Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی فروردین روز پنج‌شنبه در دیدار با مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس بر لزوم ایجاد بسترهای لازم برای افزایش ماندگاری روستاییان در مناطق روستایی وکاهش مهاجرت های ناخواسته تاکید کرد و اظهار داشت : کاهش مهاجرت در مناطق روستایی با زمینه سازی برای رونق تولید و تامین درآمد و  معیشت و افزایش اشتغال امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطا الله زمانی مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس نیز در این دیدار  با ارائه گزارشی از فعالیت های توسعه و محرومیت زدایی در استان فارس و شهرستان های فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین اظهار داشت : استان فارس با بهره مندی از روستاهای پر جمعیت در بسیاری از مناطق و فزونی شاخص جمعیت روستایی و عشایری بر جمعیت شهری در این مناطق از جمله استان هایی است که پیشتاز در شاخص‌های توسعه روستایی است.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس گفت: بافت مسکونی این روستاها در سال‌های اخیر با اجرای طرح های توسعه روستایی ، بازنگری طرح های هادی و اجرای طرح های آسفالت معابر و بهسازی متحول شده ، بسیاری از روستاهای شهرستان های فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در زمره این روستاها هستند ، هر چند همچنان حجم محرومیت در این مناطق بالا است.

وی با اشاره به در اولویت بودن اتخاذ راهکارهای کاهش مهاجرت ها در استان فارس گفت: کسانی که از روستاها به شیراز یا شهرهای بزرگ استان فارس مهاجرت می کنند ، معمولا در مناطق حاشیه ای این شهرها سکنی می گزینند که این موضوع افزایش پدیده حاشیه نشینی را در پی دارد و بالطبع معضلاتی هم ایجاد می کند ، از این رو باید تلاش همه دست اندرکاران ، مسوولان ، نمایندگان و دلسوزان برای توسعه فارس در این راستا باشد که از مهاجرت های ناخواسته به شهرها جلوگیری شود ، بنیاد مسکن به عنوان یک نهاد انقلابی در این راستا وظایف و کارکردهایی دارد ، شاخص های توسعه روستایی در استان فارس بیانگر آن است که عملکرد مدیران بنیاد مسکن در شهرستان ها برای کاهش مهاجرت های ناخواسته جهادی و بی باکانه بوده است.

 زمانی با بیان اینکه ما معتقدیم توسعه شهرها نباید باعث عقب ماندگی روستاها شود گفت: با اجرای طرح های هادی و  تعیین دقیق مرز روستاها  و بازنگری در برخی از طرح های هادی  این موضوع به خوبی پایش شده و زمینه توسعه روستایی فراهم شده است ،  بنیاد مسکن شرایط را برای اعطای زمین به متقاضیان روستایی فراهم آورده و در برخی از مناطق شاهد مهاجرت های معکوس هستیم اما در عین حال حجم محرومیت در مناطق روستایی بالا است و می طلبد نمایندگان مجلس با همفکری و تلاش برای تامین منابع درآمدی بنیاد مسکن و تامین اعتبارات و تخصیص به موقع آن در این امر مهم مشارکت و همپوشانی همگانی ایجاد شود.

مهندس زمانی در ادامه با بیان اینکه از جمله اولویت ها در بنیاد مسکن ترمیم خسارت حوادث غیر مترقبه با مشارکت در ساخت و ایجاد تسهیلات برای بهسازی این مناطق است  گزارشی از اعطای تسهیلات برای جبران خسارت سیل سال گذشته در استان فارس ارائه داد و گفت: در سیل سال گذشته یک هزار و ۶۹۴ واحد مسکونی شهری و ۲ هزار و ۱۶۰ واحد مسکونی روستایی دچار خسارت شدند که برای جبران خسارت ۱۰۰ درصد این واحد ها تسهیلات پرداخت شده است.  بخش قابل توجهی از این خسارت ها در شهرستان های فیروز آباد ، فراشبند و قیر و کارزین پرداخت شده است .

 وی ادامه داد : همچنین برای احداث مجدد و درجا سازی ۶۰۵   واحد شهری و یک هزار و ۳۷۸ واحد روستایی که خسارت عمده از سیل سال گذشته در استان فارس دیده بودند ، تسهیلات احداث مسکن در حال پرداخت است و تا کنون به مالکان ۶۸ درصد از این واحدها تسهیلات پرداخت شده است.

 زمانی اضافه کرد: برای جبران خسارت سیل سال گذشته بنیاد مسکن مبادرت به پرداخت وام های معیشتی و بلا عوض نیز کرده است ، جمع کمک های پرداخت شده در این بخش حدود ۵۸۰ میلیارد و ۶۰۳ میلیون ریال است.

در پایان این نشست مدیران شهرستان های بنیاد مسکن ، معاونان و مدیر کل بنیاد بر لزوم تامین اعتبارات و تخصیص به هنگام آن با مشارکت و همراهی و پیگیری نمایندگان مجلس برای شتاب بخشی به فعالیت های توسعه روستایی تاکید کردند.

شهرستان های فیروزآباد ، فراشبند و قیر و کارزین در فواصل ۱۱۱ کیلومتری ، ۲۳۲ کیلومتری و ۱۶۴ کیلومتری جنوب شیراز در استان فارس قرار دارند.

 

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی فراشبند مجلس یازدهم بنياد مسكن انقلاب اسلامی قیروکارزین توسعه روستایی فیروزآباد فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فراشبند مجلس یازدهم بنياد مسكن انقلاب اسلامی قیروکارزین توسعه روستایی فیروزآباد فارس مجلس شورای اسلامی فراشبند مجلس یازدهم بنياد مسكن انقلاب اسلامی قیروکارزین توسعه روستایی فیروزآباد فارس توسعه روستایی مناطق روستایی مدیر کل بنیاد سیل سال گذشته استان فارس کاهش مهاجرت شهرستان ها بنیاد مسکن پرداخت شده مهاجرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به خبرگزاری صداوسیما گفت: تسهیلات به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله به متقاضیان نوسازی و مقاوم سازی واحد‌های مسکونی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر پرداخت می‌شود.
عسگری افزود: تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ متقاضی برای دریافت تسهیلات مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند و متقاضیان و مالکان در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به ادارات شهرستان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.
از ۱۰۰ و شش هزار واحد مسکن روستایی استان تاکنون حدود ۶۰ درصد واحد‌ها بهسازی شده است.

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است