Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی حرم مطهر حضرت محمدهلال بن علی(ع) از برگزاری مراسم خطبه‌خوانی و شمع‌گردانی توسط خادمین آستان مقدس در آخرین پنج‌شنبه ماه ضیافت الهی خبر داد.

«سید جواد تکیه» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل گفت: مراسم خطبه خوانی و شمع گردانی به مناسبت رحلت حضرت محمدهلال بن علی(ع)  در آخرین پنج شنبه ماه ضیافت الهی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر اجرایی حرم مطهر حضرت محمدهلال بن علی(ع) افزود: این مراسم پنج شنبه یکم خردادماه از ساعت ۲۲ با حضور خادمان حضرت محمدهلال(ع) در صحن جنوبی حرم مطهر برگزار خواهد شد.

 

تکیه در ادامه بیان داشت: قرائت قرآن توسط قاری ممتاز رضا نجفی، سخنرانی حجت الاسلام ابوالفضل سلیمانی امام جمعه آران و بیدگل، نوحه خوانی محمد عرفانیان و خطبه خوانی توسط خادم حرم مطهر احسان غلامپور از جمله برنامه های این مراسم است.

 

وی افزود: این آیین امسال با رعایت نکات بهداشتی(ماسک،دستکش) و فاصله گذاری برگزار خواهد شد.

 

آيين خطبه خوانی و شمع گردانی يكی از آيين هايی است كه همه ساله در شب رحلت حضرت محمد هلال بن علی (ع)، در حرم مطهر فرزند امير مؤمنان علی (ع)، برگزار می شود. عاشقان و دلباختگان خاندان عصمت و طهارت، در این مراسم معنوی، با لاله های شمع روشن و زمزمه ی «مولا هلال بن علی (ع)» به سمت ضريح مطهر حركت كرده و با مرثيه سرايی و روضه خوانی در رثای حضرت محمد هلال (ع) ارادت خالصانه ی خود را به آن حضرت نشان می دهند.


حضرت محمدهلال بن علی(ع)، فرزند بلافصل حضرت علی بن ابیطالب(ع) است که از جانب مادر نیز، با دو واسطه، به پیامبر اکرم(ص) می رسد.

 

در كتاب رساله هلاليه آمده است که حضرت محمد هلال بن علی بن ابيطالب(ع) در آخرين شب جمعه ی ماه مبارك رمضان، پنج تن آل عبا و برادر خود، عون را در خواب می بينند و مژدگانی بازگشت به آغوش خاندان اهل بیت(ع) را از جد بزرگوارشان، پيامبر گرامی اسلام(ص) دريافت می كنند.

 

غروب روز بعد، اين ستاره ی پرفروغ خاندان عصمت و طهارت، پس از اقامه ی نماز مغرب و عشا، در آخرين سجده خود به پيشگاه حق، ندای پروردگار را لبيك گفته و پس از سه سال اقامت در اين سرزمین، رهسپار ديار دوست می شوند.

 

به وصيت خود آن حضرت، عبادتگاهشان، به عنوان محل دفن آن حضرت، مهيا گشته و از آن پس تا كنون، زيارتگاه عاشقان و دلسوختگانی شده كه حضور نخستین مهاجر علوی به كشور را ارج می نهند.

 

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: حرم هلال بن علی ع شهرستان آران و بیدگل هلال بن علی شمع گردانی خطبه خوانی آران و بیدگل حضرت محمدهلال بن علی ع هلال بن علی ع خطبه خوانی حضرت محمد حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟

حضرت عبدالعظیم حسنی در اوایل سال ۲۰۰ هجری قمری به دنیا آمد و در سال ۲۵۰ از مدینه به سامرا رفت و پس از آن به ایران آمد و در سال ۲۵۲ تا ۲۵۵ در ری ساکن بودند در ادامه این مطلب تاریخ شهادت شاه عبدالعظیم حسنی در تقویم ۱۴۰۳ را می خوانید.

وفات حضرت عبدالعظیم حسنی ۱۴۰۳ تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم شمسی برابر است با:

روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم هجری قمری برابر است با:

۱۵ شوال ۱۴۴۵

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم میلادی برابر است با:

۲۴ آوریل ۲۰۲۴

نحوه وفات حضرت عبدالعظیم

عبدالعظیم بن عبدالله مشهور به عبدالعظیم حسنی، شاه عبدالعظیم و سیدالکریم، در پنج‌شنبه ۴ ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ق، در زمان حکومت هارون الرشید، در مدینه (درباره محل ولادت وی اختلاف است) متولد شد و درگذشت عبدالعظیم حسنی در ۱۵ شوال سال ۲۵۲ق در زمان امام هادی علیه السلام رخ داد. آنچه درباره چگونگی رحلت عبدالعظیم حسنی آمده، دو قول مرگ طبیعی و شهادت را روایت کرده است. نجاشی قائل به بیماری عبدالعظیم است که منجر به فوت او شد. شیخ طوسی نیز قائل است که عبدالعظیم در ری وفات یافت و قبر او در آن‌جاست.

شاه عبدالعظیم چه نسبتی با امام حسین دارد؟

نسب وی به امام مجتبی علیه السلام می‌رسد. نجاشی از عالمان شیعی می‌گوید: پس از رحلت وی به هنگام غسل، رقعه‌ای در لباسش یافت شد که نسب وی در آن بدین صورت نوشته بود: من ابوالقاسم فرزند عبدالله، فرزند علی، فرزند حسن، فرزند زید، فرزند حسن ابن علی بن ابی طالب هستم. میرداماد عبدالعظیم را دارای نسب روشن و شرافت آشکار توصیف می‌کند.

tags # تقویم سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • همایش بزرگ هفته عقیدتی سیاسی در لارستان برگزار می‌شود
  • پخش‌زنده| برگزاری مراسم وفات حضرت عبدالعظیم (ع) در شهر ری
  • مراسم صبحگاه یگان حفاظت حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد
  • برنامه عزاداری ۲۰ هیأت در سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • درس‌گفتار‌های سعدی‌خوانی، به مناسبت بزرگداشت سعدی برگزار شد
  • مراسم عزاداری شهادت حضرت حمزه و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در قم برگزار می‌شود
  • ببینید | حاج محسن مرادی مولودی خوانی شبکه دو سیما حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی