها ۲

همتی با اشاره به برنامه ریزی برای تولید سرم و آمپول در شرکت سها ۲ وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، بیان کرد: در سها ۲ تولید داروهای مایع نداشتیم، اما در آینده نزدیک سرم و تولید آمپول‌های مختلف را در دستور کار داریم و طی چند ماه آینده فرآیند اجرایی آن آغاز می‌شود.

کد خبر 4930752

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کریم همتی صافی دیالیز ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور فاصله گذاری اجتماعی کووید 19 سازمان غذا و دارو تغذیه علیرضا زالی سازمان بیمه سلامت ویروس آنفلوانزا سعید نمکی چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعرفه های پزشکی کارخانه های زیرمجموعه جمعیت هلال احمر تولید می شود خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر

بابک محمودی درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان در هفت استان کشور گفـت: طی ۲۴ ساعت گذشته هفت استان اصفهان، تهران، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد تحت تاثیر سامانه بارشی که هواشناسی پیشتر نسبت به وقوع آن هشدار داده بود، قرار گرفته و متاسفانه شاهد وقوع سیلاب یا آبگرفتگی در بخش‌هایی از این استان‌ها بودیم. 

وی با بیان اینکه بیشترین امدادرسانی طی ۲۴ ساعت اخیر در استان‌های کرمان و اصفهان انجام شد، گفت: در این بین امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ۲۸ مورد عملیات امداد و نجات انجام داده و به ۶۰۹ نفر از افراد متأثر امدادرسانی کردند. یک نفر را به مناطق امن انتقال داده و در ۳۷ منزل مسکونی عملیات تخلیه آب را اجرا کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره اقلام توزیع شده در میان سیل‌زدگان نیز گفت: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۴۶ کیلوگرم نایلون، ۲۶ تخته موکت و ۱۴ بسته غذایی توسط نیرو‌های امدادی جمعیت هلال احمر در بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شده است. در این عملیات‌ها ۴۳تیم عملیاتی متشکل ۱۷۱ نفر امدادگر و نجاتگر مشارکت داشتند.

محمودی درباره وضعیت استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: این استان تحت تاثیر سامانه بارشی اخیر قرار نگرفت، اما با توجه به وضعیتی که بیش از یک هفته از وقوع آن می‌گذرد، امدادرسانی در مناطق سیل زده این استان همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • ۷ فوتی و مصدم بر اثر تصادف در خراسان شمالی
  • یک کشته و شش مجروح در جاده آغمزار به راز
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • تصادف در محور لردگان جان یک نفر را گرفت
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد
  • برخورد با شتر ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • جسد جوان غرق‌شده در رودخانه سزار لرستان پیدا شد