Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در موارد جدید کرونا ممکن است علائم گوارشی مثل اسهال و استفراغ و شکم درد و همچنین از دست دادن یا ضعیف شدن حس چشایی و بویایی دیده شود. ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

سیدمحمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز،  با اشاره به گرم‌شدن هوا و لزوم استفاده  از سیستم‌های سرمایشی اظهار داشت: سیستم‌ها سرمایشی مانند کولرهای گازی یا اسپیلت‌ها عملکرد آن‌ها به این صورت است که هوای داخل را به داخل خود مکش می‌کنند و پس از سرد کردن همان هوا را به بیرون پرتاپ می‌کنند اگر هوای اتاق آلوده به ویروس کرونا باشد می‌تواند در سرایت بقیه افراد حاضر در اتاق موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با ذکر این نکته که بررسی‌ها و آزمایشات انجام شده نشان می‌دهد  که ضد عفونی کردن یا استفاده از فیلترهای آنتی باکتریال و گندزدایی سیستم‌های سرمایشی هیچ تاثیری در این خصوص ندارد افزود: تنها راه حل این موضوع و جلوگیری از این موضوع  تهویه هوای اتاق است به این صورت که اگر سیستم سرمایشی روشن باشد بهتر است که حداقل یک در یا پنجره‌ای باز باشد تا جریان هوای تازه به داخل اتاق ورود پیدا کند و عمل تهویه صورت گیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: چیلرها یا سیستم‌های سرمایش مرکزی اگر جریان هوای اتاق  را به داخل خود  اتاق مکش کند می‌تواند در انتقال این ویروس موثر واقع شود.

"نماز عید فطر"با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مساجد استان خوزستان برگزار می‌شودشرایط حمل و نقل ‌برون‌شهری در خوزستان اعلام شد + جزئیاتخوزستان| به سرقت از خوابگاه‌های دانشجویی شهیدرجائی و شهیدباهنر رسیدگی شود

‌وی در ادامه با بیان اینکه با توجه گرد غبارهای چند روز گذشته این سوال پیش آمده بود که گرد و خاک ممکن است که بیماری در بیماران کرونایی حادتر شود گفت: این مسئله تا حالا بررسی و تحقیق نشده و امکان رد یا تایید ان وجود ندارد و نیاز به بررسی‌ها و آزمایشات بیشتر است.

علوی با بیان اینکه بیماری ناشی از ویروس کرونا علائم زیادی دارد و بسته به شرایط هر منطقه ممکن است بعضی از علائم دیده شود گفت: در موارد جدید کرونا ممکن است علائم گوارشی مثل اسهال و استفراغ و شکم درد و همچنین از دست دادن یا ضعیف شدن حس چشایی و بویایی دیده شود.

وی در جواب اینکه آیا بعد از درمان  کرونا ریه آسیب دیده به طور کامل درمان می‌شود گفت: این موضوع نیاز به مطالعات و بررسی‌های بیشتری دارد این بیماری ممکن است باعث کم شدن حالت الاستیکه ریه یا فیرورز ریه می‌شود و ممکن است بیماری‌های دیگری مانند زجر تنفسی و غیره بعد از درمان منجر شود و توصیه من به کسانی که بیمارکرونایی در خانواده خود دارند این است باید حتما تمام اعضای خانواده از ماسک استفاده کنند و یک اتاق جداگانه برای این بیمار در نظر گرفته شود و سطوح به طور مرتب ضد عفونی شوند اگر این امکان نیست این دوره 14 روزه را در نقاهتگاه بگذراند.

انتهای پیام/331/ش

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیاردتومانی شهرداری ارومیه برای نصب علائم و ایمن‌سازی ترافیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، توماج وحیدافشار   در آذربایجان‌غربی در خصوص مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی پرسنل شهرداری ارومیه اظهار کرد: موضوع تناسب خدمات بیمه تکمیلی با نیازهای پرسنل شهرداری یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و شورای شهر این موضوع را در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به رقم ۸۰ میلیارد تومانی قرارداد بیمه تکمیلی با شهرداری ارومیه افزود: رقم‌این قراردادها می‌تواند کمتر شود یا به شیوه‌ای دیگر که منافع شهرداری و پرسنل در آن بیشتر شود تنظیم و باقی رقم در بخش‌های رفاهی پرسنل یا صندوق‌های وام ضروری پرسنل مورد استفاده قرار گیرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه در بخش دیگری از سخنانش با بیان حجم فروش ۲۰ هزار میلیارد ریالی خدمات بیمه خودرویی در سال ۱۴۰۲ در ارومیه گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان شهرداری ارومیه بابت نصب علائم ترافیکی، خط‌کشی و ایمن‌سازی ترافیکی در راستای کاهش بار ترافیکی و تصادفات انجام می‌دهد که می‌شود با تفاهم با شرکت‌های بیمه‌ای بخشی از آن را توسط این شرکت‌ها تأمین کرد، چرا که بالطبع با کاهش تصادفات هزینه‌های آنها نیز کاهش پیدا می‌کند.

وحیدافشار ادامه داد: باید به سمت تنظیم تفاهم‌نامه مشارکتی بین شهرداری و شرکت‌های بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ حرکت کنیم.

دیگر خبرها

  • روز آگاهی از اوتیسم بزرگسالان ۱۴۰۳+ تاریخچه و پوستر Adult Autism Awareness Day 2024
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش اشتها می‌شود
  • چرا برخی افراد نیمه‌شب از خواب می‌پرند؟
  • قارچ چاگا ؛ برای افرادی که به سیستم ایمنی خود اهمیت می دهند(+عکس)
  • هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیاردتومانی شهرداری ارومیه برای نصب علائم و ایمن‌سازی ترافیکی
  • علایم افسردگی در سن یائسگی به چه شکل است؟
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • توصیه‌هایی به زنان در آستانه سن یائسگی