Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت احیای بافت فرسوده در مناطق مرکزی تهران به ویژه محدوده بازار گفت: منطقه ۱۲ شهرداری قلب تهران است و تمام ساخت و ساز‌ها در پایتخت از این ناحیه آغاز شده است و سابقه‌ای بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران افزود: منطقه ۱۲ شهرداری تهران دارای بیشترین املاک و بافت فرسوده است و آمار‌ها نشان می‌دهد ۷۰ درصد ساختمان‌های موجود در منطقه بالای ۵۰ سال عمر دارند.

نژاد بهرام گفت: به دلیل قدمت منطقه ۱۲ شهرداری تهران میزان بافت فرسوده در این منطقه نیز بیشتر است، به همین دلیل به عنوان قلب تهران شناخته می‌شود.

او در تشریح وظایف محوله برای احیای بافت فرسوده گفت: ستاد ویژه‌ای در استانداری تهران تشکیل شد که مهمترین وظیفه این ستاد توجه به بخش کابل کشی برق منطقه به ویژه در محدوده بازار تهران بود.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه متأسفانه مدیریت یکپارچه وجود ندارد، گفت: یکی از دلایلی که موجب می‌شود نتوانیم در حوزه احیا و نوسازی بافت فرسوده به درستی و به جا عمل کنیم، مدیریت قطعه قطعه است.

نژاد بهرام ادامه داد: بخش‌های مختلفی مانند آب، برق، گاز، ثبت اسناد و اوقاف در احیا و نوسازی بافت فرسوده نقش دارند که این موضوع موجب شد ستادی در استانداری تهران شکل گیرد و نهاد‌هایی که زیر مجموعه استانداری تهران هستند، مصوبات ستاد را دنبال کنند.

او تصریح کرد: متاسفانه مصوبات ستاد به بهانه‌های مختلف از جمله محدودیت‌های مالی و بودجه تا به امروز انجام نشده است که باید گفت اگر مدیریت یکپارچه وجود داشت، نظارت از سوی شهرداری تهران نیز برای اجرای مصوبات می‌توانست انجام شود.

رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران با اشاره به تهدید‌هایی که منطقه ۱۲ را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: یکی از تهدید‌ها شناسایی ۲ هزار ساختمان ناایمن است که ۸۴ پلاک آن بسیار ناایمن هستند که ما ایمنی ۸۴ پلاک را از کانال دادستانی دنبال می‌کنیم.

نژاد بهرام ادامه داد: یکی دیگر از تهدید‌ها مهاجرت منفی در منطقه ۱۲ است که علت آن حق توسعه‌ای است که قابل انتقال نیست.

بیشتر بخوانید:

بافت فرسوده و آسیب‌های اجتماعی بزرگترین بحران منطقه ۱۲

قرار گیری ۲ هزار ملک نا ایمن در سطح منطقه ۱۲

روحانی از شورای شهر تهران کارت زرد گرفت 

انتقاد بی سابقه از دولت در شورای شهر تهران/ دولت در هشت سال گذشته یک دستگاه اتوبوس هم به شهرداری نداده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر بافت فرسوده رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران بافت فرسوده نژاد بهرام منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی مسکن در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • ◄ نوسازی تجهیزات فرسوده بنادر با 2 مانع مواجه است