Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: شبکه ملی اطلاعات می‌تواند از اطلاعات و داده‌های کشور محافظت کرده و در جنگ‌های سایبری که اتفاق می‌افتد، ایران را محفوظ نگه دارد.

مهدی شیخ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه با گسترش شبکه بومی، تبادل اطلاعات داخلی می‌شود، گفت: شبکه ملی اطلاعات یک کار پیچیده و تخصصی است چرا که اصل مهم در راه‌اندازی این شبکه ارائه خدمات کاربردی است که می‌تواند در رشد فناوری نقش مهمی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

* گسترش شبکه ملی اطلاعات نیازمند اطلاعات و زیرساخت‌های زیادی است 

وی افزود: گسترش شبکه ملی اطلاعات نیازمند اطلاعات و زیرساخت‌های زیادی است که در حال حاضر بجز کشور آمریکا، کشورهای معدودی به این شبکه دست پیدا کرده‌اند. در واقع باید بگویم وجود شبکه بومی یک امر ضروری و حیاتی است که این موضوع را ما در کمیسیون فرهنگی به طور مستمر پیگیری می‌کنیم. 

* گسترش شبکه بومی می‌تواند از اطلاعات و داده‌های داخلی صیانت کند

شیخ تصریح کرد: در حال حاضر هر اتفاقی که در حوزه اطلاعات و فناوری در کشور انجام می‌شود، در سرزمین‌های دیگر است، چرا که برای فعالیت‌ها و افتخارهایی که در کشور انجام می‌شود، تبادل اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی خارجی انجام می‌شود. گسترش شبکه بومی می‌تواند از اطلاعات و داده‌های داخلی صیانت کند.

*   شبکه ملی اطلاعات تنها به شبکه‌های مجازی محدود نمی‌شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات تنها به شبکه‌های مجازی محدود نمی‌شود، چرا که در بسیاری از فعالیت‌های حوزه ارتباطات می‌تواند حتی برای دستگاه‌های دولتی مفید واقع شود. 

* شبکه ملی داخلی کشور را در جنگ‌های سایبری محافظت کند

وی در پایان گفت: ‌شبکه ملی اطلاعات این ویژگی را دارد که بتواند کشور را در جنگ‌های سایبری محافظت کند. تاکنون برای گسترش و تکمیل شبکه گام‌های بزرگی برداشته شده است و باید این شبکه در سرزمین خودمان نقش‌آفرینی کرده و نیاز کشور و جامعه را برطرف کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اطلاعات شبکه فناوری مهدی شیخ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی شبکه ملی اطلاعات کمیسیون فرهنگی گسترش شبکه شبکه بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود

رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط استان بوشهر به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود. - اخبار استانها -

محمد خوانساری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر ، یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را توسعه زیرساخت‌های شبکه فیبر نوری اعلام کرد و اظهار داشت: این مهم سبب توسعه کسب‌وکارها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت شبکه فیبر نوری در دسترسی پرسرعت مردم به خدمات اینترنتی گفت: شبکه فیبر نوری سرعت دریافت خدمات به جامعه هدف در اتصال به فعالیت‌های اینترنتی 80 تا 100 برابر را افزایش می‌دهد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور با اشاره به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ایجاد شبکه اینترنت فیبر نوری گفت: برای 40 شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط استان بوشهر به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود.

وی پیشرفت 40 درصدی اجرا فیبر نوری در بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر 100 کیلومتر برنامه‌ریزی شده که تاکنون بیش از 40 کیلومتر آن انجام شده است.

خوانساری با بیان اینکه ایجاد شبکه نوری و اتصال خانوارها به این شبکه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اکنون 7 میلیون خانوار در کشور به شبکه فیبر نوری متصل شده‌اند و تا پایان دولت سیزدهم 20 میلیون خانوار از شبکه فیبر نوری بهره‌مند می‌‌شوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه استان بوشهر امسال در اتصال شبکه فیبر نوری با مساعدت استاندار بوشهر پیشرو است اضافه کرد: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران 40 شهر استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شهرها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیم‌گری دولت انجام می‌شود

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • راه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در فارس بررسی شد
  • تبادل ظرفیت‌های متقابل زمینه تأمین منافع و افزایش قدرت ایران و پاکستان است
  • «تبادل ظرفیت‌های متقابل» قدرت تهران و اسلام‌آباد را افزایش می‌دهد
  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • نتانیاهو: حماس پیشنهادات ما برای آزادی اسرا را رد کرده است
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴
  • حل چالش‌ها و نیاز‌های صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌‍پیچ» اینوتکس ۲۰۲۴