Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا در زندان‌های کشورهای آفریقا نگرانی‌ها را درباره ابتلای شمار بسیاری از زندانیان افزایش داده است. تاریخ انتشار: 17:33 - 31 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۳۴۵ خبرگزاری میزان - ویروس کرونا هم اکنون در جهان بیش از ۳۲۵ هزار قربانی گرفته و باعث ابتلای بیش از ۵ میلیون نفر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از گذشت چند ماه از شیوع این ویروس در سراسر جهان، اکنون در برخی از کشور‌ها منحنی کرونا روندی نزولی به خود گفته و مقام‌های اجرایی بازگشایی مشاغل و برداشتن محدودیت‌های منع و رفت و آمد را آغاز کردند.
اما این در حالی است که در آفریقا شیوع ویروس کرونا روندی صعودی به خود گرفته و نگرانی کارشناسان از تبدیل شدن این قاره به کانون شیوع را بر انگیخته است.
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد ویروس کرونا تا کنون به بیش از ۵۲ کشور در قاره آفریقا رخنه کرده است.
علاوه بر آن کارشناسان از شیوع کرونا در زندان‌های آفریقا نیز ابراز نگرانی کردند.

گروه‌های خیریه می‌گویند «ویروس کرونا از میله‌های زندان‌های پرازدحام جمهوری دموکراتیک کنگو عبور کرده و پیامد‌های فاجعه باری را را رقم خواهد زد.»
اخیرا ۴۳ زندانی در زندان نظانی Ndolo در برزگ‌ترین شهر آفریقا به ویروس کرونا مبتلا شدند؛ در این زندان حدود ۲ هزار زندانی نگهداری می‌شوند.
وزیر بهداشت کنگو درخواست کرده است تا زندانیان مبتلا به کرونا را از سایر زندانیان جدا کند.
در اواسط ماه آوریل، سازمان دیده بان حقوق بشر هشدار داد که زندان‌های پرازدحام و شرایط غیر بهداشتی در زندان‌های این کشور در معرض شیوع ویروس کرونا قرار دارند.   در اوایل ماه ژانویه نیز دست کم ۱۱ زندانی در یکی از زندان‌های کنگو به دلیل کمبود غذا و دارو جان خود را از دست دادند.
این در حالی است که منابع دیگر از جان باختن ۲۵ زندانی خبر می‎دهند.
سالانه صد‌ها زندانی در زندان‌های کنگو به دلیل گرسنگی و عدم مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی می‌میرند.

در همین حال مقام‌های بهداشتی مراکش از ابتلای بیش از ۳۰۰ زندانی در ۳ زندان این کشور خبر می‎دهند.
در اوایل ماه آوریل بیش از ۵ هزار زندانی در زندان‌های مراکش به دلیل پرازدحام بودن زندان‌ها و خطر ابتلا به ویروس کرونا آزاد شدند. بیشتر بخوانید: ابتلای بیش از ۱۸ هزار کودک و نگهداری اجساد در کامیون‌های یخچال دار شیوع ویروس کرونا در مراکش باعث شده تا وضعیت اضطراری در این کشور ادامه یابد.
در همین حال نیویورک تایمز می‎گوید کارشماسان نسبت به قحطی و گرسنگی در آفریقا هشدار می‎دهند.
به گفته کارشناسان، بحران کرونا گرسنگی حاد در جهان را ۲ برابر کرده و به ۲۶۵ میلیون نفر می‌رساند.
در کشور‌های آفریقایی نیز کمبود مواد غذایی و تجهیزات بهداشتی در پی بحران کرونا تشدید شده است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در آفریقا شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مک‌کال:بایدن برای آزادی زندانیان از افغانستان کاری نکرده است

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد دولت جو بایدن برای آزادی زندانیان آمریکایی در افغانستان کاری انجام نداده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مایکل مک کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای اظهار داشت «رایان کوربت» شهروند آمریکایی که در افغانستان زندانی است باید هرچه زودتر آزاد شود.

وی افزود دولت جو بایدن برای آزادی کوربت کاری انجام نداده است و از نادیده گرفتن درخواست ملاقات با خانواده این زندانی نیز دست بردارد.

گفته می‌شود رایان کوربت تبعه آمریکایی به اتهام جاسوسی برای واشنگتن در بازداشت حکومت طالبان است.

العربیه پیش از این گزارش داده بود کوربت 10 آگوست سال 2022 چند روز پس از حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در منطقه دیپلماتیک کابل بازداشت شده بود.

رسانه عربستانی: آخرین زندانی افغان در گوانتانامو امروز با زندانی آمریکایی مبادله می‌شودآزادی دو عضو طالبان با گذشت بیش از 20 سال از زندان آمریکاآمریکا: بازداشت شهروندان ما توسط طالبان قابل تحمل نیست

شمار زندانیان آمریکایی در افغانستان مشخص نیست، اما چندی قبل «حبیب‌الله بدر» معاون نظامی اداره تنظیم امور زندان‌های حکومت طالبان شمار زندانیان خارجی در زندان‌های طالبان را 25 نفر اعلام کرده بود.

پیش از این نیز وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود آزادی شهروندان آمریکایی در افغانستان از اولویت‌های کاری واشنگتن است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • آزادی ۲۳۶ زندانی در قالب پویش به حرمت علی (ع ) می بخشم
  • آزادی زندانیان به برکت کلام وحی
  • معدوم‌سازی ۱۸۷۷ کیلوگرم فرآورده‌ دامی فاسد
  • شورش در زندانی در اکوادور که سرکرده یک باند تبهکار از آن فرار کرده است
  • مک‌کال:بایدن برای آزادی زندانیان از افغانستان کاری نکرده است
  • انجام بیش از ۵ هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی
  • شناسایی 79 مورد غیربهداشتی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی خراسان جنوبی
  • آزادی ۴ نفر زندانی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) در مراغه
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • اشتغال به کار ۹۱۴ زندانی کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشته