Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: سازمان‌های مردم نهاد در همراهی در برگزاری رزمایش مهربانی برای کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا نمره قبولی گرفتند و این رزمایش نشان داد که می‌توان در کنار یکدیگر اتفاقات بزرگی را رقم زد.

ناصر خوش‌خبر، روز گذشته 31 اردیبهشت در نشست صمیمی شورای مشورتی سازمان‌های مردم نهاد استان با محوریت «رزمایش مهربانی»، اظهار کرد: از روزهای اول شروع کرونا اقدامات لازم در ستاد استانی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: اقدام ارزشمند استاندار، در بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با بیماری کرونا از همان روزهای اول مشهود و دغدغه ایشان، تامین تجهیزات پزشکی، اقلام بهداشتی،  مواد ضد عفونی کننده و... به ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری موفق رزمایش مهربانی، اظهار کرد: به گونه‌ای برنامه‌ریزی شد تا از ۱۰ هزار خانواده در سطح استان که تحت پوشش هیچ نهادی نیستند حمایت کنیم و رسالت ایجاب می‌کرد افرادی که در پی شیوع کرونا دچار آسیب شده‌اند، تحت حمایت و پشتیبانی قرار گیرند.

خوش خبر ادامه داد: بررسی اطلاعات خانوارها با همکاری نهادهای مختلفی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، سپاه، بسیج، خیرین، سمن‌ها و... صورت گرفت و تلاش شد آمارهای گردآوری با کمترین خطا جمع‌آوری شود.

وی با قدردانی از همراهی افراد و نهادهای مشارکت کننده در رزمایش مهربانی، خاطرنشان کرد: تلاش شد همه در کنار یکدیگر با عمل به  فرمایش رهبر معظم انقلاب در کمک به اقشار آسیب‌دیده جامه عمل بپوشانند.

خوش خبر تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد در همراهی در برگزاری این رزمایش نمره قبولی گرفتند و این رزمایش نشان داد که می‌توان در کنار یکدیگر اتفاقات بزرگی را رقم زد.

وی افزود: آنچه باعث شد در انجام رزمایش مهربانی تمام عوامل ایثارگرانه و شبانه‌روز فعالیت کنند، کار برای خدا بود و این از محاسن فعالیت‌های اعتقادی و باورمندانه است.

وی بر ضرورت فعالیت مداوم سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و افزود: در رزمایش مهربانی ثابت شد که برون سپاری کارها از سوی دستگاه‌های دولتی بسیار مفید و موفق است و مردم نیز اثربخشی آن را درک کردند، لیکن ضروری است که فعالیت‌های اجتماعی سمن‌ها فصلی و محدود به مقاطع خاص نباشد.

خوش‌خبر با تشریح اینکه با ایجاد پیوستگی، فاصله سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های دولتی را باید به حداقل رساند گفت: اگر این ارتباط عمیق و مداوم باشد، دولت در رسیدن به اهداف سازمانی موفق خواهد بود.

وی ادامه داد: در کنار امور خیریه، در حوزه‌های فرهنگی نیز باید از ظرفیت سمن‌ها و کار گروهی برای فرهنگ‌سازی و مقابله با نابسامانی‌های اجتماعی استفاده کنیم و این مهم، جز با تعامل و هم افزایی رخ نخواهد داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، فعالیت در سازمان های مردم نهاد را ارزشمند برشمرد و اظهار کرد: کار در حوزه اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد خستگی‌ناپذیر و به گونه‌ای است تا آن را به سرانجام نرسانید آرام و قرار ندارید.

خوش خبر اظهار کرد: با بررسی عملکرد سازمان‌های مردم نهاد و پایش و ارزیابی آن‌ها، باید سمن‌های نیمه فعال را شناسایی و در راستای توانمندسازی و پویایی آن‌ها گام برداریم.

گفتنی است؛ سمن‌های فعال در رزمایش مهربانی نیز ضمن ارائه گزارش در خصوص چگونگی اجرای طرح، نظرات و دیدگاه‌های خود را با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در میان گذاشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سمن های مردم نهاد امنیتی و اجتماعی استاندار سازمان های مردم نهاد رزمایش مهربانی خراسان جنوبی معاون سیاسی خوش خبر سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی

 مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت شود.

شایسته با اشاره به اینکه امسال پیش بینی می‌شود ۷۸۶ تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است. 

وی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار، قاین ۵۳ هکتارو زیرکوه ۵۰ هکتار است.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: ۵۰ درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

شایسته گفت: ۳۵۲ بهره بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت آغاز و تا نیمه خرداد ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • مشارکت بیش از ۴ هزار میلیارد ریالی وزارت نفت در طرح‌های مسئولیت اجتماعی
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • حیرت بارسلونا: داور ال‌کلاسیکو نمره قبولی گرفت
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟