Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک  شهرداری قزوین، شیما زرآبادی‌پور افزود: ۲۲۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۲۴ خط دورن شهری به شهروندان قزوینی خدمت رسانی می‌کنند که از این تعداد ۷۰ دستگاه اتوبوس اسکانیا و ۳۰ دستگاه مینی‌بوس سبلان نوسازی شده و ۱۲۰ دستگاه نیز بازسازی شده‌اند.

وی تصریح کرد: به منظور کاهش آلایندگی و مصرف سوخت ناوگان حمل و نقل عمومی با رایزنی‌های انجام شده توسط شهرداری قزوین، سوخت گازوییل یورو ۴ را به اتوبوس‌های دورن شهری اختصاص داده که تنها کلان‌شهرهای کشور از این مساله بهره‌مند بوده قزوین تنها مرکز استان دارای این سوخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به متوقف شدن فعالیت تمامی اتوبوس‌های شهاب ناوگان اتوبوسرانی قزوین که فاقد استانداردهای یورو بوده اشاره و تصریح کرد: توقفگاه امام علی (ع) سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین دارای مرکز بازسازی بوده که هم ناوگان درون شهری قزوین را بهسازی میکند و هم معین ۴۴ شهر شمال غرب کشور است.

سرپرست معاونت ترافیک شهرداری قزوین تاکید کرد: سیستم نرم‌افزاری GPS میزان مصرف سوخت و خرابی قطعات اتوبوس‌های درون شهری را پیمایش کرده که این موضوع در نوع خود منحصر به فرد است.

به گفته زرآبادی‌پور، به منظور هدفمندسازی مصرف سوخت، در توقفگاه امام علی (ع) جایگاه سوخت ویژه اتوبوس‌های درون شهری ایجاد شده که عملیات سوخت‌گیری در آن با کارت‌های هوشمند سوخت انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی علاوه بر بهینه سازی مصرف سوخت و کاهش آلایندگی، رضایتمندی شهروندان را به همراه داشته و شاهد افزایش سفرهای درون شهری با این وسیله نقلیه عمومی هستیم اتوبوس بودیم.

این مسوول با اشاره به جا به جایی روزانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار شهروند قزوین توسط ناوگان اتوبوسرانی تا پیش از شیوع ویروس کرونا، افزود: ناوگان تاکسیرانی شهرداری قزوین نیز دارای سه هزار و ۷۰۰ دستگاه تاکسی است که از این تعداد ۱۵۰ خودرو بنزینی و مابقی دوگانه سوز هستند.

وی عمر فرسودگی تاکسی را ۱۰ سال برشمرد و خاطرنشان کرد: نوسازی تاکسی‌ها باید به صورت سالانه انجام شود که این مساله تابع شرایط اقتصادی و قیمت خودرو در کشور است.

زرآبادی‌پور با تاکید بر اینکه در سال‌های ۹۵ تا ۹۸ بالغ بر ۸۰۰ دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی شده، گفت: سال گذشته به دلیل افزایش ناگهانی قیمت خودرو، شرکت ایران خودرو فروش تاکسی را متوقف و تنها ۲۸ دستگاه تاکسی به استان قزوین تخصیص داده شد.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری قزوین افزود: به منظور توزیع سوخت پاک و ارزان قیمت و همچنین بهینه سازی مصرف سوخت، هشت جایگاه CNG تحت نظارت سازمان مدیریت تاکسیرانی شهرداری قزوین روزانه به ۱۵۰ هزار تاکسی و خودروی شخصی خدمات رسانی می‌کنند.

برچسب‌ها شهرداری قزوین قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری قزوین قزوین شهرداری قزوین قزوین شهرداری قزوین درون شهری مصرف سوخت حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟

در ۳۱ ماه گذشته که از فعالیت زاکانی به عنوان شهردار تهران می‌گذرد، تعداد اتوبوس‌‌ها از ۱۸۰۰ به بیش از ۳۰۰۰ دستگاه افزایش یافت، این در حالی است که با قراردادهای در دست اجرا، تا پایان سال به تدریج ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز وارد این ناوگان خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از 31 ماه پیش که علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران فعالیت خود را آغاز کرد، شهروندان در انتظار بودند تا روند تغییر و تحول در شهر به‌ویژه در حوزه حمل و نقل عمومی که وضعیت بحرانی را سپری می‌کرد آغاز شود. 

در همین راستا به تدریج اقداماتی برای بهبود وضعیت این حوزه صورت گرفت تا زخم‌های کهنه حمل و نقل عمومی به‌ویژه اتوبوسرانی التیام پیدا کند. 

برای اینکه شهر تهران در حوزه اتوبوسرانی با مشکل مواجه نباشد حداقل به 7 تا 9 هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد و دوره پنجم مدیریت شهری، اتوبوسرانی را با حدود 1800 دستگاه به مدیریت فعلی تحویل داد بنابراین مدیریت شهری، شرایط دشواری برای جبران این عقب ماندگی در پیش داشت. 

با این حال با عقد قراردادهایی نسبت به تولید و اورهال اتوبوس‌ها اقدام شد و مدیریت شهری توانست در 31 ماه گذشته 826 دستگاه اتوبوس نو وارد خطوط کند و 428 دستگاه اتوبوس را اورهال کند؛ این در حالی است که اورهال 113 دستگاه اتوبوس دیگر نیز در دست انجام است. 

2500 اتوبوس در نیمه اول 1403 وارد ناوگان تهران می‌شود

بدین ترتیب تعداد اتوبوس‌های فعال در شهر تهران به بیش از 3000 دستگاه اتوبوس رسید، این در حالی است که سال جاری، سال طلایی در حوزه حمل و نقل به ویژه در حوزه اتوبوسرانی خواهد بود و شهروندان تا پایان سال، به صورت ملموس اتوبوس‌های برقی را در شهر مشاهده خواهند کرد چراکه 2500 دستگاه اتوبوس برقی از محل قرارداد مذکور به تدریج وارد ناوگان اتوبوسرانی خواهد شد.

علاوه براین،  طبق قراردادی که با تولیدکنندگان داخلی منعقد شده، 2500 دستگاه اتوبوس نیز از این طریق وارد ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران می‌شود بنابراین با اتوبوس‌های چینی جمعاً 5000 دستگاه اتوبوس به اتوبوس‌های تهران اضافه می‌شود و شهروندان می‌توانند یک نفس راحت در حوزه اتوبوسرانی بکشند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی از امروز
  • افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی پایتخت از امروز/ نرخ جدید چقدر است؟
  • ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک
  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی
  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد