Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-28@11:47:56 GMT

ترامپ ژنرال بی کفایتی است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۷۲۶۰

ترامپ ژنرال بی کفایتی است

ترامپ ژنرال بی کفایتی است که مطلقا به فکر جنگ با کرونا نیست، او فقط به فکر پیروزی در نبرد انتخابات ریاست جمهوری است.

به گزارش مشرق،  پیتر برگن تحلیلگر نظامی آمریکایی در مصاحبه با سی ان ان گفت: ترامپ  دوشنبه ۱۸ می در کاخ سفید به صراحت گفت که از داروی «هیدروکسی کلروکین» استفاده می‌کند؛ دارویی که استفاده از آن در درمان بیماری کووید-۱۹ بارها از سوی کارشناسان و متخصصان پزشکی بی‌اثر و خطرناک اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ بعنوان رئیس جمهوری آمریکا می‌توانست بهترین متخصصان و پزشکان جهان را برای توصیه‌های پزشکی در اختیار داشته باشد، حال کار به اینجا رسیده که او برای خود داروی منع شده هیدروکسی کلروکین را تجویز و از آن استفاده می‌کند.  حتی زمانی که  نیل کاواتو  مجری شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز، مخاطبان این شبکه را از پیروی از رئیس جمهوری آمریکا از این دارو برحذر داشته و به آمریکایی‌ها می‌گوید این دارو خطر مرگ دارد، ترامپ در حساب توئیتر خود به او حمله می‌کند.

از زمان شروع همه‌گیری ویروس کرونا در آمریکا ترامپ ادعاهای خلاف واقع بسیاری داشته است؛ از جمله آنکه «هوای گرم باعث از بین رفتن این ویروس می‌شود و زیاد به آن اهمیت ندهید»؛ یا اینکه «ویروس کرونا کاملا تحت کنترل است»؛ اما امروز شاهدیم که این ویروس تاکنون سبب جان باختن بیش از ۹۲ هزار آمریکایی شده است؛ یا اینکه ترامپ به تازگی گفته «واکسن کرونا به زودی در دسترس خواهد بود» اما کارشناسان و دانشمندان این ادعا را رد می‌کنند.

ادعاهای خلاف واقع ترامپ سبب شد حتی نشریه پزشکی «لانست» نیز وارد سیاست شود و در یادداشتی بنویسد: آمریکایی‌ها باید در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی فردی را بعنوان رئیس جمهوری در کاخ سفید قرار دهند که درک کند سلامت جامعه را نباید با بازهای سیاسی و جناحی هدایت و پیش برد.

 در حقیقت شمار مرگ و میر مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا قدم به قدم و روز به روز به سمت ۱۰۰ هزار جان‌باخته نزدیک‌تر می‌شود؛ مساله‌ای که بسیاری از داشنمندان از جمله رابرت رد فیلد مدیر «مرکز درمان و پیشگیری بیماری» در آمریکا نیز بر این واقعیت توافق دارند که موج دوم همه‌گیری کرونا در آمریکا در پیش است.

ترامپ بعنوان رئیس جمهوری آمریکا خود را در (توهم) نبرد با ویروس کرونا می‌بیند که شهروندان آمریکایی سربازان و سلحشوران این نبرد هستند. اما اگر ترامپ دراین نبرد خود را یک «ژنرال» (جنگی) می‌پندارد، او نیروهایش را در این نبرد با احتملات و دادن اطلاعات غلط هدایت می‌کند؛ وی بعنوان فردِ مسئول، تلاش در کنترل این «داستان» دارد و آنچنان که مشهود است، او بیشتر نگران برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری است تا شکست دادن ویروس کرونا. بسیار غم‌انگیز است که آمریکایی‌ها چنین فرد بی‌کفایتی را در وخیم‌ترین بحران دهه‌های اخیر آمریکا در منصب فرماندهی خود دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اخبار بورس ترامپ ژنرال ویروس کرونا انتخابات ویروس کرونا رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ

کمپین انتخاباتی جو بایدن چهل‌وششمین رئیس‌جمهوری ایالات متحده برای کسب دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در انتخابات سال جاری، امروز (پنجشنبه) با حضور چهل‌دومین و چهل‌وچهارمین رؤسای‌جمهوری این کشور یعنی باراک اوباما و بیل کلینتون برای جمع‌آوری کمک‌های مالی در ایالت نیویورک تکمیل خواهد شد.

در یک اتفاق نادر که طی آن چهار رئیس‌جمهوری سابق و فعلی در یک روز در منطقه‌ای غیر از واشنگتن حضور دارند، دونالد ترامپ نیز برای شرکت در مراسم بزرگداشت یک پلیس تازه درگذشته در شهر لانگ‌آیلند در ایالت نیویورک به‌سر می‌برد. این در حالی است که از مجموع رؤسای‌جمهور سابق در قید حیات، جیمی کارتر در بستر بیماری به‌سر می‌برد و جرج بوش هم برخلاف روابط دوستانه‌ای که با اوباما و کلینتون دارد، علاقه‌ای به حمایت از ترامپ از خود نشان نداده است.

باوجود اینکه کلینتون و اوباما از حمایت گسترده سیاه‌پوستان آمریکا برخوردارند و اوباما قرار است سفری پاییزی به چند دانشگاه برای آوردن جوانان به پای صندوق‌های رأی داشته باشد، باید گفت هردو چهره، از نگاه نسل جوان و مترقی این کشور دیگر پیر و محافظه‌کار به‌نظر می‌رسند؛ لذا بعید است این ائتلاف با وجود کم‌سابقه بودن آن، بتواند تأثیری که حمایت کلینتون در سال ۲۰۱۲ از اوباما داشت را داشته باشد.

لئون پانتا رئیس دفتر سابق کلینتون و وزیر دفاع و مدیر سی‌آی‌ای در دوران اوباما معتقد است که اوباما می‌تواند در بحث سلامت در کابینه بایدن نقش‌آفرینی کند و توصیه کرد که کمپین وی برای پیروزی در این راستا، روی رأی لاتین‌تبارها، جوانان و سایر اقلیت‌ها متمرکز شود.

با این‌حال، وجود کیش شخصیتی اشخاصی که زمانی به بالاترین جایگاه سیاسی کشور خود رسیده‌اند را نباید ازنظر دور داشت به‌طوری‌که با وجود ائتلاف امروز، امکان بروز تقابل بین آنها در آینده بسیاری جدی است. ناامیدی هیلاری کلینتون به‌دلیل شکست در هر ۲ تلاش انتخاباتی‌اش یک‌بار در مقابل اوباما و بار دیگر در مقابل ترامپ نیز می‌تواند اوضاع را پیچیده‌تر کند.

بایدن که از هر دو پیش‌کسوت خود مسن‌تر است، قبل از هر دوی آنها رقابت انتخاباتی برای ریاست‌جمهوری را (اولین بار در سال ۱۹۸۸) آغاز کرده بود. اما در تمام سالیان حضور او در سنا و معاونت ریاست‌جمهوری در دوره اوباما، چهره‌های حزب دموکرات رغبت کمتری برای حمایت و حتی تحمل او نشان داده‌اند.

وفاداری عمیق او نسبت به اوباما و نقش مؤثری که در سیاست خارجی در دوران او ایفا کرد، به بهبود جایگاه حزبی‌اش کرد، اما پیشدستی او نسبت به اوباما در حمایت از همجنس‌گرایان بار دیگر به این شکاف دامن زد. مرگ فرزند بایدن و اهدای مدال آزادی به وی توسط اوباما شاید حُسن‌ختامی برای یک همکاری سیاسی نه‌چندان مؤثر بوده باشد.

بایدن در جایگاه رئیس کمیته قضایی سنا در سال ۱۹۹۳ سهم به‌سزایی هم در انتصاب فرد منتخب بیل کلینتون در سمت قاضی دیوان عالی داشته است. اما جنگ‌طلبی افراطی او و طرح ایده مداخله نظامی در طول جنگ یوگسلاوی در دهه ۱۹۹۰ چالشی برای موضع ضدجنگ‌طلبانه کلینتون بود. او همچنین از حامیان مهم کلینتون در پرونده رسوایی اخلاقی او محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • جهاد اسلامی: ایران حامی همیشگی فلسطین است
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • درخواست آمریکا برای مشارکت ژنرال‌هایش در طراحی حمله به رفح
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • تلاش میلیونرهای آمریکایی برای تامین وثیقه پرونده ترامپ
  • نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است
  • ترامپ: اسرائیل باید جنگ غزه را پایان دهد