Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@13:39:51 GMT

آنهایی که کاربر عهده آنهاست، باید جهادی کار کنند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۳۷۷۳

آیت الله صادق آملی لاریجانی گفت: این یک مزیت برای مجمع تشخیص است و الان هم اگر لازم باشد در بحث جهش تولید هم این کار را انجام خواهد داد. در هر حال کشور نیاز به همفکری و تعامل دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب آنهایی که کاربر عهده آنهاست، باید جهادی کار کنند. ناطقان: آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر امروز 30 اردیبهشت در ابتدای جلسه هیئت عالی نظارت مجمع، گفت: ایام ماه مبارک رمضان هم در حال سپری شدن است و ایام و لیالی قدر هم گذشت و امیدواریم خداوند تبارک و تعالی دعاهای همه مومنان را در حق یکدیگر و در عبور از مشکلات ان شا الله مستجاب بفرماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عید سعید فطر هم پیش رو است. امیدواریم در شب عید فطر که از وعده های الهی است برای غفران مومنین و همه کسانی که به درگاه حق تعالی رجوع می کنند، ان شا الله خداوند متعال عنایت خاص بفرماید و همه را مورد رحمت واسعه خویش قرار دهد. پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک و تهنیت عرض می کنم.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اهمیت روز قدس افزودند: در ایامی هستیم که نیاز به همفکری و همدلی فراوان است. روز جمعه، روز جهانی قدس است. امسال به لحاظ وضعیتی که در کشور و البته در تمام جهان به دلیل بیماری کرونا حاکم است ، به حسب اعلام راهپیمایی روز قدس برگزار نمی شود. اما قدس فراموش شدنی نیست و امام راحل (ره) در دوران ستم شاهی در آن ایام خفقان، ندای آزادی قدس و ندای مظلومیت مردم فلسطین را سر داده بودند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، رکن مقاومت شد و ندای مظلومیت مردم فلسطین را هر روز بلندتر به گوش جهانیان رساند. برای همین روز قدس فراموش شدنی نیست. طبیعتا باید به انحای مختلف این روز را زنده نگهداشت و سخنرانی مقام معظم رهبری در روز قدس بسیار اثرگذار خواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما مطمئن هستیم که مردم مظلوم فلسطین ان شا الله به زودی به حقشان خواهند رسید و رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی از صفحه جهان محو خواهد شد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور افزود: ما مشکلات زیادی را بر اساس فشارهای تحریمی آمریکا و اذناب آن تحمل کرده ایم و مردم شریف ما سختی های زیادی کشیده اند، خصوصا در ایام شیوع کرونا این مساله تشدید شده است، چون باب برخی مشاغل مسدود شد و مشکلاتی پیش آمد. فضا، فضای همدلی است. به امید خدا، همه اجزای نظام کمک کنند تا از این تنگناها و مشکلات هم عبور کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مقام معظم رهبری امسال را به نام سال جهش تولید نامگذاری نمودند. این نام ها، صرف اسم نیست. اقتضائاتی دارد که طبیعتا دولت محترم باید بار اصلی همراهی در این زمینه را در اقدام و اجرا برعهده بگیرد و انجام دهد. ارکان دیگر نظام هم مانند مجلس محترم هم مسئولیت دارد. اتفاقا مجمع تشخیص مصلحت نظام گرچه مسئولیت اجرایی به معنای خاص ندارد ولی از سالها پیش در همین راستا، سیاست های کلی بسیار خوبی ، مانند سیاست های اقتصاد مقاومتی، رونق تولید ملی، سیاست های اصل 44 قانون اساسی و برخی سیاست های دیگر را تصویب کرده است. این یک مزیت برای مجمع تشخیص است و الان هم اگر لازم باشد در بحث جهش تولید هم این کار را انجام خواهد داد. در هر حال کشور نیاز به همفکری و تعامل دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب آنهایی که کاربر عهده آنهاست، باید جهادی کار کنند.

آیت الله آملی لاریجانی در پایان گفت: امیدواریم هم مجلس و هم دولت در راستای انجام این اهداف و برای کم کردن آلام مردم بویژه محرومین و اقشاری که مشکلات بیشتری پیدا کرده اند، گام های خوبی بردارند. باید تشکر کنم از کادر درمانی کشور، پزشکان و پرستاران و همه کارکنانی که به نحوی در مبارزه با کرونا شرکت داشته اند خصوصاً ستاد مبارزه با کرونا، وزیر محترم بهداشت و معاونان ایشان که تلاش های بسیاری در ماه های گذشته مبذول داشته اند. همینطور از گروه هایی که به شکل خودجوش درصحنه های مختلف برای کمک به مردم ورود پیدا کردند. دانشجویان، بسیجیان و نیروهای مسلح و روحانیون که در رفع مشکلات مردم به صحنه آمدند و مجاهدت کردند. امیدواریم خداوند به همه آنها عزت و توفیق عنایت فرماید و ان شا الله خداوند به ما توفیق عنایت کند که برای رفع مشکلات کمک کنیم.

در این نشست، اعضای هیات عالی نظارت مجمع اصلاحات مجلس بر سه عنوان از مصوباتی را که پیش تر به دلیل مغایرت با سیاست های کلی نظام برگشت داده بودند مورد بحث و بررسی قرار دادند.

براساس این گزارش اصلاحات انجام شده در خصوص لایحه ی اهداف ، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان مورد تایید هیات عالی نظارت مجمع قرار گرفت اما اعضای این هیات "طرح یک‌فوریتی ساماندهی صنعت خودرو " و " طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی" را همچنان مغایر با بند هایی از سیاست های کلی نظام تشخیص دادند و مقرر شد، مجلس ودولت در قوانین اینده جایگاه مناسبِ کارشناسان بیمه کشاورزی را لحاظ کنند، و نتایج این جلسه به منظور عودت به مجلس و رفع ایرادات وارده به شورای نگهبان ارسال گردد.
منبع: فارس برچسب ها: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، جهادی ، کاربر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جهادی کاربر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آملی لاریجانی ان شا الله آیت الله روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند

به گزارش "ورزش سه"، بعد از حدود 14 ماه بلاتکلیفی قرار است انتخابات فدراسیون ژیمناستیک 24 اردیبهشت ماه برگزار شود، فدراسیونی که سال گذشته تا آستانه تعلیق پیش رفت، اما در نهایت با بازگشت زهرا اینچه درگاهی به صندلی ریاست به آرامش رسید و اخیرا توانست سهمیه المپیک پاریس را هم توسط مهدی الفتی کسب کند. 

در آستانه برگزاری انتخابات بار دیگر برخی حواشی باعث برهم خوردن آرامش این رشته شده و حتی سهمیه به دست آمده برای المپیک را هم تحت تاثیر قرار داده است.

در همین راستا با فرامرز سنگینی، دبیر سابق فدراسیون ژیمناستیک همکلام شدیم. او درباره شرایط این روزهای ژیمناستیک گفت: از زمانی که من ژیمناستیک را شروع کردم آرزویم  این بود که در عرصه قاره ای بدرخشیم. خیلی وقت ها اجازه شرکت در بازیهای آسیایی را به ما نمی دادند. چون ژیمناستیک ایران سطح پایینی داشت و می گفتند شانسی برای کسب مدال نداریم. واقعیت هم اینگونه بود که به دلیل تفاوت تکنیک در آموزش ژیمناستیک و اختلافی که با ژیمناستیک دنیا داشتیم نمی توانستیم شگفتی ساز شویم و کار خاصی انجام دهیم. این آرزوی همه اهالی ژیمناستیک کشور بود که به المپیک برویم آن هم در شرایطی که ژیمناستیک ایران سابقه طولانی تری نسبت به بسیاری از رشته های ورزشی کشور دارد و از دهه 20 فعالیت رسمی خود را در ایران آغاز کرده است ، این سابقه طولانی و عدم درخشش در رقابت های قاره ای یک نقطه ضعف بود. این دوران گذشت و با وجود زحمت های زیادی که کشیده شد و اردوهای مشترک و برون مرزی که داشتیم تلاش شد طلسم عدم توفیق در کسب مدال را بشکنیم.

وی افزود: بالاخره طلسم کسب مدال در آسیا در سالهای ابتدایی دهه نود رخ داد و عبدالله جامعی موفق به کسب مدال برنز خرک حلقه در قاره کهن شد. این کورسوی امیدی بود تا ژیمناستیک ایران بتواند موفقیتهای بیشتری کسب کند. اینکه این موفقیت تکرار شود نیازمند امکانات و زمان بیشتری هم بود. برای موفقیت در یک مسابقه نیازمند تمرینات حرفه ای هستیم و در آن زمان من متاسف می شدم که چرا نمی توانیم بیشتر از این به بچه ها رسیدگی کنیم. در دوره جدید فدراسیون که از سال 96 آغاز شد ژیمناست های جوانی مثل محمدرضا حمیدی ، مهدی احمد کهندی، محمدرضا شفیعی ، خسرو نژاد ، بهلولزاده و ... پا به عرصه تیم ملی گذاشتند. آنها نیازمند حضور در مسابقات بین المللی زیادی بودند و این اتفاق هم صورت گرفت.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک عنوان کرد: در دوره هایی ما نمی توانستیم به دلایل مختلف حضوری مداوم در مسابقات بین المللی داشته باشیم اما از بعد از سال ۹۶ خصوصا در ژیمناستیک هنری مردان ، ژیمناست ها حضوری مداوم در مسابقات داشتند. حضور انها در سطوح مختلف مسابقات مثل جام های جهانی و تلاش های جمعی خانواده ژیمناستیک و مسئولان فدراسیون نتیجه داد و در بازی های آسیایی ، الفتی موفق به تاریخ سازی شد. به نظر من تاریخ ژیمناستیک ایران به قبل و بعد از مدال بازی های آسیایی تقسیم شد و این یک رنسانس بود. ما مدال قهرمانی آسیا داشتیم اما منتظر بودیم یک ژیمناست از کشورمان در بازی های آسیایی مدال بگیرد. در هانگژو یک پرواز تاریخی از الفتی را شاهد بودیم و این رقابت ها برای ما شادکامی به دنبال داشت. این مدال توقع جامعه را بالا برد و پس از آن هم توقع کسب سهمیه المپیک را داشتیم.

سنگینی در ادامه گفت: کسب سهمیه المپیک برای ما یک آرزو بود. پیش از این 2 حضور در المپیک توسط جمیله سروری و جلال بازرگان داشتیم که البته آنها بدون ورودی و کسب سهمیه اعزام شدند. چون در آن زمان کمیته بین المللی المپیک از حضور ورزشکاران استقبال می کرد. ژیمناستیک دنیا آنقدر قوی شد و در عرصه جهانی توسعه پیدا کرد که کمیته بین المللی المپیک تصمیم گرفت که مسابقات کسب سهمیه را در نظر بگیرد تا قوی ترین و بهترین ورزشکاران در این رویداد شرکت کنند. کسب سهمیه الفتی واقعا یک اتفاق تاریخی بود. او روحیه بالایی دارد و وقتی در قطر حرکت اول خود را خراب کرد در حرکت دوم با قدرت پرش خود را اجرا کرد. انشالله او بتواند نمایش خوبی در المپیک داشته باشد و  همین که در عرصه بزرگ المپیک نمایش قابل قبولی داشته باشد توفیق بزرگی است. فراموش نکنیم ژیمناستیک ایران دو سال دچار بی تدبیری شده بود و آرامشی که لازم بود را از بچه ها گرفته بودند. مسیر حرکت ژیمناستیک ایران را غیرمدبرانه دچار چالش کردند و همین مسئله دشواری کسب سهمیه المپیک را دوچندان کرد.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک درباره انتخابات پیش روی این فدراسیون عنوان کرد: در انتخابات فدراسیون باید اخلاق رعایت شود و در یک فضای آرام هر کسی برنامه خودش را ارائه بدهد.  این برنامه ها باید در جهت ارائه برنامه خودشان باشد نه اینکه به دنبال تخریب یک کاندیدا باشیم در هیچ منطقی نمی گنجد. به کسانی که اهل ژیمناستیک نیستند توصیه می کنم که در انتخابات شرکت نکنند. آنها اصلا نمی دانند نیازهای ژیمناستیک چیست چون ژیمناستیک ظرافت هایی دارد و خیلی راحت یک فرد ناآشنا فریب می خورد و به بیراهه می رود. شاید آنها افراد خوبی باشند اما باید در جای خودشان قرار بگیرند.  اگر هم دنبال ریاست فدراسیون هستند حداقل افراد را مقابل هم قرار ندهند. چون اقدام آنها بر خلاف مصالح ژیمناستیک است.

دیگر خبرها

  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • پست در خط مقدم امانتداری اموال مردم قرار دارد
  • شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟