Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالارقاسمی روزپنجشنبه درگفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه این برنامه براساس برنامه سند تحول وزارتخانه ای درطول برنامه ششم توسعه درحال سازماندهی است، خاطرنشان کرد: براساس مفاد این شیوه نامه فرایند تدوین برنامه ها درآموزش وپرورش استان البرزدر سه گام صورت می گیرد. درگام اول برنامه های ویژه سند تحول بنیادین برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا ابتدای خرداد ماه ۹۹ تنظیم وتدوین می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برنامه ها ی گام اول درکارگروه تخصصی برنامه ریزی واجرایی که با حضورنمایندگان استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزارمی شود، پس از بررسی و تایید به نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز ابلاغ خواهد شد.

وی گام دوم این برنامه را درحوزه کاری نواحی و مناطق آموزش و پرورش البرز با درنظر گرفتن شرایط و اقتضائات تدوین سند تحول بنیادین ذکر کرد که باید برنامه های آن به تایید کار گروه تخصصی سند تحول برسد و سپس به واحدهای آموزشی ارسال گردد.

قاسمی درادامه به گام سوم این برنامه پرداخت واضافه کرد: مدیران مدارس مطابق برنامه های ابلاغی و با درنظر گرفتن  ساحت های شش گانه تعلیم وتربیت وهمچنین اهداف دوره های تحصیلی، برنامه سالانه وعملیاتی خود تا نیمه اول شهریورماه ۹۹را تدوبن می کنند.

وی یادآورشد: برنامه اجرایی سند تحول درطول برنامه ششم تکلیف وزارت آموزش‌وپرورش را تا سال ۱۴۰۰  دراجرایی کردن سند تحول روشن کرده است لذا برنامه‌های سنواتی بر اساس برنامه ششم تنظیم واجرا می گردد.

وی عنوان کرد: با تشکیل کارگروه های تخصصی برنامه ریزی واجرایی کردن سند تحول بنیادین درزیر مجموعه معاونت ها و  بهره گیری از نظرات کارشناسان واستفاده ازتجربه سال ۱۳۹۸ درالبرز شروع شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزافزود: دومین برنامه آموزش وپرورش این استان درتدوین سند تحول بنیادین برای سال تحصیلی آینده مبتنی برزیرنظام‌ها ، ساحت های شش گانه  ،اهداف دوره های تحصیلی و با درنظرگرفتن ویژگی‌هایی چون نو بودن، تحول‌پذیر، تحقق‌پذیر و فراگیر بودن است که براساس این شاخص ها تنظیم وتدوین می شود.

وی تاکید کرد: برای اجرای مطلوب تدوین این برنامه مهم، دبیرخانه تدوین سند تحول درهر معاونت حوزه آموزش و پرورش البرزتشکیل وبرای اعضای آن ابلاغ صادر شده است.

استان البرز ۵۰۰ هزاردانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مدارس البرز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آموزش و پرورش البرز سند تحول بنیادین تدوین سند تحول برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.

وی به اهمیت برگزاری آزمون‌های نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمون‌ها غلط بوده و دانش‌آموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافته‌اند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌گیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.

وی برقراری تأمین امنیت آزمون‌ها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار می‌شود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمون‌ها هستند لذا باید زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی ایجاد شود.

زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش باید براساس تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.

گفتنی است؛ در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمون‌ها هستند.

کد خبر 6081676

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی باعث حذف کنکور می‌شود؟
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • جزییات فصل اول سند جدید تحول قوه قضاییه اعلام شد
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • یک گام به نفع حقوق شهروندی
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده