Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رییس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی(ره) گفت: بر اساس آمار بین 5 تا 10 درصد بیماران کرونایی در مراحل حاد بیماری به سکته های قلبی و مغزی دچار می شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای دکتر حمید عمادی افزود: بیماری کرونا دو مرحله دارد، مرحله اول ورود ویروس به بدن و بروز علائم اولیه است اما مرحله دوم زمانی است که این ویروس توانسته سیستم ایمنی بدن بیمار را تحریک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: واکنش های شدید و ترشح مقادیر زیاد سایتوکایین ها و مواد ضد التهابی در بدن، منجر به مرگ و میر نیز می شود که در این بین انسدادهایی در عروق بدن رخ می دهد و ممکن است خون به مغز نرسد و سکته مغزی و یا قلبی رخ دهد که در این سه ماه شاهد بروز این علائم در بیماران مبتلا به کرونا بودیم.
این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: بروز این علائم اجتناب ناپذیر است و برحسب تجربه اکنون ما به بیماران داروهای ضد انعقادی هم می دهیم تا از بروز این انسدادها در شریان های حیاتی بدن بیماران جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به این که در کشورهای مختلف نتایج گوناگونی از درصد ابتلای بیماران کرونایی به انسدادهای عروق عنوان شده است و افزود: اما آنچه به صورت مستند می توان گفت این که بین 5 تا 10 درصد بیماران کرونایی به سکته های قلبی و مغزی دچار می شوند.
آقای دکتر عمادی گفت: افرادی که زمینه اختلالات عروقی داشته اند مثل آترواسکلروز تا مشکلات قلبی داشته اند بیش از دیگران در معرض خطر سکته های ناشی از کرونا هستند.
وی گفت: سیر تغییرات علائم بیماری کرونا بسیار متفاوت بود ما نیز شناخت کافی از رفتار ویروس در روزهای نخست نداشتیم و رفتارهایی از این ویروس دیدیم که پیش از این گزارش نشده بود.
آقای دکتر عمادی با اشاره به این که اکنون از دست دادن حس بویایی و چشایی را یکی از علائم مشخص ابتلا به این ویروس می دانیم، افزود: درگیری پوست شامل اگزما و کهیر که در روزهای نخست چندان مشاهده نمی شد الان به یکی از نشانه های بارز ابتلا به ویروس کرونا گزارش می شود.
این متخصص بیماری های عفونی گفت: علائم گوارشی، اسهال و بی اشتهایی همراه تهوع نیز در خلال مراجعات بیماران مشاهده شد و یکی از علائمی که امروزه به بیماری کرونا منتسب می شود بیماری کاوازاکی است که در واقع واکنش خیلی شدید بدن به ویروس کرونا است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: در این روزها شاهد افزایش موارد ابتلا به کاوازاکی در کودکان هستیم و به نوعی آن را واکنش شدید سیستم ایمنی کودکان در برابر ویروس کرونا می دانیم.
آقای دکتر عمادی با اشاره به این که خانواده ها نباید در این خصوص نگران باشند افزود: اگر کودکان دچار تب بالای 39 درجه شدند که بیش از 3 تا 5 روز طول کشید باید در زمینه ارزیابی ابتلا به بیماری کاوازاکی به پزشک مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ابتلا بیماران کرونایی آقای دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رژیم غذایی پیری مغز را تسریع می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

چاقی خطر ابتلاء به مشکلات سلامت مانند بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲، آرتریت و چندین نوع سرطان را افزایش می‌دهد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ممکن است پیری مغز را نیز تسریع کند.

محققان دریافتند که چاقی و رژیم غذایی پرچرب به رگ‌های خونی در مغز موش‌ها آسیب رسانده و اکسیژن رسانی به سلول‌های مغز را کاهش داده و منجر به زوال شناختی می‌شود.

چاقی یک نگرانی رو به رشد بهداشت عمومی در سراسر جهان است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۲۲، ۱۶ درصد از مردم در سراسر جهان به چاقی مبتلا بودند.

این وضعیت یک نگرانی فزاینده در جوانان است. این سازمان گزارش می‌دهد که ۱۶۰ میلیون کودک و نوجوان در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ با چاقی زندگی می‌کردند.

خطر ابتلاء به مشکلات سلامتی در فردی که اضافه وزن دارد بیشتر است و هر چه فرد اضافه وزن بیشتری داشته باشد این خطرات بیشتر می‌شود. چاقی خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، از جمله:

بیماری قلبی عروقی (عمدتاً بیماری قلبی و سکته مغزی)

دیابت نوع ۲

اختلالات اسکلتی عضلانی مانند استئوآرتریت

برخی از سرطان‌ها (آندومتر، سینه و روده بزرگ)

دکتر «شارون نگری»، نویسنده ارشد این مطالعه و عضو فوق دکتری در بخش جراحی مغز و اعصاب در مرکز علوم بهداشتی دانشگاه اوکلاهاما، گفت: «چاقی ناشی از رژیم غذایی باعث ایجاد طیف وسیعی از پاسخ‌های التهابی سیستمیک می‌شود که می‌تواند اثرات گسترده‌ای روی بدن از جمله عروق مغزی داشته باشد. یکی از دلایل اصلی که چاقی ممکن است باعث پیری در عروق مغز شود، به دلیل حالت التهابی مزمنی است که ایجاد می‌کند.»

مطالعات نشان می‌دهد که چاقی با کاهش عملکرد مغز مرتبط است. مکانیسم دقیق آن مشخص نیست، اما التهاب - که یک اثر شناخته شده چاقی است - ممکن است بر عملکرد شناختی تأثیر بگذارد.

دکتر نگری توضیح داد: «بافت چربی در افراد چاق، مولکول‌های فعال زیستی مختلفی از جمله سیتوکین‌های پیش‌التهابی ترشح می‌کند که می‌توانند در جریان خون در گردش باشند و بر اندام‌های دوردست از جمله مغز تأثیر بگذارند».

او افزود: «این سیگنال‌های التهابی می‌توانند به پیر شدن سلول‌های عروقی منجر شوند، رشد پیری در مغز را تسهیل کنند، بنابراین توانایی عروق برای تنظیم جریان خون و پاسخ به فعالیت‌های عصبی را مختل می‌کنند.»

نگری گفت: «کاهش وزن و حفظ وزن سالم می‌تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، که هر دو در آسیب عروق مغزی و زوال شناختی دخیل هستند. علاوه بر این، وزن سالم از سلامت جسمانی خوب پشتیبانی می‌کند که ارتباط نزدیکی با سلامت مغز دارد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • پرواز بالگرد اورژانس نیشابور برای نجات بیمار سکته مغزی
  • این رژیم غذایی پیری مغز را تسریع می‌کند
  • ارتباط میان سکته قلبی و ریزش مو کشف شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ارتباط بین ریزش مو و سکته قلبی
  • ماجرای حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی / کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • حمله به آمبولانس حامل بیمار سکته قلبی | کتک خوردن کارشناسان اورژانس و همسر بیمار
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران