Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ابتدای جلسه هیئت عالی نظارت مجمع گفت: ایام ماه مبارک رمضان هم در حال سپری شدن است و ایام و لیالی قدر هم گذشت و امیدواریم خداوند تبارک و تعالی دعاهای همه مؤمنان را در حق یکدیگر و در عبور از مشکلات ان شا الله مستجاب بفرماید. عید سعید فطر هم پیش رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم در شب عید فطر که از وعده‌های الهی است برای غفران مؤمنین و همه کسانی که به درگاه حق تعالی رجوع می‌کنند، ان شا الله خداوند متعال عنایت خاص بفرماید و همه را مورد رحمت واسعه خویش قرار دهد. پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اهمیت روز قدس افزودند: در ایامی هستیم که نیاز به همفکری و همدلی فراوان است. روز جمعه، روز جهانی قدس است. امسال به لحاظ وضعیتی که در کشور و البته در تمام جهان به دلیل بیماری کرونا حاکم است، به حسب اعلام راهپیمایی روز قدس برگزار نمی‌شود. اما قدس فراموش شدنی نیست و امام راحل (ره) در دوران ستم شاهی در آن ایام خفقان، ندای آزادی قدس و ندای مظلومیت مردم فلسطین را سر داده بودند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی، رکن مقاومت شد و ندای مظلومیت مردم فلسطین را هر روز بلندتر به گوش جهانیان رساند. برای همین روز قدس فراموش شدنی نیست. طبیعتاً باید به انحای مختلف این روز را زنده نگهداشت و سخنرانی مقام معظم رهبری در روز قدس بسیار اثرگذار خواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما مطمئن هستیم که مردم مظلوم فلسطین ان شا الله به زودی به حقشان خواهند رسید و رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی از صفحه جهان محو خواهد شد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور افزود: ما مشکلات زیادی را بر اساس فشارهای تحریمی آمریکا و اذناب آن تحمل کرده ایم و مردم شریف ما سختی‌های زیادی کشیده اند، خصوصاً در ایام شیوع کرونا این مساله تشدید شده است، چون باب برخی مشاغل مسدود شد و مشکلاتی پیش آمد. فضا، فضای همدلی است. به امید خدا، همه اجزای نظام کمک کنند تا از این تنگناها و مشکلات هم عبور کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مقام معظم رهبری امسال را به نام سال جهش تولید نامگذاری نمودند. این نام‌ها، صرف اسم نیست. اقتضائاتی دارد که طبیعتاً دولت محترم باید بار اصلی همراهی در این زمینه را در اقدام و اجرا برعهده بگیرد و انجام دهد. ارکان دیگر نظام هم مانند مجلس محترم هم مسئولیت دارد. اتفاقاً مجمع تشخیص مصلحت نظام گرچه مسئولیت اجرایی به معنای خاص ندارد ولی از سال‌ها پیش در همین راستا، سیاست‌های کلی بسیار خوبی، مانند سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، رونق تولید ملی، سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی و برخی سیاست‌های دیگر را تصویب کرده است. این یک مزیت برای مجمع تشخیص است و الان هم اگر لازم باشد در بحث جهش تولید هم این کار را انجام خواهد داد. در هر حال کشور نیاز به همفکری و تعامل دارد و به فرموده رهبر معظم انقلاب آنهایی که کاربر عهده آنهاست، باید جهادی کار کنند.

آیت الله آملی لاریجانی در پایان گفت: امیدواریم هم مجلس و هم دولت در راستای انجام این اهداف و برای کم کردن آلام مردم بویژه محرومین و اقشاری که مشکلات بیشتری پیدا کرده اند، گام‌های خوبی بردارند.

باید تشکر کنم از کادر درمانی کشور، پزشکان و پرستاران و همه کارکنانی که به نحوی در مبارزه با کرونا شرکت داشته اند خصوصاً ستاد مبارزه با کرونا، وزیر محترم بهداشت و معاونان ایشان که تلاش‌های بسیاری در ماه‌های گذشته مبذول داشته اند. همینطور از گروه‌هایی که به شکل خودجوش درصحنه‌های مختلف برای کمک به مردم ورود پیدا کردند. دانشجویان، بسیجیان و نیروهای مسلح و روحانیون که در رفع مشکلات مردم به صحنه آمدند و مجاهدت کردند. امیدواریم خداوند به همه آنها عزت و توفیق عنایت فرماید و ان شا الله خداوند به ما توفیق عنایت کند که برای رفع مشکلات کمک کنیم.

در این نشست، اعضای هیأت عالی نظارت مجمع اصلاحات مجلس بر سه عنوان از مصوباتی را که پیش تر به دلیل مغایرت با سیاست‌های کلی نظام برگشت داده بودند مورد بحث و بررسی قرار دادند.

براساس این گزارش اصلاحات انجام شده در خصوص لایحه‌ی اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان مورد تأیید هیأت عالی نظارت مجمع قرار گرفت اما اعضای این هیأت "طرح یک‌فوریتی ساماندهی صنعت خودرو " و " طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی" را همچنان مغایر با بندهایی از سیاست‌های کلی نظام تشخیص دادند و مقرر شد، مجلس ودولت در قوانین اینده جایگاه مناسبِ کارشناسان بیمه کشاورزی را لحاظ کنند، و نتایج این جلسه به منظور عودت به مجلس و رفع ایرادات وارده به شورای نگهبان ارسال گردد.

217217

کد خبر 1390491

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صادق لاریجانی مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم پاکستان و ایران در پیکار خود با ظلم و دفاع از مظلوم در کنار هم هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی شامگاه دوشنبه به وقت محلی در آخرین برنامه روز نخست سفر خود به پاکستان، در دیدار جمعی از نخبگان علمی، فرهنگی، مذهبی و اقتصادی پاکستان با بیان اینکه اشتراکات فرهنگی و تاریخی عمیق پیوند‌های میان دو ملت ایران و پاکستان را ناگسستنی کرده است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پرچم خداخواهی، عدالت‌خواهی و حق‌خواهی را برافراشت و تمام مردمی که از ظلم و ستم ناحق در سراسر عالم به ستوه آمده بودند، دلداده نظامی شدند که پرچم مبارزه با ظلم و استعمار و هدف بزرگ دفاع از حق و عدالت را برافراشته بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه شعار جمهوری اسلامی ایران استقلال، آزادی و عمل به دین بر مبنای رای و اراده مردم، یعنی مردمسالاری دینی و اداره کشور و جامعه بدون تکیه به قدرت‌های شرقی و غربی بود، افزود: راهبرد جمهوری اسلامی ایران از ابتدا وحدت و انسجام امت اسلامی، حفظ و ارتقای عزت مسلمانان و مبارزه با بی‌عدالتی، استعمار و ظلم بوده و همواره حامی مظلومان و خصم ظالمان بوده است.

آقای رئیسی بزرگانی همچون محمدعلی جناح و اقبال لاهوری را به اعتبار وجهه ضداستعماری و ضد سلطه‌طلبی آنان همواره مورد توجه و احترام مردم ایران معرفی کرد و اظهار داشت: بعد از جنگ‌های جهانی و شکل‌گیری نظام دو قطبی و پس از آن فروپاشی شوروی، نظام سلطه به درستی احساس کرد که تنها قدرتی که در مقابل او ایستاده و منافع او را به خطر انداخته است، قدرت اسلام و امت اسلامی است و لذا تلاش کرد با ترفند‌های مختلف از جمله اختلاف‌افکنی بین مسلمانان، توهین به مقدسات مسلمانان، تشکیل گروهک‌های افراطی و به خدمت گرفتن افراد سست عنصر در میان حاکمان برخی کشور‌های اسلامی این قدرت را که در مقابل سلطه‌گری او قد برافراشته بود، تضعیف و از میدان خارج کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: نظام سلطه تلاش کرد به مدد امپراطوری رسانه‌ای ادراک مردم مسلمانی که در برابر سلطه‌طلبی‌های او ایستادگی می‌کردند، تغییر دهد، اما با نصرت الهی و با وجود مردم آگاه و بابصیرتی که دوست و دشمن را از یکدیگر می‌شناسند ترفند‌های او خنثی و موفق نشد این قدرت عظیم را تضعیف کند.

آقای رئیسی در ادامه با اشاره به سابقه ۷۵ ساله کشتار، ویرانی و مظالم فراوان رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین با حمایت‌های بی‌چون و چرای آمریکایی‌ها و کشور‌های غربی گفت: صهیونیست‌ها و حامیان آنها تصور می‌کردند با عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های اسلامی مسئله یک تاریخ، غصب و ویرانگری و کشتار به حاشیه می‌رود، اما طوفان‌الاقصی همه محاسبات و تصورات آنها را برهم زد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: عملیات طوفان‌الاقصی شکست اطلاعاتی، نظامی، امنیتی و بالاتر از همه اینها شکستی راهبردی برای رژیم صهیونیستی و حامیان او بود که به هیچ وجه قابل جبران نیست. بعد از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی دیگر هیچ حکومت اسلامی نمی‌تواند دم از عادی‌سازی روابط بزند، چرا که امروز سران رژیم صهیونیستی و حامیان او به ویژه آمریکا و برخی کشور‌های غربی منفورترین چهره‌ها نزد افکار عمومی جهانیان هستند.

آقای رئیسی با اشاره به اعتراف رسمی آمریکایی‌ها به تشکیل داعش از سوی دولت این کشور گفت: داعش تشکیل شد تا اوضاع کشور‌های اسلامی را برهم بزند، اما با وجود همه جنایت‌ها و خونریزی‌هایی که در زنجیره اقدامات و توطئه‌های نظام سلطه علیه کشور‌های اسلامی و قدرت ظلم‌ستیز اسلام مرتکب شد، نتوانستند کاری از پیش ببرند و این به مدد بصیرت و آگاهی مسلمانان بود.

رئیس جمهور افزود: نقش‌آفرینی اجتماعی و حضور مردم مسلمان در خیابان‌ها از جمله در پاکستان و اعلام حمایت آنان از فلسطین و فریاد علیه ظلم رژیم صهیونیستی و حامیانش در بازدارندگی جنایات این رژیم کودک‌کش و شکست ابهت و قدرت پوشالی او و حامیانش بسیار موثر است.

آقای رئیسی کشتار زنان و کودکان فلسطینی در غزه و حمایت آمریکایی‌ها و غربی‌ها از این جنایات را مایه تاسف عمیق و ناکارآمدی سازمان‌های بین‌المللی مدعی دفاع از حقوق بشر در متوقف نمودن این جنایات وحشیانه را مایه تاسفی بیشتر و بالاتر توصیف و تصریح کرد: این وضعیت، ناکارآمدی و ناعادلانه بودن ساختا ر کنونی حاکم بر جهان را بیش از همیشه و برای همگان آشکار کرده و امروز همه مردم جهان و به خصوص مسلمانان به این نتیجه رسیدند که باید ساختار و نظامی عادلانه جایگزین ساختار ناعادلانه کنونی شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی پس از حدود ۷ ماه جنایت علیه مردم مظلوم غزه نتوانسته به هیچ کدام از اهداف خود از این جنایات دست یابد، گفت: اگر همین امروز جنایات صهیونیست‌ها متوقف شود، پیروز قطعی این میدان جریان مقاومت بوده و با وجود همه حمایت‌های مالی، رسانه‌ای و تسلیحاتی، شکست قطعی متعلق به رژیم صهیونیستی و حامیان او است. شکست بزرگ‌تر رژیم صیهونیستی و حامیان او آشکار شدن چهره بدون روتوش و نقاب آنان در تابلویی است که در قامت غزه در برابر دیدگان جهانیان ترسیم شده است. باور داریم همانگونه که دست انتقام الهی از کودک‌کشی فرعون برآمد و حکومت او را ساقط کرد، خون پاک شهدای غزه و به خصوص کودکان بی‌گناه باعث نابودی رژیم جعلی صهیونیستی خواهد شد.

آقای رئیسی در ادامه دلیل علاقمندی مردم پاکستان به انقلاب اسلامی، امام راحل، مقام معظم رهبری و مردم ایران را احساس آنها نسبت به تلاش ملت ایران برای احیای ارزش‌ها، مبارزه با ظلم و استعمار، بی‌عدالتی، طرفداری از مظلومان و پیگیری وحدت و عزت امت اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: مردم پاکستان و مردم ایران در پیکار خود با ظلم و دفاع از مظلومان در کنار هم بوده و یک آهنگ دارند و همه توطئه‌های دشمن برای تفرقه انداختن میان آنها به لطف بصیرت و آگاهی این مردم و به خصوص نخبگان پاکستانی و ایرانی به نتیجه نرسیده است.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه این سفر به دعوت رسمی سران پاکستان انجام شده، اظهار امیدواری کرد که با اراده سران دو کشور، روابط فیمابین در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و فناوری بیش از پیش و به شکل روزافزون توسعه یابد.

در این دیدار تعداد زیادی از نمایندگان مجالس ملی و سنای پاکستان، وزرا و مشاوران سابق رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان، روسای گروه‌های مذهبی شیعه و سنی و مقامات برخی ایالات پاکستان حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند
  • مردم پاکستان و ایران در پیکار خود با ظلم و دفاع از مظلوم در کنار هم هستند
  • حزب‌الله: حمله موشکی به شمال اراضی اشغالی، پاسخی به جنایات علیه غزه بود
  • آیت‌الله العظمی جوادی آملی: بسیاری از مردم غرب خودشان را به تاراج گذاشته‌اند/ همان طوری که قرآن توانست جاهلیت کهن را از بین ببرد، می تواند جاهلیت جدید را هم از بین ببرد و ما دیگر شاهد جریان غزه و امثال غزه نباشیم
  • آیت‌الله جوادی آملی: غربی‌ها هویت خود را به حراج گذاشته‌اند
  • برخی با حملات غیرمنصفانه به ارکان نظام در زمین دشمن بازی‌ می کنند
  • تلاش مسئولان برای گره گشایی از مشکلات جامعه و رسیدگی به مطالبات مردم
  • مردم مظلوم غزه مظهر مقاومت و ایستادگی هستند