Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@13:12:00 GMT

کمبود آب روستاهای ریگ گناوه برطرف شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۰۸۰۲

کمبود آب روستاهای ریگ گناوه برطرف شود

محمدحسن بازویی روز پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات و کمبود آب روستاهای این بخش باحضور دهیاران افزود:در این ارتباط  نیاز است وضعیت آب این مناطق متناسب با سرانه مصرفی هر خانوار ساماندهی شود.

وی اظهارداشت: باتوجه به  فرارسیدن فصل تابستان و روند افزایش مصرف آب، نحوه مدیریت، مصرف بهینه و لزوم صرفه جویی و پرهیز از هدر رفت در شرایط کنونی ضروری است که باید دهیاران در این زمینه  ایفای نقش و به مردم اطلاع رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع  ۱۶ روستای این بخش سرانه دریافتی آب در هر روستا برای هر نفر ۱۴۰ لیتر در شبانه روز است درحالیکه اکنون بیش از ۲.۵ برابر این میزان آب تامین می‌ شود اما هنوز مشکل  وجود دارد.

بخشدار ریگ گفت: عمده علت کم آبی در حوزه روستای گوابین و محمدی نداشتن سرانه مصرفی آب برای افراد مستقر در شرکت‌های پرورش میگو است که سرانه‌ای برای آنها تعریف نشده و از سهمیه مردم روستا استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در این ارتباط دستور داده شد که هم میزان سهمیه محدود و  هم سرانه برای شرکت‌های پرورش میگو تعریف شود.
بازویی ادامه داد: علت کمبود آب در روستای چهار برج  استفاده غیر مجاز از آب برای خانه باغ‌ها است که دستور لازم برای رفع مشکل تامین آب مردم صادر شده‌است.

بازویی افزود: وضعیت تامین آب شرب در روستای چهار محال به دو شکل است بنه حوی که قسمتی که از ایستگاه آب مال محمود استفاده می‌شود مشکل ندارد اما بخشی از روستا که از آب چهار برج استفاده می‌کنند، افت فشار دارد.

بخشدار ریگ بیان کرد: مقرر شده که وضعیت آب دهی به این روستاها  بررسی تا این مناطق کامل  بهره‌مند شوند.

وی گفت: در بقیه روستاها مانند جزیره‌ها، کوهک، رود شور و پوزگاه مشکلی وجود ندارد.

بخشدار ریگ بیان کرد: در مورد انشعابات غیرمجاز که باعث تضییع حقوق سایر روستاییان می‌شود  باید با متخلفان برخورد قانونی شود.

وی اظهارداشت: بخش ریگ پنج هزار و ۵۱۰ مشترک آب دارد که ازاین مجموع ۲ هزار و ۸۶۰ در شهر و ۲ هزار و ۶۵۰ در روستاها است.

گلبینی رئیس اداره آب و فاضلاب بندرریگ به سئوال‌های دهیاران در زمینه  کمبود آب و رفع ایرادها و انشعاب‌های غیر مجاز پاسخ داد و تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب قطع انشعاب‌های غیرمجاز را بجد در دستور کار قرار داده تا بتوان شرایط بهتری برای تامین آب روستاییان فراهم شود.

بخش ریگ از توابع شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از مناطق کم آب کشور است و  آب آشامیدنی آن از طریق خط محرم تامین می‌شود.

برچسب‌ها آب و فاضلاب گناوه بندرریگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب گناوه بندرریگ آب و فاضلاب گناوه بندرریگ کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟

گروه اقتصاد و درآمد : محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، امروز در جلسه علنی مجلس در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر، درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس، برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشته است، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند و مجلس چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرده، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

به گزارش جماران، قالیباف در نشست علنی مجلس تاکید کرد: آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

 

انتقادات نمایندگان مجلس از عدم اجرای تعهدات در تامین نیازهای دارویی کشور تا جایی پیش رفت که نمایندگان کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی را ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ دانستند و ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه را به رای گذاشتند.

این اظهارات ریس مجلس در حالی مطرح شد که در آخرین روز فروردین ماه، بهرام عین الهی، وزیر بهداشت، در جریان بازدید از مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان «کوثر سمنان»، خبر خوشی برای بیماران مبتلا به سرطان و خانواده های آنها داشت. او با بیان اینکه درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه ریزی است، گفته بود در حال حاضر دارو و درمان سرطان‌ها بار مالی گزافی بر دوش خانوار‌ها تحمیل می‌کند که به دنبال کاستن از این درد و رنج برای خانواده‌ها هستیم. به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.

با اینکه جامعه و نظام سلامت کشور نیاز فراوانی به تحقق این وعده ها دارد و اجرایی شدن آن خصوصا برای اقشار محروم که بعضا به دلیل ناتوانی در تامین داروی مناسب که با قیمتهای گزافی به فروش می رسند، جان خود را از دست می دهند، اهمیت زیادی دارد، اما انتقاد از وضعیت بغرنج تامین دارو و هزینه درمان در ماه ها و هفته های پیش، پرتکرارتر از گذشته مطرح می شود.

حتی حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون حقوقی مجلس در ماه های گذشته گفت: در برخی از بیمارستان‌ها تا وقتی از بیمار سکه و دلار نگیرند بیمار را عمل و درمان نمی‌کنند، باید وزارت بهداشت فکری کند چون این موضوع مشکل اساسی در کشور است.

علاوه بر این، گزارشها حاکی از این است که در هفته های گذشته، قیمت داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی رشد چند برابری داشته و تامین آن با مشکلات متعددی برای خانواده ها همراه است.

رایگان شدن درمان انواع سرطان ها در حالی نوید داده می شود که بررسی ردیف های بودجه ای سال 1403 که در جریان لایحه ای به مجلس تقدیم شده، نشان می دهد ردیف های بودجه ای مرتبط با تامین دارو و امور بیماریهای خاص هم حال و روز خوشی ندارند.

هر چند که بودجه قابل توجهی برای توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیزات پزشکی کشور درنظر گرفته شده است، اما این بودجه در راستای تامین تجهیزات است و نه کمک به تامین ارز واردات دارو یا درمان بیماران خاص و صعبت العلاج، همچنان که ردیف بودجه کاهش نرخ داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو، واکسن، یرخشک، کیت و کیسه خون و مواد مصرفی پزشکی رد 3درصدی داشته و به سازمان بیمه سلامت مرتبط با اجرای برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده با پوشش بیمه درمان، هیچ بودجه ای تعلق نگرفته است.

علاوه بر اینها، رشد بودجه کمک به انواع خیریه های مرتبط با درمان بیماریهای خاص، سرطانی و ام. اس. که اسامی آنها در ردیف بودجه ای ذکر شده، منفی بوده است. براساس اعلام مرکز پژوهشهای مجلس ، در شرایطی که کشور با تورم رسمی بالای 40درصد روبرو است، رشد بودجه 23 درصدی برای وزارت بهداشت تخصیص داده شده است.

         

دیگر خبرها

  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه